- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Fenerliler sevinçten uçuyor. Bizim forumda da başka yerlerde de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Mustafa Cengiz'in muhabirlere bilgi sızdırması doğru demiyorum ama Fatih Terim taraftarların önüne Galatasaray Başkanını atıyorsa Mustafa Cengiz'de elinden geleni yapacaktırAbi daha toplantı yeni bitmişken kadir çetincalı ve rodop twit atıyor. Fatih terimin ardayı istemesi yanlış ama o kendi yanlışı.
Resmen hocaya sen oynatamiyorsun dedi burada bence.piyasa degeri ve maas bütcesi olarak sivasin bir kac kat üstündeyiz ama 10 puan gerideyiz dedi. yani adam hakli. 30 tane adam aldik dedi
Fatih hocanın kızdığı bu.
Terim milli takımdan da kovuldu.Klubun Efsanesini Cengize degisecek Degiliz Unala yasa baskan digenleride gorduk Unal gotune vura vura kacti Arda konusunda taraftara yamanmakya calisiyor Otraftar fatih terimsiz sana 1 sene bile dayanamaz Senin Getirecegin Hocayida goruruz
Sorun şu ki bu Arda'nın Fatih Terim'in başına ilk dert açışı da değil tamam Fatih Terim her zaman "evlatlarını" korur da bu kadar da ileri gitmemeliydi ne olursa olsun karşısına aldığı taraftarın önüne attığı adam koskoca Galatasaray BaşkanıHoca kendiside görmüyormu, Arda askinin verdigi zarari?
Görende Ardanin "Make a Wish Foundation" cocugu ve hoca sanki Ardanin son dilegini yerine getirmeyi istiyor sanacak.
Böyle adam icin nasil böylekaos yaratilir anlamiyorum
abi hocanın hiç suçu yok mu bu işteBaşkanı doldurmuşlar aga netNe diyelim, Allah utandırmasın.