Olay arda degil, mesele arda degil sorun arda degil!!!
Terime ardayi almadilar diye, Terim ortaligi yangin yerinemi cevirmeli? Baskanin yuzune konusmak varken neden medya mensuplarina yonetimi kucuk dusuruyorsun? O medya mensuplari hepsi parali askerler, cogu Ali kocun kopegidir,bunu en iyi senin bilmen lazim. Bugune kadar hic bir Galatasarayli yonetim sana 5 yillik mukavale teklif etmedi, ama bu yonetim sana etti ve hep arkanda durdu.
Unutma bunu, bu yonetim sadece sportif basari degil kurumsal ve ekonomik olarakta sorumlu. Yani istedikleri gibi at kosturamiyorlar, her gun onlarda hesap veriyor. 30 transfer yapildi ve halen daha cok transfer istiyorsun. Unal aysal olayi gibi burdada yonetim ile kavga etmeye basladin.
Baktin balik yan gidiyor, kacim diyorsun. Birde twitter de taraftari arkana alip klup icinde ic savas cikarmak istiyorsun. Nedeni ise bir arda transferi, lan arda o barcelonadaki arda olsa bize gelirmiydi? Okadar Galatasarayli degil, tek biri var oda rahmetli Metin oktay, bir tane var ondan!!
Senin isin sahada, saha disindaki isleride bir zahmet yonetim yapsin. Mekanin sahibiyim diyorsun, ama yaniliyorsun. GALATASARAY kimsenin oyuncagi degildir, istedigin kadar basari sagla ama bir yere kadar haklara sahip olabilirsin.
Lan insan bir aynaya bakar, birkezde hatayi kendinden ara. Malesef senin yuzunden antipatik haline geldik, her mac sonrasi hakem, mhk, tff diye diye takimin hangi durumda oldugunu unuttun. Ne oynadigimiz daha belli degil. Babele 2,5m euro imza parasi ver sonra yolla, diagneye servet ode sonra bir forvet daha iste. Lan klup batmak uzere, bukadar transferde olmaz. Baskasi olsa nah alinirdi 30 futbolcu ama kredin var diye alindi ama utanmadan birde ardayi istiyorsun. Hayir kurumumu Galatasaray? 3 senedir yatan selcukun ne isi var Galatasarayda? 500 bin euro sanki cerez parasi gibi, bedavaya oynuyor algiisida yaratiliyor.
Adam gibi istifa et, biz burda hep dedik bir gun kacacak ama nezaman. Simdiden kovulmak icin bahane ariyorsun.