Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Fatih hoca çok büyük bir olay olmadıkça sezon ortasında bırakıp gitmez

Aklima efsane başkan Ünal Aysal zamani geldi, ben dün Fatih Hocamizin açiklamalarindan sonra ya Terim ya Baskan gider dediginde yok artik diye itirazlar olmuştu , bu toplantidan sonra dahada ileri gidiyorum ikiside gidecek önce Terim istifayi basacak sonrada ultraslan Başkani yiyecek, zaten genel kurul teneke baglamak icin hazir kita, Başkanda biliyorki taraftardan gücünü aliyor..

Valla hiç beklemiyordum böyle açıklamalar yav şok oldum. Böyle durumlarda eski başkanların, camianın önde gelenlerinin falan insiyatif alıp arayı bulmalı sezonun ortasında olacak iş değil şu yav.
alayı yenı seçim istiyor hepsinin iştahı koltuk için domalmış vaziyette ara mı bulurlar. liseliler özellikle şuan zafer çığlıkları atıyor

Mustafa Cengiz: "20m€ açığımız var. Kapatmaya çalışıyoruz."

29m euro kadro degeri, 10 puan fark yiyorsun bu adamlardan.

Sen once bunu acikla eyy Terim

Başkan haklı olsa da üslubu çok sertti daha yumuşak daha politik konuşabilirdi hoca büyük ihtimal istifa eder biz de ligi 5. 6. falan bitiririz bi koca kafa yüzünden iş nereye geldi kuşlar sevinçten uçacaklar neredeyse kendi ayağımıza sıkmakta üstümüze yok

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla hiç beklemiyordum böyle açıklamalar yav şok oldum. Böyle durumlarda eski başkanların, camianın önde gelenlerinin falan insiyatif alıp arayı bulmalı sezonun ortasında olacak iş değil şu yav.
camianın önde gelenlerin hepsi galatasaray karışsa da cengiz i tahttan indirsek diye bekliyor. rakiplerden çok karışmamızı isteyenler var. terimsiz mustafa cengiz in başkanlık koltuğunda çok duramayacağını biliyorlar.

burda da çakmış terim'e.

Mustafa Cengiz: "Stoper çalışmalarımız var, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan liderin herhalde 6-7 katı. İnşallah biz bu kadro kalitemizi de sahaya yansıtıp, şampiyon oluruz.”
Noktayi koymuş. Yönetim üzerine düşeni yaptı

Futbolu kafasinda bitirmis bi göbekli yüzünden daha 4 5 ay önce arenada hocaya sözlesme imzalattiran baskan ve hoca arasinda gerginlik yasaniyor. Allah seni bildigi gibi yapsin Arda azicik GS li olsaydin kariyerin ugruna bir camiayi bu denli karistiracak hareketlerde bulunmazdin. Birak futbolu iste düs yakamizdan. Kimse kusura bakmasin ama hocada suclu burda bok var arda diye tutturdu...
Galatasarayi acaba nasil karistirirz diye düsünen cakal sürülerinin ekmegine yag sürdük böylece. Biz iflah olmayiz vesselam.

Milli takim beni ilgilendirmiyor bak isine benide sinir etme Hoca gidince gorecem ben sizin hocalarinizi nankorler Yemisim Cengizi Unali Taraftartarda hakki basariya doydu basariya biraz basariya acikmasi lazim
Biz mi suçluyuz? Yoksa futbolu kafasında bitiren 33 yaşındaki karaktersiz topçuyu isteyen hoca mı? İnsanlara boş boş hakaret etmeden önce bunu sorgula. Burası 115 yıllık bir kulüp, bir kişinin çiftliği değil.

yönetim ile terim arasındaki ip avrupa kupası sonrası keşke ceza yesek dediğinde kopmuştu muhtemelen.

ne Başkanımızı nede Hocamızı kaybetme zamanı değil

Ekli dosyalar

• 82195999_153213239428234_1287282044564406272_n.jpg
    82195999_153213239428234_1287282044564406272_n.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 44
Mustafa Cengiz: "Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan lidere baktığımızda, herhalde 6-7 katı." Gözümde yeterli cevaptır.
Daha önce yazdığım zamanında malum sonla sonuçlanan Aysal'ın açıklamalarına benziyor lafını geri alıyorum, Mustafa Cengiz eleman vs demeden çok daha ağır şeyler söyledi. Hoca kesinlikle altta kalmaz, muhtemelen istifa da etmez ama kulüp birbirine girecek orası kesin.

Bildiğin senin eline Türkiye için çok iyi bir kadro verdik sen beceremedin beceriksizliğinin bedelini bize ödetmeye çalışıyorsun, veya bizi hedef gösteriyorsun demiş burada. Öyle demek istemediyse bile bu şekilde algılanacağını biliyordur heralde.

abi hocanın hiç suçu yok mu bu işte
Dün yazdım Memo olmaz olur mu? Ne alaka Arda takım havlu atacak 1-2 hafta sonra medya önünde polemik peşindesin diye.
Ben ciddiyim keşke direkt işine son verseydi. Bu şekilde laf sokmaya hiç gerek yoktu. İşin gideceği yer belli, gönder önümüze bakalım madem göze aldın gitmesini.

Ulan bi oturun düşünün. Terim nerede çalışsa, oradaki amiriyle maksimum 2 yıl içerisinde kavgaya tutuşur. Peki be kardeşim hep mi Terim haklı? Herkes mi kötü? Aysal kötü Cengiz kötü o kötü bu kötü bir tek Terim mi haklı?

Bekliyordum zaten bunu. Çünkü hep aynı şey oluyor. Bu sürecin sonu da malum. Terim istifa etmez. Kovulur. Üç yıl sonra tekrar gelir.

burda da çakmış terim'e.

Mustafa Cengiz: "Stoper çalışmalarımız var, teknik kadronun istediği en iyi kadroyu oluşturmak. Kadromuz, rakamsal açıdan baktığımızda Türkiye'nin çok üzerinde. 10 puan fark olan liderin herhalde 6-7 katı. İnşallah biz bu kadro kalitemizi de sahaya yansıtıp, şampiyon oluruz.”
Çakılan bir şey yok. Gerçekler bunlar. Hoca Avrupada şamar oğlanı olduğumuz maçlardan sonra bu realite ile durumu izah ediyorsa başkan da gayet bu realiteyi dile getirebilir.

bu konu arda yüzünden olmadı önceden belli ki bir çekişme vardı arda konuyu başlattı

Geri
Üst Alt