Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Muhabir: "Fikir ayrılığı olursa ayrı yollara gitmemiz gerek dediniz. Bu mesaj mı?"
Mustafa Cengiz: "Öyle bir şey demedim."
Muhabir: Dediniz başkanım
Mustafa Cengiz: "Fikir ayrılığı yok, olsaydı ayrı yollara giderdik dedim. Fikir kulübü değiliz“

ulan

Umarım istifa falan olmaz. Bütün tadım kaçtı gerçekten bu basın toplantısından sonra.

Cengiz başkanımı bugün bir kez daha takdir ettim

Hoca kendiside görmüyormu, Arda askinin verdigi zarari?

Görende Ardanin "Make a Wish Foundation" cocugu ve hoca sanki Ardanin son dilegini yerine getirmeyi istiyor sanacak.

Böyle adam icin nasil böylekaos yaratilir anlamiyorum

Abi daha toplantı yeni bitmişken kadir çetincalı ve rodop twit atıyor. Fatih terimin ardayı istemesi yanlış ama o kendi yanlışı.
Ben Mustafa Cengiz'in muhabirlere bilgi sızdırması doğru demiyorum ama Fatih Terim taraftarların önüne Galatasaray Başkanını atıyorsa Mustafa Cengiz'de elinden geleni yapacaktır

İkisinin de yaptığı yanlış bence Fatih Terim bu kadar ısrar etmeyecekti Mustafa Cengiz ise bu olayı hiç dışarı sızdırmayacaktı

Fatih hocanın kızdığı bu.

Abdurrahim Fatih Terim olmadan o koltukta duramayacaklarını biliyor sıkıntı basar tabi. 2 sene egolar tavan yaptı taraftarı karşınıza aldınız bu saatten sonra kendiniz bileceksiniz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevcut durumda fatih hoca giderse 2 3 yıl bok çukurundan çıkamayız maddi olarak hamle sansimizda yok

Mustafa Cengiz: "Vallahi bizim her ocağımız, yaz... Bizimle o kadar uğraşıyorlar ki yazımızı kışa çevirmeye çalışıyorlar. Stoper çalışmamız var, ana hedefimiz teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Şuan kadromuz Türkiye'nin çok üstünde."

Hoca kendiside görmüyormu, Arda askinin verdigi zarari?

Görende Ardanin "Make a Wish Foundation" cocugu ve hoca sanki Ardanin son dilegini yerine getirmeyi istiyor sanacak.

Böyle adam icin nasil böylekaos yaratilir anlamiyorum
Sorun şu ki bu Arda'nın Fatih Terim'in başına ilk dert açışı da değil tamam Fatih Terim her zaman "evlatlarını" korur da bu kadar da ileri gitmemeliydi ne olursa olsun karşısına aldığı taraftarın önüne attığı adam koskoca Galatasaray Başkanı

baskan ve fatih hoca arasında arda gibi boş bi mevzudan ne düşmanlık dogar,ne ayrılık cıkar.o yüzen konuyu uzatmadan kapatalım.

Eğer fatih terim azıcık degismisse istifa etmez. Ama aynı fatih hoca ise 1 gün beklemez istifasını verir.

Geri
Üst Alt