Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Bi Arda yüzünden mi bu hale gelindi sanıyorsunuz? O zaman çok safsınız

Başkanın biti kanlanmış sene sonu indirilir

Dün Fatih Terim "ben istedim başkan almadı Arda'yı, daha ben eve gitmeden dışarı bilgi sızdırdı başkan" demeseydi Mustafa Cengiz bu kadar ileri gitmezdi bence

Mustafa Cengiz kadar Fatih Terim'de hatalı bence bir Arda ısrarı olayı nerelere getirdi
mustafa cengiz hiç medya önünde terime laf atmadı önce terim medya üzerinden başkana verdi veriştirdi adam en son dayanamadı basın toplantısı yapıyor fatih terimde suç sıkıntın varsa başkana git söyle ne medyaya demeç verip polemik yaratıyorsun

sanki malarda konusu cikana kadar cok iyi top oynayan bir takimimiz vardi da biz bilmiyorduk. 80den önce yahut gol yemeden oyuncu degistirmeyen bir teknik direktor ile her mac rakiplerin becerisine göre puan aliyoruz. ortada futbolun f'si yok. milyoner ali terimin kimyasini bozdugundan beri eski terim yok.

Mustafa Cengiz: "Bir arkadaş sordu, "Fatih Hoca gelmiş" diye... Evet geldi ve hiçbir problem yok. Biz aynı noktadayız."

Mustafa cengiz yumdu gözünü acti agzini. Belki haklisin aga ama bu yapilmaz... fbye karsi koc a karsi böyle konussaydin keske. Yazik oldu.

Saka gibi ya

Adam geldiginden beri hic bir yonetimle anlasamiyor.

Fenerliler ağzı açık.hoca gidermi diye bekliyor baskanda ateşle oynuyor

Geri
Üst Alt