- 1 Şubat 2009
- 24.799
- 24.958
- 3.048
O iki kişiye 3 aday var; Vahabi kardeşler ve Babel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim dedi onu?Mariano
Olmuyor iste o dedigin, zaten suan devlet izin vermiyor.Bu seneyi harcadın bitirdin bu sene feneri şampiyon yaptıktan sonra seçimin anlamı ne
Seçim sezon başlamadan olmalıydı herkesin önünü yıkadım baskan
Mayıstan önce seçim olmaz.
hayri kozak ?Başkan’ın şahsiyetinde söylüyorum bu ffp olayını iyi götürdü. Bunun olumsuzlukları ve iş bilmez yöneticiler yüzündende transferde baya kötü yönetildi. Onun için Başkan çok yoruldu. Hastalığı da mevcut. Bırakması O’nun açısından hayırlı olacaktır. Yanlız liseci tayfa gelirse daha kötü olabilir. Liseci biri geldimi bu tayfa içinde ki yiyici dinozorlar ayyuka çıkıyor. Kulübü babalarının malı sanıyorlar. Hele bir var ki şekilsiz. İsmini unuttum her b*oka muhalefet. Hıncal Uluç’a benziyor. Tipsiz şekilsiz. Görünce midem bulanıyor kendisinden. Neyse tekrardan hayırlsı olsun.
kesinlikle, o 2 adama güvenip iş yapmasaydı şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk.Başkanın en büyük hatası ısrarla AA ve YG ikilisine sabır etmesi ve onlara güvenmesi fb ile mücadelesi ve yaptığı kontralar , mali açısıdan başarısı , sağlık ile ilgili yaşadığı sorunlara rağmen görevinin başında olması yapmadığı transferlere rağmen kazandığı 2 şampiyonluk.... gitmen en doğru şey ama sağlığın hiç bir şeyden önemli değil umarım iyileşirsin!!!
Mayıstan önce seçim olmaz.
o mu kazanmış?Başkanın en büyük hatası ısrarla AA ve YG ikilisine sabır etmesi ve onlara güvenmesi fb ile mücadelesi ve yaptığı kontralar , mali açısıdan başarısı , sağlık ile ilgili yaşadığı sorunlara rağmen görevinin başında olması yapmadığı transferlere rağmen kazandığı 2 şampiyonluk.... gitmen en doğru şey ama sağlığın hiç bir şeyden önemli değil umarım iyileşirsin!!!
Genel kurul dedigin lig bittikten sonra yani sezon sonuna dogru olur. Ortasinda olmasi tam sacmalik eskiden oyleydi sonra tuzugu degistirip dogru yolu buldular. Zaten pandemi varken kis mevsimin ortasinda kimse boyle buyuk toplantilara izin vermez. Bizim genel kurulun yas ortalamasini da baz alirsak cogu kendi sagligini dusunerek gitmez zaten.Genel kurul ocak ayında yapılmalı bence ve bu tüzükle netleştirilmeli. Gelen yeni yönetim bir sene kayıpla işe başlıyor. Ocak ayında seçim olmalı ki bir sonraki sezonun hazırlıkları yapılmalı.