Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Nasıl bir kulübüz. Bizim her baharımızdan sonra yaz değil direk kış geliyor.

Fatih Terim gitsin bu forumda ki bazıları kına yaksın. Geçmişe döndürmeye çok meraklılar bizi. Yaşanmış şeyleri 10 defa yaşamak sürekli hoşlarına gidiyor. Getirin ordan bir alman italyan yarım sezon sonra kovdurtsunlar. Sonra bizi eski günlerimize döndür hoca diye ağlarlar.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 senedir aysgina top degmeyen bi adamcik icin böyle oldugunu sanmiyorum. Toplamislar toplamislar ve patlamis konu.

Çok güzel başkan. Herkes yerini bilecek. Eski bir futbolcu artığı için takımı kaosa sürükleyen ve getirilmiyor diye ağlayacak var ise ötede ağlayabilir her kim olursa olsun bu saatten sonra işine bakmayan ihanet içindedir.

piyasa degeri ve maas bütcesi olarak sivasin bir kac kat üstündeyiz ama 10 puan gerideyiz dedi. yani adam hakli. 30 tane adam aldik dedi

Ardayi camia istemiyor belli eğer alırsan seni ibra etmeyiz tarzı şeyler konuşuluyor bence doğru
Arda reisin adamı malum

Ardayı öne sürüp sürekli bize kaktırmaya çalışıp hocayla başkanın arasını bozmaya çalışanlar amaçlarına ulaştı hoca mümkün değil çalışmaz artık emeği geçenlerin allah belasını versin

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başkan boşuna basın toplantısı düzenlemiş.
Hiç bir şekilde hiç bir konuda net bir msj veremedi.

fikir ayrılığı varsa yollar ayrılır dedi.
10 dk sonra demedim dedi.

Yani başkanın net bir fikri yok.
Fikir ayriligi yok. Fikir ayriligi olursa yollar ayrilir dedi. O soruyu kırpıp sordu muhabir. Adam da duzeltti.

Keşke ali koça karşı da böyle tepkiler vermeyi bilseydin başkan

Tek argumaniniz bumu gercekten?

Avrupada napti?

5 attilar hic yorulmadan avrupa takimlari, aldigirdi oyuncular hepsi fiyasko 1-2 haric.

taktik desen yok

butun maclar bicak ustunde gidiyor, hic bir mac normal gecmiyor.

Avrupa'da gram bir başarımız varsa o da FT sayesindedir. Oynattığı futbolu beğenmiyor olabilirsin -ki ben de beğenmiyorum- ama ondan sonra gelecek kişinin %80 oranında başarısız olacağı aşikarken böyle bir riski almanın manası ne? Hem de böyle bir sezonda!

Klubun Efsanesini Cengize degisecek Degiliz Unala yasa baskan digenleride gorduk Unal gotune vura vura kacti Arda konusunda taraftara sirin gozukmeye calisiyor Ovtraftar fatih terimsiz sana 1 sene bile dayanamaz Senin Getirecegin Hocayida goruruz Fatih Terim gibi Adam sabredemeuenler Cengizin Geyirdigi Tdye mi Sabredecek

Ünal Aysal dönemine benziyor. Şikeci nihat’ın şimdi şenol’u kovup Terim’e teklif götürmesi bir eksik.

baskanın acıklamaları burdaki bazı yorumlar kadar çok gereksiz.hoca dün süreci dogru yönetelim dedi,arda gelmedi diye yolları ayırırız demedi.arda mevzusu kapandıgına göre,hala arda gibi gereksiz bi mevzudan da kimse gitmez.merak etmeyin.her an kapı eşiğinde götüne tekme yemek için müsait olan ersunun takımına gidip destek verin soylu fatih terim düşmanları

Geri
Üst Alt