Mustafa Cengiz: "Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum"

Ben şeyi çok merak ediyorum Fatih Terim bunu bilerek isteyerek hala nasıl sahada tutuyor bu ikiliyi ? hani işin sportif tarafını konuşmaya bile gerek yok zaten takımı sabote ediyorlar sahada bir de bu olay gündeme geldi şimdi

Fatih Terim eskisi gibi olsa Florya'dan içeri almaz bunları ama günümüzdeki Fatih Terim banko ilk 11 oyuncusu olarak tutuyor bunları

büyük ihtimal "bu sorunlar yönetim-oyuncular arasinda, beni ilgilendirmez, ben sahaya bakarim" diyordur

gerci performansa bakarsak bile oynamamalari lazim bu ikili

Gecenlerde Feghouli 3,1-3,2 ye indirim yapti yazmamislarmiydi?

Adami birak kadro disi. Bari 400-500 bin primden kurtulursun.

büyük ihtimal "bu sorunlar yönetim-oyuncular arasinda, beni ilgilendirmez, ben sahaya bakarim" diyordur

gerci performansa bakarsak bile oynamamalari lazim bu ikili
Yılların terimi bunların takımı sabote ettiginin farkında degilmi eger bunu farkedemiyosa problem eger farkında ve hala oynatıyosa kendide takımı sabote ediyo demektir bu daha büyük problem

1 kere de
şubatta tek aday çıkacağı belli olsun, martta seçim olsun sezon bittiğinde de yeni yönetim göreve başlasın bu çok hayali bir şey olmasa gerek tbh

belli bir yaşı geçmiş, beyin ameliyatı olmuş bir insanın artık çok sağlıklı düşünmesini beklemek hem kendisine hem taraftara haksızlık olur. kolay bir ameliyat değil hasar bırakır.

Yaw neyine inaniyorsunuz?
Cagne 13 milyon + 12 milyon maas
Falcao 15 milyon maas + bonuslar
Babel 2.5 milyon imza parasi 6 milyon maas
Daha Donk ve Omar'a verilen extra paralar. Gelene gecene bol kepceden vermis sonra da ben vermem diyor.

Sn. Ünal Aysal'ı göreve davet ediyorum. 2011 Aysal Devrimi malesef yerle bir edildi sonraki yönetimler tarafından. Tekrar bir devrim şart.

Son iki ayda iki kez yurda geldim. Maske takmak disinda, sosyal mesafenin hicbir kuralina riayet gosterilmezken, faturanin futbola cikarilmasini anlamiyorum. Genel kurul yapilcak salon bulamiyormusuz. Saka gibi. Ucaklar dolu, toplu tasima balik istifi, AVM'ler dolu. Plajlar dolu. Birtek stadlari bos birakarak yada genel kurullara izin vermeyerek, pandemiyi onleyecegimizi dusunuyoruz.

Son iki ayda iki kez yurda geldim. Maske takmak disinda, sosyal mesafenin hicbir kuralina riayet gosterilmezken, faturanin futbola cikarilmasini anlamiyorum. Genel kurul yapilcak salon bulamiyormusuz. Saka gibi. Ucaklar dolu, toplu tasima balik istifi, AVM'ler dolu. Plajlar dolu. Birtek stadlari bos birakarak yada genel kurullara izin vermeyerek, pandemiyi onleyecegimizi dusunuyoruz.
Yav bıraksınlar o işi. Acun Survivor finalini milletle iç içe yapmıştı resmen. Acuna izin çıkıyor da buna mı izin yok
Gayet rahat açık bir alan bulunup yapılabilir. Sosyal mesafeye uyacak şekilde statta yapsınlar olmadı

kimse 20 tane transfer beklemedi..kiralık, bonservissiz ve satın alma opsiyonlu kiralama istedi bir kaç tane..

Basaksehir'in Şampiyonlar Ligi katilim geliri yaklaşık 30 milyon Euro. Bu yönetim takimin şampiyonluk şansı devam ederken lig tatili sonrası Onyekuru'yu 4 hafta daha takımda tutmayı bile beceremedi.

Anlamiyorum bu adamlari ifsa edip ne kazandi baskan simdi hayatta topa vurmazlar kafana gore indirim yapip nasil maas odersin fifaya gitseler catir catir paralarini alirsin amatorce yonetiliyoruz birakip gidinde kurtulalim

büyük başkan sonuna kadar arkandayız.
sen en zor zamanda vardın , en iyi işleri yaptın

Dursun'un son senesinde yaptığı transferlerle şampiyon oldu. Bu yıl bile yaptığı tek satış yine Dursun'un getirdiği Maicon. Dursun son yıl seçilebilse o da 2 kere şampiyon olurdu.

Ibretlik bir yazi.

Dursunu oven insanlar var!!! Pess!!

Dursun kalsa ne sampiyon olurduk ne derbi galibiyeti olurdu. Borc da 3 kati olurdu en az!! Avrupada hala men cezasini cekiyorduk!

Başkanın açıklamalarını normal karşılıyorum. Eleştirilecek çok yönleri var ama hiç bir şey yapmamış gibi konuşulması yanlış. Ama artık Ocak ayına kadar bir zahmet Genel Kurul için izin alınıp seçime gidilmeli. Bu açıklamalardan sonra yönetimi eleştirenler de artık adayları ortaya çıkmalı ve projelerini anlatmalı seçime 1 hafta kala ortaya çıkmamalı. Aday olacak kişiler nakit akışı vb içinde planları yapmalı örnek: Kendi ticari ilişkileri ile stad isim sponsoru için iyi paraya anlaşmak vb. gibi. Artık son 1 hafta kalıp sürekli aynı, üstüne düşünülmemiş geçmiş projeleri ısıtıp koymamalı bence. Aday olacaklar şimdiden başlasın işte açıklamaya örnek: Kemerburgaz'ı x sponsorlukla x yılda yapacağız gibi.

Dursun'un son senesinde yaptığı transferlerle şampiyon oldu. Bu yıl bile yaptığı tek satış yine Dursun'un getirdiği Maicon. Dursun son yıl seçilebilse o da 2 kere şampiyon olurdu.
Dursun o transferleri nasıl yaptı Riva- Florya 550 milyon Tl'lik tapu parasını 350 milyon Tl ile kırdırdı. Mesela Derneğin borcu neden arttı diyoruz mesela burada 200 milyon Tl'lik fark dernek borcu oldu sonra Florya 150 milyona geri alındı buda dernek borcunu arttırdı. Bu yönetim beceriksiz ama lütfen Dursun demeyin ya yaptığı sözleşmelerin hiç biri doğru değil. O paraya çok daha gelecek vadeden ilerde daha rahat satabileceğin bir kadro kurulmalıydı o kadar paraya. O harcanan paralar yüzünden az kalsın yine ceza yiyecektik hatırlayalım o zamanları. Bu yönetim eleştirilmeli ve gitmeli ama bunu yaparken Dursun'u övmeyelim bir zahmet. Bu arada Dursun kalsaydı şampiyon falan olamazdık adam aldıkları oyunculara 3-4 ay maaş ödememişti hatırlarsanız Ndiaye satışından gelen paralar hepsi maaş ödemesine gitmişti.

Hahaha şaka gibi.

Ligin 4. haftasındayız ve öyle ya da böyle takımın ilk 11 oyuncularını taraftarın önüne atıyor, sonra hoca dan galibiyet bekliyor.

Ya bunlar var ya bunlar adamı katil ederler.

Ulan o zaman ağırlığını koysaydın da sözleşmesini fesh etseydin, nasıl iş yapıyorsunuz siz?

Geri
Üst Alt