Mustafa Cengiz: "Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum"

Büyük ihtimal doktorlar başkana görevi bırak dediler; yeni yönetim OCAK ayına kadar belirlenmeli önünde de çok değerli bir stad isim hakkı şansı varken onu iyi değerlendirmeli...

Bu seneyi harcadın bitirdin bu sene feneri şampiyon yaptıktan sonra seçimin anlamı ne
Seçim sezon başlamadan olmalıydı herkesin önünü yıkadım baskan

Baskanim sana inaniyorum.

Butce disiplini olarak da tarihe gectin.

Gecen yil pandemi olmasa da 3 te 3 sampiyonluk olacakti.

Ancak ekibini degistirip o secime tekrar girmelisin. Abdur ve yusuftan kurtul ve akilli adamlarla gir secime.

feghoulinin y..kürek oynamasının sebebi belli oldu eksik para almış.

Başkan’ın şahsiyetinde söylüyorum bu ffp olayını iyi götürdü. Bunun olumsuzlukları ve iş bilmez yöneticiler yüzündende transferde baya kötü yönetildi. Onun için Başkan çok yoruldu. Hastalığı da mevcut. Bırakması O’nun açısından hayırlı olacaktır. Yanlız liseci tayfa gelirse daha kötü olabilir. Liseci biri geldimi bu tayfa içinde ki yiyici dinozorlar ayyuka çıkıyor. Kulübü babalarının malı sanıyorlar. Hele bir var ki şekilsiz. İsmini unuttum her b*oka muhalefet. Hıncal Uluç’a benziyor. Tipsiz şekilsiz. Görünce midem bulanıyor kendisinden. Neyse tekrardan hayırlsı olsun.

Yönetime saygim sonsuz. Minnetarim hatta. Dursun Özbek gibi birisinden kurtardilar.
Malesef Transferleri iyi yönetemediler. Yönetim ne yazikki yetersiz.
Hem kendi sagligi icin hemde Galatasaray icin birakmasi daha iyi olucaktir.
En kisa zamanda birakmasi iyi olur.
Güclü bir Yönetim gelmesi gerekiyor artik.

Başkan’ın şahsiyetinde söylüyorum bu ffp olayını iyi götürdü. Bunun olumsuzlukları ve iş bilmez yöneticiler yüzündende transferde baya kötü yönetildi. Onun için Başkan çok yoruldu. Hastalığı da mevcut. Bırakması O’nun açısından hayırlı olacaktır. Yanlız liseci tayfa gelirse daha kötü olabilir. Liseci biri geldimi bu tayfa içinde ki yiyici dinozorlar ayyuka çıkıyor. Kulübü babalarının malı sanıyorlar. Hele bir var ki şekilsiz. İsmini unuttum her b*oka muhalefet. Hıncal Uluç’a benziyor. Tipsiz şekilsiz. Görünce midem bulanıyor kendisinden. Neyse tekrardan hayırlsı olsun.
hayri kozak ?

Pandemi dolayısıyla genel kurul toplanamazken, toplansa da korkunç az bir katılım olacakken seçim istiyor, istifa demiyor.

Transferi öteki yönden biz de yapardık diyor, basının Galatasaray scoutlarının bile adını andığı bedava genç potansiyeller takıma katılmayıp pozisyonları boş bırakılıyor.

Hala da iyi örnek kötü örnek diyor. Galatasaray geçen yılki gibi 2 sakatlığa şampiyonluk bıraksa sanki herkes sonunda ''iyi örneği'' konuşacakmış gibi.

Başkan Fatih hocanın futbolun f'sini oynatmadığı dönemde transfer dönemlerine tutulması gibi şimdi de pandemi ve ekonomiye tutulmuş işte. Elindeki oyuncuları senden beter Fener'e ve hatta Beşiktaş'a kaptırdığına dair bir söylem yok. Şu transfer dönemi içinde Hanedar'ı harcayıp Apo'yla Günay'a gram toz kondurmaması bile nasıl bir yola girdiğinin ispatıdır. Maalesef biraz makam bulan herkes hem ilkeden, hem de karakterden ödün vermeye başlıyor. Mustafa Cengiz gibi makama doymuş bir yüksek devlet memurunun farklı olacağını ummuştum ama gelinen noktada sağlık riskini bile karşısına alıp genel kurulda gönderilene kadar koltuğa yapışacağa benziyor.

İndirim yapmayanlar Feg ve Belhanda'dır

Başkanın en büyük hatası ısrarla AA ve YG ikilisine sabır etmesi ve onlara güvenmesi fb ile mücadelesi ve yaptığı kontralar , mali açısıdan başarısı , sağlık ile ilgili yaşadığı sorunlara rağmen görevinin başında olması yapmadığı transferlere rağmen kazandığı 2 şampiyonluk.... gitmen en doğru şey ama sağlığın hiç bir şeyden önemli değil umarım iyileşirsin!!!

Başkanın en büyük hatası ısrarla AA ve YG ikilisine sabır etmesi ve onlara güvenmesi fb ile mücadelesi ve yaptığı kontralar , mali açısıdan başarısı , sağlık ile ilgili yaşadığı sorunlara rağmen görevinin başında olması yapmadığı transferlere rağmen kazandığı 2 şampiyonluk.... gitmen en doğru şey ama sağlığın hiç bir şeyden önemli değil umarım iyileşirsin!!!
kesinlikle, o 2 adama güvenip iş yapmasaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk.

Kendi ayağına sıktı.

o mu kazanmış?
yatıp kalkıp terime dua etsin

başkan iyi de çevresi kötü

Genel kurul ocak ayında yapılmalı bence ve bu tüzükle netleştirilmeli. Gelen yeni yönetim bir sene kayıpla işe başlıyor. Ocak ayında seçim olmalı ki bir sonraki sezonun hazırlıkları yapılmalı.
Genel kurul dedigin lig bittikten sonra yani sezon sonuna dogru olur. Ortasinda olmasi tam sacmalik eskiden oyleydi sonra tuzugu degistirip dogru yolu buldular. Zaten pandemi varken kis mevsimin ortasinda kimse boyle buyuk toplantilara izin vermez. Bizim genel kurulun yas ortalamasini da baz alirsak cogu kendi sagligini dusunerek gitmez zaten.

Geri
Üst Alt