Mustafa Cengiz: "Ben bir an evvel mali genel kurulu yapıp seçimlere gitmek istiyorum"

"Ekim hariç tüm maaşları ödedik. İki kişiye eksik ödedik. Onların ne yaptığını anlatacağım. Yüzde 15 indirimi herkes kabul etti, onlar etmedi."

Baskanin sozleri arasinda bir de bu bolum varmis. :)

Baskan sucu itiraf eder mi oldu bir de her seyin ustune?

Bahsettigi iki adama bayildigimdan degil ancak o iki adam bu indirimi kabul etmek zorundalar mi? Bir de ustune bu adamlardan iyi performans gostermelerini mi bekliyoruz biz taraftar olarak?

Hakkaten cok acayip ya.

O indirim kabul etmeyen 2 kişi kim acaba hainlik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu noktada dezavantaj olur yönetim istifacılar bir yandan yönetimciler bir yandan bölünürüz.
İstifaya çağırılacaklarını zannetmem. Dursun Özbek'i bile o dönem zar zor istifaya çağırmıştı taraftar
Ama takıma iyi bir uyarı olabilir. Bazıları aşırı gevşek oynuyor çünkü

maaşları kasıtlı vermeyerek takımı nasıl dinamitlediğini de anlatmış. lan bari eldeki takımı bozmayın.

" Yüzde 15 indirimi herkes kabul etti, onlar etmedi."

Belhanda ve Feghouli olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

İstese genel kurulu toplar koca stad var gelecek adam en fazla 2 bin hadi 3 bin olsun oda imkansızda 50 bin kişilik stada bunları yerleştiremicen mi laf salatası yapmış yine

Belhandayla feghoulinin takımı sabote etöe nedeni belli olmuş. Hoca da hala oynatsın dursun

Belhandayla feghoulinin takımı sabote etöe nedeni belli olmuş. Hoca da hala oynatsın dursun
Takımda bu 2'liden daha çok zarar veren birisi varsa o da Fatih hocadır. Maalesef kontrolünü tamamen kaybetmiş. Oyunculara en ufak sözü geçmiyor artık.

Takımda bu 2'liden daha çok zarar veren birisi varsa o da Fatih hocadır. Maalesef kontrolünü tamamen kaybetmiş. Oyunculara en ufak sözü geçmiyor artık.
forma adaleti diye bişey olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. feghouli isteyerek kendi kalesine gol de atsa yine 11 çıkacağını biliyor

Ben şeyi çok merak ediyorum Fatih Terim bunu bilerek isteyerek hala nasıl sahada tutuyor bu ikiliyi ? hani işin sportif tarafını konuşmaya bile gerek yok zaten takımı sabote ediyorlar sahada bir de bu olay gündeme geldi şimdi

Fatih Terim eskisi gibi olsa Florya'dan içeri almaz bunları ama günümüzdeki Fatih Terim banko ilk 11 oyuncusu olarak tutuyor bunları

Geri
Üst Alt