Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
Cihan imparatoru böyük td ümüzden iyimi bilceniz o ne derse oforma adaleti diye bişey olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. feghouli isteyerek kendi kalesine gol de atsa yine 11 çıkacağını biliyor
Cihan imparatoru böyük td ümüzden iyimi bilceniz o ne derse oforma adaleti diye bişey olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. feghouli isteyerek kendi kalesine gol de atsa yine 11 çıkacağını biliyor
Ben şeyi çok merak ediyorum Fatih Terim bunu bilerek isteyerek hala nasıl sahada tutuyor bu ikiliyi ? hani işin sportif tarafını konuşmaya bile gerek yok zaten takımı sabote ediyorlar sahada bir de bu olay gündeme geldi şimdi
Fatih Terim eskisi gibi olsa Florya'dan içeri almaz bunları ama günümüzdeki Fatih Terim banko ilk 11 oyuncusu olarak tutuyor bunları
Yılların terimi bunların takımı sabote ettiginin farkında degilmi eger bunu farkedemiyosa problem eger farkında ve hala oynatıyosa kendide takımı sabote ediyo demektir bu daha büyük problembüyük ihtimal "bu sorunlar yönetim-oyuncular arasinda, beni ilgilendirmez, ben sahaya bakarim" diyordur
gerci performansa bakarsak bile oynamamalari lazim bu ikili
Feghuli son maçlrda takımı sabote etti. Bu adam hala 11 çıkıyor. Yazık günahtır.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav bıraksınlar o işi. Acun Survivor finalini milletle iç içe yapmıştı resmen. Acuna izin çıkıyor da buna mı izin yokSon iki ayda iki kez yurda geldim. Maske takmak disinda, sosyal mesafenin hicbir kuralina riayet gosterilmezken, faturanin futbola cikarilmasini anlamiyorum. Genel kurul yapilcak salon bulamiyormusuz. Saka gibi. Ucaklar dolu, toplu tasima balik istifi, AVM'ler dolu. Plajlar dolu. Birtek stadlari bos birakarak yada genel kurullara izin vermeyerek, pandemiyi onleyecegimizi dusunuyoruz.
Dursun'un son senesinde yaptığı transferlerle şampiyon oldu. Bu yıl bile yaptığı tek satış yine Dursun'un getirdiği Maicon. Dursun son yıl seçilebilse o da 2 kere şampiyon olurdu.
Dursun o transferleri nasıl yaptı Riva- Florya 550 milyon Tl'lik tapu parasını 350 milyon Tl ile kırdırdı. Mesela Derneğin borcu neden arttı diyoruz mesela burada 200 milyon Tl'lik fark dernek borcu oldu sonra Florya 150 milyona geri alındı buda dernek borcunu arttırdı. Bu yönetim beceriksiz ama lütfen Dursun demeyin ya yaptığı sözleşmelerin hiç biri doğru değil. O paraya çok daha gelecek vadeden ilerde daha rahat satabileceğin bir kadro kurulmalıydı o kadar paraya. O harcanan paralar yüzünden az kalsın yine ceza yiyecektik hatırlayalım o zamanları. Bu yönetim eleştirilmeli ve gitmeli ama bunu yaparken Dursun'u övmeyelim bir zahmet. Bu arada Dursun kalsaydı şampiyon falan olamazdık adam aldıkları oyunculara 3-4 ay maaş ödememişti hatırlarsanız Ndiaye satışından gelen paralar hepsi maaş ödemesine gitmişti.Dursun'un son senesinde yaptığı transferlerle şampiyon oldu. Bu yıl bile yaptığı tek satış yine Dursun'un getirdiği Maicon. Dursun son yıl seçilebilse o da 2 kere şampiyon olurdu.