Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

15 milyonluk Samatta'yi istedi. Ama o 15 milyonu Cakne devesine verdirdigi icin Samatta'ya para kalmamisti maalesef.
Cagne yi Terim aldırdı diyorsun yani. Özellik le de son güne bırakarak daha heyecanlı olsun da istemiştir. Az mantık yahu!!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz haklı. İşler Terim’in “Ben olsam öyle konuşmazdım” demesiyle başladı. Sen kimsin Galatasaray başkanına ağız öğretiyosun bide medya üzerinden.
Daha önce her sey 10 numaraydı. Yani bilgi sizdirmalar santrforsuz bırakmalar filan normal şeylerdi diyorsun.

Terimi hep savundum. Ama Arda ısrarı , medya onunde baskanla ters dustugunu aciklamasi ve bunu israrla surdurmesi , bu yil yaptigi sacma sapan hatalar ve bu hatalarda israri onun kariyerini sonlandirmasi gerektigini gosteriyor artik malesef.

Arda GS a donmemeli ve bunun icin baskana tesekkur ediyorum.

Terimin elinde silahla gezen oyunculara karsi zaafi var. Once gokhan tore , simdi arda. Gokhan toreden nasil cacik olmadiysa, ardadan da olmaz.

Ben GS da sabahin 5 inde hastane basip ates eden adam gormek istemiyorum. Hoca israrciysa ardasinin yanina gidebilir.

Alp yalman tanju colagi floryadaki potaya ates etti diye postalamisti.

Burasi GS. Herkes haddini bilecek.

Cengiz yorulmus, birakmak istiyormus bu sene. Yolunu yapiyor. Kaynagim cok saglam bu arada.

Olay arda degil, mesele arda degil sorun arda degil!!!

Terime ardayi almadilar diye, Terim ortaligi yangin yerinemi cevirmeli? Baskanin yuzune konusmak varken neden medya mensuplarina yonetimi kucuk dusuruyorsun? O medya mensuplari hepsi parali askerler, cogu Ali kocun kopegidir,bunu en iyi senin bilmen lazim. Bugune kadar hic bir Galatasarayli yonetim sana 5 yillik mukavale teklif etmedi, ama bu yonetim sana etti ve hep arkanda durdu.

Unutma bunu, bu yonetim sadece sportif basari degil kurumsal ve ekonomik olarakta sorumlu. Yani istedikleri gibi at kosturamiyorlar, her gun onlarda hesap veriyor. 30 transfer yapildi ve halen daha cok transfer istiyorsun. Unal aysal olayi gibi burdada yonetim ile kavga etmeye basladin.

Baktin balik yan gidiyor, kacim diyorsun. Birde twitter de taraftari arkana alip klup icinde ic savas cikarmak istiyorsun. Nedeni ise bir arda transferi, lan arda o barcelonadaki arda olsa bize gelirmiydi? Okadar Galatasarayli degil, tek biri var oda rahmetli Metin oktay, bir tane var ondan!!

Senin isin sahada, saha disindaki isleride bir zahmet yonetim yapsin. Mekanin sahibiyim diyorsun, ama yaniliyorsun. GALATASARAY kimsenin oyuncagi degildir, istedigin kadar basari sagla ama bir yere kadar haklara sahip olabilirsin.

Lan insan bir aynaya bakar, birkezde hatayi kendinden ara. Malesef senin yuzunden antipatik haline geldik, her mac sonrasi hakem, mhk, tff diye diye takimin hangi durumda oldugunu unuttun. Ne oynadigimiz daha belli degil. Babele 2,5m euro imza parasi ver sonra yolla, diagneye servet ode sonra bir forvet daha iste. Lan klup batmak uzere, bukadar transferde olmaz. Baskasi olsa nah alinirdi 30 futbolcu ama kredin var diye alindi ama utanmadan birde ardayi istiyorsun. Hayir kurumumu Galatasaray? 3 senedir yatan selcukun ne isi var Galatasarayda? 500 bin euro sanki cerez parasi gibi, bedavaya oynuyor algiisida yaratiliyor.

Adam gibi istifa et, biz burda hep dedik bir gun kacacak ama nezaman. Simdiden kovulmak icin bahane ariyorsun.

Şaka maka durum kritik...
Her an FT istifada edebilir. Yönetimi erken seçime gitme mecburiyetinde bırakabilir..

Her ne kadar guclu ve yeterli baskan olmasada,durust, guvenilir bir adamdi.
Bugun kendi ipini cekti malesef

Helal sana Nizipli . Fatih Efendinin bu kadar başarılı olmasına rağmen her yönetimle problemli oluşu da ayrı bir konu :) .

Şaka maka durum kritik...
Her an FT istifada edebilir. Yönetimi erken seçime gitme mecburiyetinde bırakabilir..
Yaw etsinde kurtulalim nedir kardesim bu ego nedir bu hadsizlik bir halt yaptigi yok kavga etmedigi baskan yok

Adam italyada fio baskani ile kavga etti calistigi her baskanla anlasamadi suc butun baskanlardami bakti basarisiz arkasindaki destek azaliyor klasik arkasina taraftar cekme hareketi yuru cengiz baskan acima ver kuskuyu haketti

Başkanın açıklamalarını okudum da medyada ve burada yapılan yorumları takip etmeye fırsatım olmadı, son birkaç sayfayı okudum...

Sadece bir futbolcunun transferi konusunda, yönetim kendisinin tercihine katılmadı diye medya üzerinden olayı böylesine körüklemeye çalışan başka herhangi bir TD var mı Dünya Futbolunda bildiğiniz, FT i katlayacak kariyer ve statüye sahip olanlar dahil?..

Söz konusu futbolcu da sosyal yönden gelmiş geçmiş en 'defolu' bir adam; yaşı 33, üç yıldır hiçbir şey oynamamış üstelik...Hocanın yaptığını tamamen doğru bulup, Başkanın ayıp ettiğinden dem vuranlar hakkında ne düşünsem bilemedim?!..

Sosyal medyada Fatih Terim yalakaları başkana saldırmaya başlamış. Ulan siz Galatasaraylı falan değilsiniz bildiğiniz Terimsporlu olmuşsunuz.

Açıklamalara bakıyorum Başkan ne demiş? Arda’yı uygun bulmuyoruz demiş. 2 senedir getirmediği oyuncu kalmadı başkanın. Ona rağmen 1 gram futbol ilerlemiyor. İte kaka şampiyon oluyoruz. Bu sene 10 puan gerideyiz.

Terim güzel bahane buldu. Yalakalarını da alıp defolup gitse yeridir böyle yapacaksa. Ya da kafasını futbola verip bu takımı nasıl şampiyon yapabilir onu düşünsün

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cagne yi Terim aldırdı diyorsun yani. Özellik le de son güne bırakarak daha heyecanlı olsun da istemiştir. Az mantık yahu!!!

Onayi vardir. istemedigi oyuncu alinirsa(sneijder) ortaligi ayaga kaldirmasini biliyor. Istedigi oyuncu alinmazsa (arda) yine oyle. Onun icin Cakne'yi istememis olsa haberimiz olurdu, süphen olmasin.

Umarım Aysalın hatasını yapmaz

O da 2 kere şampi olduktan sonra malum yeri kalkmıştı, Terimi kıvduktan sonra kaçmak zorunda kaldı

Fatih hoca da şu Arda sacmaligindan vazgeçsin

Butun bunlar pis bir oyun

Baskan’in aciklamalari dosdogru, eymeden bukmeden ve halen daha elini uzatarak yapilmis adam gibi aciklamalar

Bence Hoca uzun zamandir kendini kovdurmaya calisiyor

Ama yonetim tum teknik ve idari kararlari kendisine biraktigindan bahane bulamiyordu

En sonunda Arda olayini icat etti ama hic uymadi
Yonetimle direk temas kurmayip basin ustunden imali konusuyor

Bundan sikayet eden ilk baskan Cengiz degil

Hangi teknik direktor, transfer donemi hemen her istedigi oyuncu alinmisken Arda gibi 33 yasinda, son 2 yilda hic 90 dk oynamamis, son 3 yildir sadece 3 kez 90 dk oynamis, kulubunde kadroya girememis, kampa goturulmemis, ozel hayati tartismali, kulup icin olmadik laflar soylemis, kendisiyle kavga etmis, taraftarin da cok buyuk kisminin istemedigi bir oyuncu icin yonetimiyle ters dusup basin ustunden polemiklere girer?

Ha Arda icin de
Hangi Galatasaray’i seven bir oyuncu takimin kendisi yuzunden karismasina vesile olmak ister?

Baskan dobra dobra anlatmis oyunu bozmus

Tebrik ediyorum baskani, duzgun adammis

Ben baskan'in yerinde olsam bu saatten sonra o arda'yi getirirterim'in kucagina bomba niyetine birakirdim. Ama sadece yarim sezonluguna. Nasil olsa bu sezon ilk 5'e giremeyiz. Sezon sonunda FT'nin futboldan anlamadigi iyice anlasilinca da ikisini birden postalardim.

Onayi vardir. istemedigi oyuncu alinirsa(sneijder) ortaligi ayaga kaldirmasini biliyor. Istedigi oyuncu alinmazsa (arda) yine oyle. Onun icin Cakne'yi istememis olsa haberimiz olurdu, süphen olmasin.
Istemedi demedim zaten son gunse mecbur isteyecek anlamında söyledim. Cagne meselesinde kızılacak makam yönetim dir net!

Geri
Üst Alt