Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Ne zamandır kaos görmemiştik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu ortamda hoca giderse kuşlar bayram eder. Hoca bizim camia için sadece teknik direktör sananlar ya da sanmak isteyenler biraz daha düşünsün.. Ha arda konusunun arkasında yönetimin ve başkanın bugüne kadar ki kurnaz ve sinsi tavrı da var.. Hocayı hep kalkan yaptılar..

FIG-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 bin yıldır aynı plan, aynı strateji.
Çinli prensesi gönder, koca devleti ikiye böl;
Bakırköylü Arda'yı gönder, koca camiayı ikiye böl.

Başkan da hocayı kovabilecek ne karizma ne karakter ne güç ne iktidar var. Terim bırakırsa kendi gider.
Nasil bir hayal dunyasi bu. Fatih Terim hicbir zaman hicbir kulup baskanindan buyuk olmadi. Olamaz. Kendisi bir profesyonel. Daha once bir kac kez oldugu gibi yine istenildigi an kovulur. Hayali daglar uretmeyelim. Herkes isine baksin. Onceligi Galatasaray olsun. Arda'yi savunan kimsenin onceligi Galatasaray degildir.

Başkan, Terim'in oyununa gelmeyecektir diye tahmin ediyorum. Terim'in hiddeti ne kadar artarsa artsın, onu takımda tutmaya devam etmesi lazım. Mağdur edebiyatı yapmasına fırsat vermemeli.

Hoca resmen sezonun basindan beri hal ve tavirlarla beni erken emekli edin diyor yönetime ama onlarda cezaret olmadi icin gönderemiyor. Bügünkü konu bence tff ile alakalidir

Fatih Terim Cengizin ipini cekmistir. Mustafa baskan icin iki secenek var : ya geri adim atacak ya da havluyu

-Hocamizin bir talebi olmadi
(Hoca kibarca rica eder)
-Yanlis anliyorsunuz Hocamizin bir talebi olmadi
(Hoca acikca soyler)
-Toplanti yaptik Hoca Arda demedi
(Hoca toplantida soyler)
-Hayir biz ardayi istemiyoruz

Nasil bir dansozsun sen Cengiz?

Gereğini yap başkan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim Cengizin ipini cekmistir. Mustafa baskan icin iki secenek var : ya geri adim atacak ya da havluyu
Peki bir hocanın, yönetimi parmağının ucunda çevirmesi normal bir durum mu? Dünyanın başka kulüplerinde bu örnek var mı? Başkanın işlerine karışmak etik bir şey mi? Hoca her istediğini aldırabilir mi?

Bu kulübe paralari cukkalayacak kulübün mallarinı babasinin mali gibi satacak ustune kendisine borçlandiracak başkan lazım cengiz fazla bize

sonra arda gul gibi cocuktur felan oglum yine geldin ortaligi karistirdin yine dengeler bozuldu. bi yakamizdan dus be simdi camiasiz kaldin diye it gibi yalvarman ayrica komik. git kasimpasada topunu oyna kardesim istanbuldanda ayrilmazsin gidersin milletin eslerine felan yavsarsin gece hayatinda.
ft'ye gelince umarim baskan tekmeyi atar artik yetti. kimsenin mali degil galatasaray ulan sirf arda turan icin butun camiayi ayaga kaldirdin sirf kendi egonu tatmin etmek icin yapacagin bir transfer baska bir mantigi yok.

Geri
Üst Alt