- 27 Ocak 2010
- 58.707
- 30.341
- 3.363
sen sus rizesporluYüce Seçilmişler'in gizli arsivcisi üstat Otto![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen sus rizesporluYüce Seçilmişler'in gizli arsivcisi üstat Otto![]()
Benim bulunduğum ruh durumumla ilgili fikir ve görüşleri seni bağlamaz beni bağlar ve ister fikir ayrılığı yaşarım ister yaşamam bu senin benim hangi kulübü tutup tutmadığımı ölçebileceğin anlamını taşımıyor.sen suanki durumdan mutlu musun değil mısın onu de önce mutluyum dersen febelisindir bu kadar basit anlamadın mı
Kimsenin yıldırdığı yok Alper hoca bu noktaya kendi getirdi. Arda konusunu kendi büyüttü. Medya üzerinden Arda transferi yapmaya çalıştı. Sonra gitti yönetimi kurtların önüne attı. Bence Mustafa Cengiz yapması gerekeni yaptı ve haklı olan da bence odur. Fatih hoca yine egosuna mağlup oldu. Ha bunun sonucunda yönetim mi gider Fatih hoca mı bilmem de sonuç olarak olan bize oldu. Zaten kötü giden bir sezonu maalesef Arda konusundaki ısrarı nedeni ile Fatih hoca çöpe attı.Arda filan umrumda değil. Cengiz ister alır ister almaz ben istemiyorum dersin cekilirsin. Senin kıcını kurtaran adama böyle konuşamazsın. Ya bugün içkiliydi ya da bu özgüveni nerden aldığını çok merak ediyorum.
Şimdi başladı twitter instagram sokak yıkılmaya yönetim istifa diye. Bir insan şu özgüveni sergilemesi için aptal yada içkili olması lazım. Fatih Terim bu kulübün kırmızı çizgisidir, öyle 1 sene başarısızlıkla yıldıramazsınız.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iki tarafın da yanlışları mevcut bu konuda açıkçası.Bu konuda Terim'i savunanlar görüyorum. Tamam hocayı çok sevebilirsiniz, saygı duyabilirsiniz ama başkanı medyanın ve taraftarın önüne atmasını, pili bitmiş Arda'yı istemesini de savunmazsınız yani. Hoca bile kendisini haksız görüyordur ama ego tatmini yapacak aklı sıra. Ondan bu kadar ısrarcı. Yav sen ligin en pahalı takımına liderden 10 puan fark yedirdin, Avrupa'da rezil ettin herkese, takım top oynamıyor 2 senedir hala neyin tatavası bu?
Fbli iması yapmayalım sizi konudan dışarı alalımsen suanki durumdan mutlu musun değil mısın onu de önce mutluyum dersen febelisindir bu kadar basit anlamadın mı
Sorun şu hoca oluşmasına kendisinin de katkıda bulunduğu değerlere sırt çeviriyor.İçinden insanları, onların sözlerini, yaptıklarını ve felsefesini çıkarırsan Galatasaray sadece bir kelime olarak kalır. Terim de siz isteseniz de istemeseniz de Galatasaray'ın dnasına işlemiştir. Bugün avrupa fatihi, mayıslar bizimdir, winner takım, son saniyeye kadar pes etmeme, konsantrasyon gibi sloganların üzerimize oturmasının en önemli sebebi hocanın yaptıklarıdır. Bu tarz isimler iz bırakır gider ve bunları silemezsin. Bu mirasın yanında 20 tane de kupa bıraktı hoca bugün itibariyle gittiğini varsayarsak. Bu isimler saygı kazanırlar normalde ve kredileri vardır. Ama hocaya sayıp söven tayfayı görünce başkanın Ali Sami Yen, 10 numaran Metin Oktay olsa onlara da sövebilecek kalibrede taraftarımız olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum.
Bunları sallamayın taraftar falan olamazlar. Sadece tüketiciler. Galatasaray bir ürün onlar için. Aslında her sene en başarılı, en planlı, en süper scouting yapan takımı tutsalar sürekli mutlu olma opsiyonları var. Bu sene Liverpool seneye City gibi.
Arkadaşlar sakin olalım. Forumu kapatın. Sakinleşin. Bugün cuma. Akın sokaklara. Eğlenin, yiyin, için. . .
Rizeliyim abi napim, Montpellieri de severimsen sus rizesporlu
![]()
Reyiz gizli saklanırım komandoluk ruhumuzda varAA sen Fenerli miydin ? Bunca sene bizi gibtin ha aşk olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arenada Arda toplantısının detaylarını basına servis eden fatih hoca kendisi değilse her iki tarafın da müdürü mevcuttur.Tartışmanın sebebi Arda. Nasıl değil ki? Aynı şeyi kendisi de defalarca yaptı , çıkıp basına açıklamadan önce başkanla bunu konuşmak bu kadar zor değil. Terim ne zaman birşey istemediği gibi olsa çıkıp basına açıklıyor
yav yasin bi git hele yaOndan önce biz şampiyon olamazsak Sivas olsun dediğim mesajlar da var onları niye yazmadın? Hem bu mesajda yanlış bir şey söylememişim. Kulübün geleceği için kendi fikrimi belirtmişim katılıp katılmazsın o ayrı konu.
Arda mevzusu umrumda değil aslında, burda cengiz'in gereksiz özgüveni. Sanki taraftar topluca bunun arkasında ben ne dersem arkamda olurlar hesabı. Yok kardeşim işte Fatih hocayı herkes çok seviyor böyle özgüvenli konuşma hakkını kimse sana vermez yaşayan efsane var karşında. Tapma yok burda gerçekler var. Fatih Terim zaten arda konusunda görüş ayrılığına saygı gösterdi olabilir dedi. Sadece 4 kişilik konuşmada bu konuşma nasıl oluyorda rodop'a gidiyor hemen sinirlendiği mevzu bu.Kimsenin yıldırdığı yok Alper hoca bu noktaya kendi getirdi. Arda konusunu kendi büyüttü. Medya üzerinden Arda transferi yapmaya çalıştı. Sonra gitti yönetimi kurtların önüne attı. Bence Mustafa Cengiz yapması gerekeni yaptı ve haklı olan da bence odur. Fatih hoca yine egosuna mağlup oldu. Ha bunun sonucunda yönetim mi gider Fatih hoca mı bilmem de sonuç olarak olan bize oldu. Zaten kötü giden bir sezonu maalesef Arda konusundaki ısrarı nedeni ile Fatih hoca çöpe attı.
Ha mevzu bilmem kaç tane şampiyonluk kazandırmış olması değil. Yaşayan efsane olman seni dokunulmaz bir noktaya getirmiyor, ne olursa olsun söylediklerine dikkat edeceksin. Heykel mi? Fatih hocanın heykeli 1 değil 3 tane yere dikilsin sıkıntı yok. Lakin bu iş böyle gitmez. İstediğim gibi konuşurum diyorsa hocalığı bırakıp başkanlığa adaylığını koysun kendi de herkes de rahatlasın. Bu ne ya? Başkana gider yapan, nasıl konuşması gerektiği konusunda ders vermeye çalışan teknik direktör mü olur?
Kimse Galatasaray'dan üstün değildir buna Fatih Terim de dahildir.
Cuma mübarek gün haram değil mi kardeşim yiyip içmek oldu olacak zina yapalım haşaaa
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimse kusura bakmasın Mustafa Cengiz haklı çok seviyorsa Dursun ile imza atarken evladını alsaydı gelmeye hazırdı o dönem ne Arda imiş bitik Ardayı almak zorundamıyız
Dyson Lin'misin mübarek insan ?Araştırmalarıma göre Perşembe gecesi mübarek gece. Cuma gecesinde sıkıntı yok. Rahat olun. Bana güvenin!