Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.537
- 3.558
- 1.813
Neyse toparladi simdi o fikir ayriligi lafini.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hoca geçen aydan beri başkana dokunduruyor. Nereye kadar alttan alacaktı? Hocaya sözünü geçiremeyen adama başkan mı denir?Baskan yanlis yapti
Bu aciklamalardan memnun olan sadece fenerlilerdir,ali koc’un istedigi oluyor suan da
mustafa cengiz hiç medya önünde terime laf atmadı önce terim medya üzerinden başkana verdi veriştirdi adam en son dayanamadı basın toplantısı yapıyor fatih terimde suç sıkıntın varsa başkana git söyle ne medyaya demeç verip polemik yaratıyorsunDün Fatih Terim "ben istedim başkan almadı Arda'yı, daha ben eve gitmeden dışarı bilgi sızdırdı başkan" demeseydi Mustafa Cengiz bu kadar ileri gitmezdi bence
Mustafa Cengiz kadar Fatih Terim'de hatalı bence bir Arda ısrarı olayı nerelere getirdi
Yanlış hatırlamıyorsam Terim ilk geldiğinde ''Taraftarımız istemedikçe bu sefer ayrılmayacağım'' tarzından bir şeyler demişti. Sanmıyorum abi.İnş dediğin gibi olur da bu sefer ki biraz Aysal dönemindeki durumu çağrıştırdı bana.
Fatih hoca geçen aydan beri başkana dokunduruyor. Nereye kadar alttan alacaktı? Hocaya sözünü geçiremeyen adama başkan mı denir?
Neyse toparladi simdi o fikir ayriligi lafini.
Hade Sn. Düz uza.Galatasaray baskani Mustafa Cengizdir
Fatih terim isterse kovar