Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan olayına üzüldüm yaw yalan yok. aldığımız adamı araya girip 2 katı para vermişler bize gelmemesi için. limit falan hak getire tabi denetleyen yok.

A Spor da Ozan Zeybek diye biri var belli ki yalı çocuğunun paralı elemanı ben açıklanan rakamda Feneri Ali Koç'u muhattap alırım diyor TFF limitleri açıklayacağınca ne olacakmış paralı köpekler tutuştu 🤣🤣🤣

Bakalim sikeciler toplanti mi ayarlayacak yoksa resmi siteden argo dilinde bir bildiri mi?

Öncelik bizde ama gidip 10 milyon teklif ederlerse monacoya ki bunu yaparlar irfanda gördük sıkıntı olabilir keşke zorunlu opsiyon olsaydı neyse ki onye bize âşık gitmez fbye

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok renktas. Gotunu yirtsalar yine alamazlar. Madde var sozlesmede. 4.3 milyon euroyu verdigimiz anda isterlerse 100 milyon versinler Onye yine bizim. Yeter ki onyekuru ile anlasalim.

Baskan bur de su soruya cevap ver lutfen. Hoca TV kameralarina bakip transfer listesi vermeseydi Henry'den baskasini getirecek miydin?

Benim anlamadigim, Mesut icin lafta indirim yaptilarsa demekki sınırdalar. Simdi 10 milyon + Irfan maasi var. Nasil olacak bu?
muhtemelen sene sonu uefadan men yerler hatta 6-7 ay önce uefa gelirlerinden(katıldıklarında) 2m euroya el konuldu,öyle bi ceza verdi uefa hatırlarsan,ali koç geçen seneden bu sene için ''gerekirse avrupadan men yeriz ama şamp olcak kadro kurarız'' tarzı bi açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum,yani şemsiye geliyor gibi görünüyor çünkü onların da uefa denetimi var,ceza yediler üstüne hala harcama yaptılar

Bilal Yazar'ın attığı hikaye..
145218138_332602474748941_5991222932549780668_n.jpg

Mustafa cengiz in uzun süre başkanlıkta kalması taraftarıyım .. adam şov peşinde değil gerçekten kulubü düşünüyor . Derbi öncesi tüm konulara girmesi gündem olmamıZda güzel

Ciddi hatalari oldu. Butceyi cok kotu yaptilar. Sampiyonlar Ligi'nden gelen gelirleri carcur ettiler. 9 ayda 490 milyon TL zarar yaptirdilar. Su son krizden once alinan oyunculara verilen sozlesmeler rezaletti. Babel gibi yasli ve kalitesi belli seviyede olan bir adama uc sene icin yillik garanti 3.2 milyon Euro ne demek? Jimmy, Linnes, Diagne vesaire bu liste uzar gider. Falcao'ya ne kadar karsi oldugumu gelmeden once yazmistim. Bunlar hep yanlis transferlerdi.

Baskan olarak en tepede kendisi var. Futbola veya transferlere karismam dese de, sonucta son yetki onda, bu nedenle sorumlulugun ciddi kismi da ona dusuyor.

Su son donemde yaptigimiz transferlere bakin. Cok makul ve guzel rakamlar. Bunlar onceden neredeydi?

Mustafa Cengiz belki de en iyi niyetli baskanimiz olabilir Alp Yalman'dan sonra. Ama butce ve transfer islerini ya daha iyi yapmali, ya da yapacak ekibi getirmeli. Bu son transfer donemi gibi devam edeceklerse, basim ustunde yerleri var. Tribun gelirleri vs artmaya basladiginda eski tas eski hamam olacaksa, finansal olarak kulubu disipline oturtacak, sacma sapan transferler yapmayacak birisini tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt