Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Ayrılık olmaz ayrılık olsa apo o toplantıya çıkmazdı en başta terimci apodur

Apo'ya bak robot gibi oturuyor ne diye ordasin ozaman.

KAOS
şuan FBeş, 8JK, Hamsispor bı yerleriyle gülüyorlar bu duruma.

Fatih Terim kulubun başkanı ve aynı anda TD. olsun da rahatlasın. Acaba o zaman kendi kendisiyle de catisabilecek mı merak ediyor ve görmek istiyorum. Bütün başkanlarla mı çatışır bir insan.

Lan arda lan arda koskoca Galatasaray ı gelmeden ne hale getirdin Hoca gidiyor şimdi Hayatım boyunca nefret ettim daha da arttı nefretim. Yönetim bu sebepten dolayı gitmemeli ama fatih hoca asla gitmemeli o giderse geçmiş ola Görürüz sizin o alman hocalarınızı

ali koç a büyük harfle Ali koç yazanlar fenere büyük harfle Fener yazanlar hocaya Fatih Terime ft diyor Allahsizlik yapmayın

Galatasaray taraftarının Arda'ya en büyük tepkisi Fatih Terim'e zamanında yaptığı saygısızlık. Ama şimdi hoca Arda meselesi için istifa falan edecekse durum vahim.

Bu camianın nefretini kazanan oyuncularda 1. Emre Belezoğlu 2. Arda Turan ....

30 transfer yapti
senelik 3m euro aliyor
Oynattigi oyun rezalet fiyaskodan ibaret
2 senedir takimin basinda
Luyindama disinda satilacak oyuncu aldirmadi

Kurtulus gunu yakindir

10 senede onun dışında kaç hoca şampiyon yaptı. Basit bir istatistikle yeni gelecek hocaların başarı şansı %10 falan.

Bir an önce seçim olsun da düzgün bir yönetim gelsin

Kaostan başarılı şekilde çıkıyor bu kulüp. Rahat olalım.

Asıl Terim'in gitmesini isteyenler en büyük hainlerdir
Böyle kaosa sokarım. Hocanın yanında 1 gün olmayan,hocaya yapılanlardan sonra konuşamayan başkan şimdi çıkmış tvde hocaya ayar veriyor. Sokarım böyle kaosa ben!!!

Başkan boşuna basın toplantısı düzenlemiş.
Hiç bir şekilde hiç bir konuda net bir msj veremedi.

fikir ayrılığı varsa yollar ayrılır dedi.
10 dk sonra demedim dedi.

Yani başkanın net bir fikri yok.

Bence Mustafa Cengiz bu konuda haklı, Fatih Terim'in her maç sonunda ben istiyorum başkan almıyor diyerek taraftara hedef olarak Galatasaray Başkanını göstermesi hiç doğru değil

Üstelik dün "Daha ben eve gitmeden dışarı bilgi sızdırdı" dedi

Tamam Fatih Terim'in bu takımdaki ağırlığı tartışılmaz ama Arda Turan için bu kadar ortalığı karıştırmaya ne gerek vardı ? çok merak ediyorum Fatih Terim Arda'yı sportif olarak takımda başarılı olacağını mı zannediyor ?

Abi daha toplantı yeni bitmişken kadir çetincalı ve rodop twit atıyor. Fatih terimin ardayı istemesi yanlış ama o kendi yanlışı.

Geri
Üst Alt