Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Hocanin istedigi 30 tane oyuncu getirdik bu zamana kadar diyor , hakli vallah.

Bazı yorumları anlamakta güçlük çekiyorum. Cengiz bu konuda haklı, hoca kusura bakmasın Milli Takımdayken kovduğu Arda elini öptü diye takıma alınmak zorunda değil.

Başkan çok sinirlenmiş
Bence Mustafa Cengiz bu konuda haklı, Fatih Terim'in her maç sonunda ben istiyorum başkan almıyor diyerek taraftara hedef olarak Galatasaray Başkanını göstermesi hiç doğru değil

Üstelik dün "Daha ben eve gitmeden dışarı bilgi sızdırdı" dedi

Tamam Fatih Terim'in bu takımdaki ağırlığı tartışılmaz ama Arda Turan için bu kadar ortalığı karıştırmaya ne gerek vardı ? çok merak ediyorum Fatih Terim Arda'yı sportif olarak takımda başarılı olacağını mı zannediyor ?

kaos oldu diye sevinenleri unutmayın çünkü onlar içimizdeki hainlerdir yani fenerlilerdir net

Bu sadece Arda Turan meselesi değil,bu işin bahaneai

Kimse kusura bakmasın Mustafa Cengiz haklı çok seviyorsa Dursun ile imza atarken evladını alsaydı gelmeye hazırdı o dönem ne Arda imiş bitik Ardayı almak zorundamıyız

kameralarin önünde el öptü diye terim birden bu silahla hastane basan herife sicak bakar oldu.

1-2 sene öncesine kadar adam yerine koymuyordu arda'yi.

terim her baskan ve her yönetici ile atisacagina galatasaray icin mesai harcamalidir.

istedigi 30 küsür adami aldik dedi. aldiklari 6 ay dayanmadan bile gönderilir oldu (babel vs).

Geri
Üst Alt