Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

sen suanki durumdan mutlu musun değil mısın onu de önce mutluyum dersen febelisindir bu kadar basit anlamadın mı
Benim bulunduğum ruh durumumla ilgili fikir ve görüşleri seni bağlamaz beni bağlar ve ister fikir ayrılığı yaşarım ister yaşamam bu senin benim hangi kulübü tutup tutmadığımı ölçebileceğin anlamını taşımıyor.

Çapınızı bilin, klavyenizden/ağzınızdan çıkan kelimeleri konuşurken dikkat edin.

Arda filan umrumda değil. Cengiz ister alır ister almaz ben istemiyorum dersin cekilirsin. Senin kıcını kurtaran adama böyle konuşamazsın. Ya bugün içkiliydi ya da bu özgüveni nerden aldığını çok merak ediyorum.

Şimdi başladı twitter instagram sokak yıkılmaya yönetim istifa diye. Bir insan şu özgüveni sergilemesi için aptal yada içkili olması lazım. Fatih Terim bu kulübün kırmızı çizgisidir, öyle 1 sene başarısızlıkla yıldıramazsınız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimsenin yıldırdığı yok Alper hoca bu noktaya kendi getirdi. Arda konusunu kendi büyüttü. Medya üzerinden Arda transferi yapmaya çalıştı. Sonra gitti yönetimi kurtların önüne attı. Bence Mustafa Cengiz yapması gerekeni yaptı ve haklı olan da bence odur. Fatih hoca yine egosuna mağlup oldu. Ha bunun sonucunda yönetim mi gider Fatih hoca mı bilmem de sonuç olarak olan bize oldu. Zaten kötü giden bir sezonu maalesef Arda konusundaki ısrarı nedeni ile Fatih hoca çöpe attı.

Ha mevzu bilmem kaç tane şampiyonluk kazandırmış olması değil. Yaşayan efsane olman seni dokunulmaz bir noktaya getirmiyor, ne olursa olsun söylediklerine dikkat edeceksin. Heykel mi? Fatih hocanın heykeli 1 değil 3 tane yere dikilsin sıkıntı yok. Lakin bu iş böyle gitmez. İstediğim gibi konuşurum diyorsa hocalığı bırakıp başkanlığa adaylığını koysun kendi de herkes de rahatlasın. Bu ne ya? Başkana gider yapan, nasıl konuşması gerektiği konusunda ders vermeye çalışan teknik direktör mü olur?

Kimse Galatasaray'dan üstün değildir buna Fatih Terim de dahildir.

Bu konuda Terim'i savunanlar görüyorum. Tamam hocayı çok sevebilirsiniz, saygı duyabilirsiniz ama başkanı medyanın ve taraftarın önüne atmasını, pili bitmiş Arda'yı istemesini de savunmazsınız yani. Hoca bile kendisini haksız görüyordur ama ego tatmini yapacak aklı sıra. Ondan bu kadar ısrarcı. Yav sen ligin en pahalı takımına liderden 10 puan fark yedirdin, Avrupa'da rezil ettin herkese, takım top oynamıyor 2 senedir hala neyin tatavası bu?
Iki tarafın da yanlışları mevcut bu konuda açıkçası.

Kovma olmaz da istifaya zolama bunun adı.

İçinden insanları, onların sözlerini, yaptıklarını ve felsefesini çıkarırsan Galatasaray sadece bir kelime olarak kalır. Terim de siz isteseniz de istemeseniz de Galatasaray'ın dnasına işlemiştir. Bugün avrupa fatihi, mayıslar bizimdir, winner takım, son saniyeye kadar pes etmeme, konsantrasyon gibi sloganların üzerimize oturmasının en önemli sebebi hocanın yaptıklarıdır. Bu tarz isimler iz bırakır gider ve bunları silemezsin. Bu mirasın yanında 20 tane de kupa bıraktı hoca bugün itibariyle gittiğini varsayarsak. Bu isimler saygı kazanırlar normalde ve kredileri vardır. Ama hocaya sayıp söven tayfayı görünce başkanın Ali Sami Yen, 10 numaran Metin Oktay olsa onlara da sövebilecek kalibrede taraftarımız olduğu gerçeğiyle yüzleşiyorum.

Bunları sallamayın taraftar falan olamazlar. Sadece tüketiciler. Galatasaray bir ürün onlar için. Aslında her sene en başarılı, en planlı, en süper scouting yapan takımı tutsalar sürekli mutlu olma opsiyonları var. Bu sene Liverpool seneye City gibi.
Sorun şu hoca oluşmasına kendisinin de katkıda bulunduğu değerlere sırt çeviriyor.

Belhanda, formaya da armaya da takıma da ihanet ediyor taraftara küfür ediyor hoca çıkıp taraftara seyirci muamelesi yapıyor.

Arda denen takıma hiçbir faydası olmayacak adamlar için saçma sapan açıklamalar yapıp duruyor. Git başkanla konuş ne çıkıp her mikrofon uzatıldığında aynı şeyleri söylüyorsun.

Zamanında Hagi yi istememişti Faruk Süren aldı Sneijderi istememişti Ünal Aysal aldı ikiside efsane oldu. Bu adamın her dediğini yapan bir başkan M. Cengiz bir konuda anlaşamadılar diye her kamera karşısına geçişinde adamı zan altında bırakıyor.

Koskoca adamsın ya yakışıyor mu sana. Efsaneliğini falan geçtim ayıp gerçekten.

M. Cengiz naif efendi adam. İyi sabrediyor valla.

Benim eski mesajlarıma bakın hep Terimi savundum. Yıllarca kalması gerektiğini söyledim hatta bunun için tartıştığımda oldu başka üyelerle ama konuşmaları söylemleri hiç hoş değil gerçekten.

Ayrıca liyakatsiz insanları yanında yamacında tutması da ayrı olay.

Tartışmanın sebebi Arda. Nasıl değil ki? Aynı şeyi kendisi de defalarca yaptı , çıkıp basına açıklamadan önce başkanla bunu konuşmak bu kadar zor değil. Terim ne zaman birşey istemediği gibi olsa çıkıp basına açıklıyor
Arenada Arda toplantısının detaylarını basına servis eden fatih hoca kendisi değilse her iki tarafın da müdürü mevcuttur.

Hocanın basına yaptığı açıklamalar ne kadar yanlış ise yönetiminde bu hareketti yanlıştır.

Ondan önce biz şampiyon olamazsak Sivas olsun dediğim mesajlar da var onları niye yazmadın? Hem bu mesajda yanlış bir şey söylememişim. Kulübün geleceği için kendi fikrimi belirtmişim katılıp katılmazsın o ayrı konu.
yav yasin bi git hele ya
şu tip bi sıkıntın var senin ortamda azcık uçuk muhabbet dönünce ani ve absurd yukselişlerin oluyor en absurd noktaya ulasıyorsun ve saçmalamaya başlıyorsun. daha sonra önüne gelincede yapmadım etmedime getiryorsun olayı.
uzatma hadi bak işine
bide bu hafta sizle puan farkı kaç olur?

İstifa ve kovma yok herkes silkelensin tartışmalarıydı başladığı gibi bitecek muhtemelen

Kimsenin yıldırdığı yok Alper hoca bu noktaya kendi getirdi. Arda konusunu kendi büyüttü. Medya üzerinden Arda transferi yapmaya çalıştı. Sonra gitti yönetimi kurtların önüne attı. Bence Mustafa Cengiz yapması gerekeni yaptı ve haklı olan da bence odur. Fatih hoca yine egosuna mağlup oldu. Ha bunun sonucunda yönetim mi gider Fatih hoca mı bilmem de sonuç olarak olan bize oldu. Zaten kötü giden bir sezonu maalesef Arda konusundaki ısrarı nedeni ile Fatih hoca çöpe attı.

Ha mevzu bilmem kaç tane şampiyonluk kazandırmış olması değil. Yaşayan efsane olman seni dokunulmaz bir noktaya getirmiyor, ne olursa olsun söylediklerine dikkat edeceksin. Heykel mi? Fatih hocanın heykeli 1 değil 3 tane yere dikilsin sıkıntı yok. Lakin bu iş böyle gitmez. İstediğim gibi konuşurum diyorsa hocalığı bırakıp başkanlığa adaylığını koysun kendi de herkes de rahatlasın. Bu ne ya? Başkana gider yapan, nasıl konuşması gerektiği konusunda ders vermeye çalışan teknik direktör mü olur?

Kimse Galatasaray'dan üstün değildir buna Fatih Terim de dahildir.
Arda mevzusu umrumda değil aslında, burda cengiz'in gereksiz özgüveni. Sanki taraftar topluca bunun arkasında ben ne dersem arkamda olurlar hesabı. Yok kardeşim işte Fatih hocayı herkes çok seviyor böyle özgüvenli konuşma hakkını kimse sana vermez yaşayan efsane var karşında. Tapma yok burda gerçekler var. Fatih Terim zaten arda konusunda görüş ayrılığına saygı gösterdi olabilir dedi. Sadece 4 kişilik konuşmada bu konuşma nasıl oluyorda rodop'a gidiyor hemen sinirlendiği mevzu bu.

O senin görüşündür saygı duyarım, ama cengiz'in ömrü bitti artık. Sosyal medya yıkılıyor sokak ne düşünür sen tahmin et. Ya büyük geri vites yapması lazım yada ipini çekti artık.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın marka değerini zedeleyecek her türlü kişi, kurum, aksiyon ve düşünce yapısına karşıyım.

Dolayısıyla başkanı destekliyorum.
Aklı olan kulüp bitik ardayı istemez, ben antipatik, futbolu dışında başka her şeyi ile gündemde olacak birini kulüpte görmek istemiyorum taraftar olarak.

Koskoca fatih terim arda diye ağlıyor, ayıptır. Stoper nerede? Orta saha nerede? Bu takımda hala gönderilmesi ve alınması gereken oyuncular var oturmuş ardayı konuşuyoruz. Bu mu Galatasaray menfaatini düşünmek?
Sanki cr7 gelecek anasını satayım.
Başlarım kulübün evlatlarına.

Terim kaçmak istiyorsa açıkça söylesin, bu meselenin arkasına saklanmasın.
Böyle daha antipatik oluyor durum.

Ek olarak, daha gelmeden camiayı karıştıran parazit ben Galatasaraylıyım diye ortalıkta dolanmasın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt