Mustafa Cengiz: "Biz bugüne kadar hocamızın istediği 30'a yakın futbolcuyu getirdik"

Terimi sutluyor sanırım

yav azıcıkk aklınla siyasi benzeşmeler yapıyorsun ya bitiyorum yasin.
ulan aynı mantıkla her kötülüğün anasını cehape ve atena gökhan olarak gören zihniyetden bi farkın yok seninde..
hem bu mevzular senı ne ilgilendiriyorki sen sivassporu desteklemiyor muydun biz şampiyon olmayalım onlar şampiyon olsun daha çok mutlu olurum demiyor muydun? eee daha ne ne güzel başkan hoca birbirine girdi tam istediğin olay
Ben biz şampiyon olacağımıza Sivas olsun mu demişim yoksa bizim şampiyon olmamız mucize bari Sivas şampiyon olsun mu demişim? Algıda seçicilik yapmayalım pls.

Hocayı çok sevmeme rağmen söylüyorum Arda konusunda net haksız.

Arda madem Galatasaray'ın evladıydı ikinci şansı hak ediyordu neden Dursun Özbek döneminde takıma alınmadı?

Sportif olarak katkı vereceğini düşünüyorsa zamanında neden milli takımdan yollandı?

Galatasaray da sadece 1 şampiyonluk görmüş Arda bu takımın efsane futbolcusu mu?

Arda, Galatasaray efsanesiyse Galatasaray da 5 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye kupası, 5 süper kupa şampiyonluğu, 1 cl çeyrek final, 1 cl üst tur görmüş olan Muslera ne oluyor o zaman?

Fatih Terim’le calismak zor olabilir Ama eger yönetim görevdeyse Bunun sebebi Fatih Hoca’nin kazandigi 2 sampiyonluktur

Daha önce unal aysal dönemi 2 sampiyonluk kazandi Hoca,kovulduktan sonra gelen 2 italyan basarisiz oldu ve unal aysal kacmak zorunda kaldi

Dedigim gibi Fatih Terim zor olabilir Ama mustafa cengiz faruk süren ve unal aysal gibi adamlarin sampiyonluklar kupalar Kazanmalarinin sebebi Fatih Terim’dir,buna göre hareket etmeleri gerekir aksi takdirde unal aysal gibi kacmak zorunda kalirlar
fatih hocanın şampiyon olmasında katkısı olan 2 başkan faruk süren ve ünal aysaldır
yaptığı transferlerle

ama cengizin mali hariç hiçbir yararı yok onda da bugün borç mu ne var demiş

Her şey bir kenara terime kiziyoruz falan ama kacacak diyen orman çocuklarına da haddini bildirmek gerek sizi terim kadar tokatlayan başka biri oldu mu yer yuzunde niye kaçsin bu adam sizden

abi arda kimdir allah aşkına, ne başarısı vardır ki Galatasaray'da gelmesi gitmesi bu kadar gündem oluyor. Bu olay tamamen ego savaşı. ve bu ego savaşı yüzünden zarar görecek olan Galatasaray olacaktır malesef. Fatih hoca canımız ciğerimiz efsanemiz ama hocam bu konuda malesef haksızsın, başkanın üzerine çok geldin

Mancini’yi gördük diyorsunuz da Mancini döneminde ligte ikinci olduk, 7 yıl sonra lig kupasını aldık. Real ve juventuslu gruptan çıktık
Ligde ikinci olduk kulağa hoş geliyor dimi ama o dönem deplasman fobimizin oluştuğu dönemdi kanser olduk İleriye de sıçradı. Ayrıca takımdaki aidiyyet gitgide sona erdi. Fatih terimden kalma izleri kullandı o sezon mancini. Sonra yolladık zaten. Ligde şampiyon olamadıktan sonra Cl ye gidemiyorsun hani onun için avrupada da başarı sağlayamaman hayal oluyor

başkan dibine kadar haklı. hoca tüm geçmişi unutup basının gazına gelip arda arda diyor.

yönetimde reddediyor bu kadar basit , niye ağzından düşürmüyorsun ki? olmazsa olmazın mı senin? hoca kendini herşeyin üstünde görmeyi bitirsin bu önce , bu sene oynattığı futbolu başkası oynatsa elli kere kovulmuştu , efsanemize saygı duyuyoruz ama ayaklarımızın da yere basması lazım.

yönetim istifa TT olmus :ROFLMAO:

Arda filan umrumda değil. Cengiz ister alır ister almaz ben istemiyorum dersin cekilirsin. Senin kıcını kurtaran adama böyle konuşamazsın. Ya bugün içkiliydi ya da bu özgüveni nerden aldığını çok merak ediyorum.

Şimdi başladı twitter instagram sokak yıkılmaya yönetim istifa diye. Bir insan şu özgüveni sergilemesi için aptal yada içkili olması lazım. Fatih Terim bu kulübün kırmızı çizgisidir, öyle 1 sene başarısızlıkla yıldıramazsınız.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazilarina kalirsa, baskan kim ve ne kadar iyi olursa bile, hocanin köpegi olup ve begenmedigi birsey olsa bile onu yerine getirecek kukla olmasi bekleniyor herhalde.

Hoca köstebeklere karsi, ama yönetimle Arda konusunun sonucunu medyaya kendisi veriyor basin toplantisinda.

Hoca yönetimle aramda sorun var dedirmemek istiyorum diyor, ama bir kac dakika sonra ayni toplantida resmen yönetime salliyor.

Baskan bunlara cevap vermeyip cuckold gibi yerinde otursa, onu ne diger yönetimler ne tff adam yerine koyardi artik.

Arda konusu yerine baska agir birsey icin böyle tartisma ciksa, taraftarin 100 de 99% herhalde arkasinda olurdu. Ama Arda gibi bir insan icin konuyu bu kadar uzatmak acayip mantiksiz.

başkan dibine kadar haklı. hoca tüm geçmişi unutup basının gazına gelip arda arda diyor.

yönetimde reddediyor bu kadar basit , niye ağzından düşürmüyorsun ki? olmazsa olmazın mı senin? hoca kendini herşeyin üstünde görmeyi bitirsin bu önce , bu sene oynattığı futbolu başkası oynatsa elli kere kovulmuştu , efsanemize saygı duyuyoruz ama ayaklarımızın da yere basması lazım.
Iyide tartışma Arda'nın alınması veya alınmaması değil. Toplantıda çıkan kararın ışık hızıyla medyaya servis edildiği için hoca kırgın ki bu konuda hoca haksız mı şimdi?

Yönetimin Arda kararını saygı gösterdiğini söyledi zaten farklı düşüncede olduğunu belirtsede.

bulunduğumuz kurumlar veya makamların ,bizi içine soktuğu sosyal ortamlarda ki konumumuz ya da saygınlığımız için uğraştığımız siyaseti bir kenara bırakıp ,sadece çalışsak keşke

Geri
Üst Alt