- 1 Ağustos 2014
- 62.990
- 73.253
- 4.218
Fatih hoca çok büyük bir olay olmadıkça sezon ortasında bırakıp gitmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alayı yenı seçim istiyor hepsinin iştahı koltuk için domalmış vaziyette ara mı bulurlar. liseliler özellikle şuan zafer çığlıkları atıyorValla hiç beklemiyordum böyle açıklamalar yav şok oldum. Böyle durumlarda eski başkanların, camianın önde gelenlerinin falan insiyatif alıp arayı bulmalı sezonun ortasında olacak iş değil şu yav.
camianın önde gelenlerin hepsi galatasaray karışsa da cengiz i tahttan indirsek diye bekliyor. rakiplerden çok karışmamızı isteyenler var. terimsiz mustafa cengiz in başkanlık koltuğunda çok duramayacağını biliyorlar.Valla hiç beklemiyordum böyle açıklamalar yav şok oldum. Böyle durumlarda eski başkanların, camianın önde gelenlerinin falan insiyatif alıp arayı bulmalı sezonun ortasında olacak iş değil şu yav.
Noktayi koymuş. Yönetim üzerine düşeni yaptıburda da çakmış terim'e.
Mustafa Cengiz: "Stoper çalışmalarımız var, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan liderin herhalde 6-7 katı. İnşallah biz bu kadro kalitemizi de sahaya yansıtıp, şampiyon oluruz.”
Biz mi suçluyuz? Yoksa futbolu kafasında bitiren 33 yaşındaki karaktersiz topçuyu isteyen hoca mı? İnsanlara boş boş hakaret etmeden önce bunu sorgula. Burası 115 yıllık bir kulüp, bir kişinin çiftliği değil.Milli takim beni ilgilendirmiyor bak isine benide sinir etme Hoca gidince gorecem ben sizin hocalarinizi nankorler Yemisim Cengizi Unali Taraftartarda hakki basariya doydu basariya biraz basariya acikmasi lazim
haklı zaten de yeri değil.bu normal ve haklı bi söylem
Daha önce yazdığım zamanında malum sonla sonuçlanan Aysal'ın açıklamalarına benziyor lafını geri alıyorum, Mustafa Cengiz eleman vs demeden çok daha ağır şeyler söyledi. Hoca kesinlikle altta kalmaz, muhtemelen istifa da etmez ama kulüp birbirine girecek orası kesin.Mustafa Cengiz: "Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan lidere baktığımızda, herhalde 6-7 katı." Gözümde yeterli cevaptır.
Dün yazdım Memo olmaz olur mu? Ne alaka Arda takım havlu atacak 1-2 hafta sonra medya önünde polemik peşindesin diye.abi hocanın hiç suçu yok mu bu işte
Çakılan bir şey yok. Gerçekler bunlar. Hoca Avrupada şamar oğlanı olduğumuz maçlardan sonra bu realite ile durumu izah ediyorsa başkan da gayet bu realiteyi dile getirebilir.burda da çakmış terim'e.
Mustafa Cengiz: "Stoper çalışmalarımız var, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan liderin herhalde 6-7 katı. İnşallah biz bu kadro kalitemizi de sahaya yansıtıp, şampiyon oluruz.”
Fatih Terim adam olduğunu fazlasıyla Adam olduğunu sayısız kupa ve şampiyonluklarla kanıtladı zaten daha önceFatih terim adamsa kalir ve catir catir oynatir. Hirs yapar sampiyon yapar.