Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Satılmış medya da veriyor gazı. Cengiz hocayı en çok savunan kişiymiş terim yanlış yapmış bilmem ne. Abv hepinizin

Galatasaray'ın menfaati ne gerektiriyorsa onu yapıyor. Bir Otel katakullisi yaratıp Galatasaray'ın paralarını çalmaya çalışmayan bir yiğit başkana selam olsun.

M.Cengiz yüzde yüz haklı , Fatih Terim zirlamasin dünyada futboldan anlayan herkes Arda Turan'ın faydalı olmayacağını biliyor bitik bir topçu , Ömer Ali Sahiner bile daha iyi. Sirf elini öptü sarıldı diye evlatcılık yapıyor eğer bu işler böyle yürüyorsa ben elini değil sikini bile öperim.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

yav yasin bi git hele ya
şu tip bi sıkıntın var senin ortamda azcık uçuk muhabbet dönünce ani ve absurd yukselişlerin oluyor en absurd noktaya ulasıyorsun ve saçmalamaya başlıyorsun. daha sonra önüne gelincede yapmadım etmedime getiryorsun olayı.
uzatma hadi bak işine
bide bu hafta sizle puan farkı kaç olur?
Sen de konuyu değiştiriyorsun sürekli. Ben inkar etmiyorum o mesajları. Ama cımbızlamayı iyi biliyorsun işine geldiği gibi. Haksız duruma düşünce de işine bak falan diyorsun saldırıyorsun :))

Adam göz göre göre kulübü karıştırdı ve 5 aydır ocak diye ağlamasının üstüne yapılmış transferlere rağmen yaptı bunu neresinden tutsan neresinden baksan f.t haksız ama hala onu bu konuda savunan cahil mi desem kör mü desem bilemiyorum şahıslar var muhtemelen f.t nin eşi dostu akrabası olabilirler bu insanlar

Biraz karakteri varsa istifa eder diyeceğim ama varsa yoksa yalan dolan kaos ve boş edebiyat

Arda mevzusu umrumda değil aslında, burda cengiz'in gereksiz özgüveni. Sanki taraftar topluca bunun arkasında ben ne dersem arkamda olurlar hesabı. Yok kardeşim işte Fatih hocayı herkes çok seviyor böyle özgüvenli konuşma hakkını kimse sana vermez yaşayan efsane var karşında. Tapma yok burda gerçekler var. Fatih Terim zaten arda konusunda görüş ayrılığına saygı gösterdi olabilir dedi. Sadece 4 kişilik konuşmada bu konuşma nasıl oluyorda rodop'a gidiyor hemen sinirlendiği mevzu bu.

O senin görüşündür saygı duyarım, ama cengiz'in ömrü bitti artık. Sosyal medya yıkılıyor sokak ne düşünür sen tahmin et. Ya büyük geri vites yapması lazım yada ipini çekti artık.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başkan böyle bir konuşma için bence geç bile kaldı. Şu ana kadar başkanın sessiz kalmasının nedeni de zaten Fatih hocanın kulübün efsanesi olmasından kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Ne demek ya "Başkan öyle demiş ama ben olsam şöyle konuşurdum" falan bu nedir allasen? Böyle hoca mı olur?

Dediğim gibi biz de biat kültürü yaygındır. Şimdi ağızlarından salyalar saçarak yönetim istifa diyenler ortalığı yangın yerine çevirenler olacaktır. Sonucunda da belki yönetim gidecektir lakin Fatih hoca da temiz değil kesinlikle kimse bana masal anlatmasın.

Sorun şu hoca oluşmasına kendisinin de katkıda bulunduğu değerlere sırt çeviriyor.

Belhanda, formaya da armaya da takıma da ihanet ediyor taraftara küfür ediyor hoca çıkıp taraftara seyirci muamelesi yapıyor.

Arda denen takıma hiçbir faydası olmayacak adamlar için saçma sapan açıklamalar yapıp duruyor. Git başkanla konuş ne çıkıp her mikrofon uzatıldığında aynı şeyleri söylüyorsun.

Zamanında Hagi yi istememişti Faruk Süren aldı Sneijderi istememişti Ünal Aysal aldı ikiside efsane oldu. Bu adamın her dediğini yapan bir başkan M. Cengiz bir konuda anlaşamadılar diye her kamera karşısına geçişinde adamı zan altında bırakıyor.

Koskoca adamsın ya yakışıyor mu sana. Efsaneliğini falan geçtim ayıp gerçekten.

M. Cengiz naif efendi adam. İyi sabrediyor valla.

Benim eski mesajlarıma bakın hep Terimi savundum. Yıllarca kalması gerektiğini söyledim hatta bunun için tartıştığımda oldu başka üyelerle ama konuşmaları söylemleri hiç hoş değil gerçekten.

Ayrıca liyakatsiz insanları yanında yamacında tutması da ayrı olay.

Genel olarak katılıyorum bu sene yaptığı işlere akıl sır erdirmek mümkün değil ancak Hagi konusunda yanlışın var.
Dönemin transferlerini yapan İrfan Kurtoğlu Hagi'yle alakalı süreçte menajerinin taleplerinden bıkan Süren'in transferden vazgeçtiğini tam bu noktada hocanın müdahale ettiğini anlatır.

‘Başkan ben bu sene hiç para istemiyorum. Alın Hagi'yi” dedi. Başkan ‘Hagi sizindir.' Maç başı 25 bin dolar istemişti. Faruk Bey, ‘Ne olacak ki kaç maç oynayabilir ki verin parayı' dedi. 40 maçtan aşağıya oynamadı.

Videosu da vardı istersen bulabilirim.

Bazilarina kalirsa, baskan kim ve ne kadar iyi olursa bile, hocanin köpegi olup ve begenmedigi birsey olsa bile onu yerine getirecek kukla olmasi bekleniyor herhalde.

hayır onu beklemiyoruz. başkan beğendiği şeye tamam, beğenmediği talebe hayır diyecekse onu sokaktaki çocuk da yapar. fatih terim gibi bir figüre başkanlık yapıyorsan, hocayı törpülemesini, uzun vadede kafasına fikir ekmeyi, düşüncelerini gerektiğinde yumuşatabilmeyi, gerektiğinde iyice harlayabilmeyi bilecek zihinsel ve duygusal yetkinlikte olacaksın. yoksa işleri böyle siyah beyaz konseptinde herkes yönetir.

Sen de konuyu değiştiriyorsun sürekli. Ben inkar etmiyorum o mesajları. Ama cımbızlamayı iyi biliyorsun işine geldiği gibi. Haksız duruma düşünce de işine bak falan diyorsun saldırıyorsun :))
yasincim haklı haksız meselesi değil olay demedim dediğin şey önüne geliyor sonra dedim ama diğerlerinide bak diyorsun neyse artık.
oynadığınız futbolu beğeniyorum ama bu sene

Başkan böyle bir konuşma için bence geç bile kaldı. Şu ana kadar başkanın sessiz kalmasının nedeni de zaten Fatih hocanın kulübün efsanesi olmasından kaynaklıdır diye tahmin ediyorum. Ne demek ya "Başkan öyle demiş ama ben olsam şöyle konuşurdum" falan bu nedir allasen? Böyle hoca mı olur?

Dediğim gibi biz de biat kültürü yaygındır. Şimdi ağızlarından salyalar saçarak yönetim istifa diyenler ortalığı yangın yerine çevirenler olacaktır. Sonucunda da belki yönetim gidecektir lakin Fatih hoca da temiz değil kesinlikle kimse bana masal anlatmasın.
Böyle yorumlara saygım var iyi niyetli olduğunu görüyorum. Ama burdaki bazı insanlara artık hiç tahamülüm yok renktaş, kötü niyet provakatörlük var. Senin görüşüne saygı duyuyorum ama ayrı düşünüyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayın bu noktaya gelmesi tamamen Terim'in suçu. Bu sezon öncesinden şu ana kadar yaşanan sıkıntıların da neredeyse hepsi Terim'e yazar. Bu gerçeği inkar etmeyin de istediğiniz tarafı destekleyin çok da önemi yok. İki taraf da zararlı çıkacak zaten olan çok sevdiğimiz kulübümüze olacak.

Fatih Terim istediği olmayınca ne yapacak! gidip şimdi TFF başkanına mı gitmeli yoksa Çekip gitmeli mi?
Bu eşit güçlerin karşıtlığını içeren transfer düzeni GAYET YERİNDEDİR.
Bırakacaksın ki küçük dağlar yerinde dursun...

Geri
Üst Alt