Mustafa Cengiz: "Ali Koç, sen haddini bileceksin"

Şımarık Yalı çocuğu iyice pervasızlaştı bence bu gerizekalıyı KOÇ ismi üzerinden vurmalıyız,gerekirse kulüp ve Ultraslan üzerinden heryerde KOÇ mallarını boykota çağıralım nedir bu ya Aziz Yildirima rahmet okutacak cinsten biri..
kesinlikle ultraslan koç markasına boykot başlatıp, koç ailesine karşı ağır yazılar yayınlamalı.

Gün Ali KOÇ lara karşı birleşme günüdür arkadaşlar
ayrım yapmayalım
takıma
başkana
destek olalım

5 para etmez elif'i nasıl o paraya sattılar , boluya yedeğin yedeği kaleciyi nasıl sattılar
tff şu kadar limitiniz var derken bu kadar transferi nasıl yaptılar
pazartesi belki de ilk kez 16 maçı oynatmayı nasıl becerdiler
yer yeri pislik bunların heryeri gün birlik günüdür

Olur mu ? Baskana sallamak varken kim ugrasacak protestoyla?

Gereken cevabı vermiş ama yine beğendiremez kendisini bazı kesime.

bu adama yazık yaw ben üzülüyorum bunun için.

Yalı eniği prezentabl aziz'e lafı iyi sokmuş bizim başkan eyvallah tamam da transferler nerede aga?

Fatih hoca Gençler maçı sonrası bombayı kucağınıza bırakıp pimini de çekip gitti ki haklı da. Alican gibi eniklere cevabınızı saha dışında da verin elbet lakin önce sahada verin. Bunun için de gidin önce adam gibi transfer yapın. Ben anlamam FFP falan. Bir yolunu bulun hocanın istediği transferleri yapın. En azından orta saha ve hızlı kanat oyuncusu transferini halledin. Ha bunları da yapamıyorsanız topunuzu da alın sektirin gidin affedersin.

Başkanım güzel konuşmuşsun üslubuna yakışır bi şekilde ama şu transferleri artık halledelim be

Malum sehrin fbye domaldigi ile alakali teorim bi gercekmis demek. Vay domalaklar vay.
Gerci bu aciklamadan sonra her kulubun boyle oldugunu soyleyen objektif üyeler olacaktir.
ruh hastası falan mısın derdin ne? @Murat Saylak
rakip taraftarlar gibi kendi taraftarına aptal mal tc vatandaşı diyenlerede attın mı bu uyarı mesajını?
objektif üye falan değiller objektif geçinen hıyarlar daha beterini hakediyolarda denmiyo işte

ruh hastası falan mısın derdin ne?
rakip taraftarlar gibi kendi taraftarına aptal mal tc vatandaşı diyenlerede attın mı bu uyarı mesajını?
objektif üye falan değiller objektif geçinen hıyarlar daha beterini hakediyolarda denmiyo işte
@Murat Saylak
forumda gösterdigimiz tolerans seviyesi bir cok kez istismar edildi, sövüldü sayildi
üst yönetimden cikan karar dogrultusunda cezalar ve uyarilarda cömertlik seviyemiz asagilara cekilmistir

1 an önce eksik bölgeler kapatılsın, 1 orta saha ve kanat. sıkıştırabilirlerse araya 1 forvet sıkıştırsınlar kafi.

irfan can visca falan hayal. luyindamayı vermek gibi bi andavallık yaparsak olabilir belki.

forumda gösterdigimiz tolerans seviyesi bir cok kez istismar edildi, sövüldü sayildi
üst yönetimden cikan karar dogrultusunda cezalar ve uyarilarda cömertlik seviyemiz asagilara cekilmistir
he yavrum he iki kank ayağı çek kendi takımına istediğin kadar salla. madem bi terazin var iki tarafada uygula böyle saçmalık olmaz

he yavrum he iki kank ayağı çek kendi takımına istediğin kadar salla. madem bi terazin var iki tarafada uygula böyle saçmalık olmaz
terazi bozuksa raporlarsin bakariz nerede bozukluk var
ahkam kesmek, iftira atmak kolaya kacmak oluyor
8.5 yildir bana burada hakaret edilmesine ragmen ben bana hakaret etti diye kimsenin ceza almasi icin ugrasmadim

bana da yapmışsın da önce sadece editleseydin bari yoksa otomatik ceza yiyecez hiç yoktan.

Geri
Üst Alt