Mustafa Cengiz: "Bugün itibarıyla, bizi bir yıl önceden serbest bıraktılar"

Bitmişti zaten, kendisine pay biçmek için bugün açıklıyor.
Bu herif dursunu geçmedi sence? Bence geçeli çok oluyor. Yani dursundan kurtulduk diye göbek atacaktık nerdeyse ama herif zamanla öyle bir noktaya evrildi ki ondan hiçbir farkı kalmadı, hatta olumsuz manada onu solladı bile maalesef. Bundan daha kötüsü gelmez dedikçe nasıl daha kötüsü gelebiliyor yav.

Burak Baskan biraz para harcasin bakalim

Bye bye cengiz

şardan desteğini açıklayarak ipini çekti. Gk zaten tepkili cengize azıcık oy alacaksa onuda alamaz.

FFP bitti ama bankalar birliği anlaşması var. Elimiz rahat olmayacak.
TFF limitinden bahsediyorsan limiti olmadığı halde yalan beyanda bulunup indirim gösteren, üzerine limiti olmadığı halde mesut transferini yapan.
En son ülkecek tamam lan hadi yapılan usulsüzlük kabul edilsin abartmayın denildi 10 gün sonra harcama limiti "0" olan kulüp 10 milyon Euro bonservisle irfanı aldı. Maaşına girmedim daha bak.

Oh mis... Ömer bayram ve emre gibi çöplere ve yeni çöplere paraları saçabilirsiniz.

2-3 seneye yenisini yapmak zorunda kalırız.
bankalar birliği geri ödemesi de zorlayacak bizi.
o noktaya gelmeden önce bizi bir süre taşıyacak bir takım kurmak akıllıca olur.

Mustafa Cengiz ile Dursun´u kiyaslamak yanlis

Dursun önce Yarsuvat yönetiminde, sonra da kendi Baskan´lik döneminde tam anlamiyla cöküs döneminde bir takimi devir aldi. Ve 14/15 sezonunu mucize ile sampiyon tamamlamamiz, sadece daha fazla beklenti yaratti. Dursun gelmese, X bir Yönetim Kurulu gelse önemli bir maddi giris olmayacagi icin, yine büyük ihtimalle sicacaktik. Ve dursun bizim zenginlerimiz arasinda olan bir herifti.

Allah var ki, Mustafa Cengiz´de geldiginde durumlar toz pembe degildi. Ancak yeni bir takim, ve Fatih Terim iyi bir hava yakalamis bir Takim vardi. Her sezon bu takimin anasini belletmekten baska birsey yapmadi Baskan´lik sürecinde, zaten Baskan olma sebebi de Dursun Özbek´in banker bilo tadinda karizmasi ile, boynundan büyük islere kalkisip, Galatasaray Kongre tarihinin en büyük rezaletini yasamasi ile alakali.
En ufak kazanimlardan, kendilerine büyük paylar bicmek disinda (Bu FFP müjdesi bir örnek) hic birsey yapmadilar.

Ancak üc sezon boyunca elimizi kollumuzu felc eden bir FFP´yi, tarihi bir basari gibi bize satmalarini, kendi adima bir basari olarak degerlendiriyorum, ve bu basarili üc kagitlarindan dolayi Cengiz ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.

Simdi bunarin hepsi kaka, yeni gelen yönetim ile kalkisa gececegiz diye düsünen kiymetli kardeslerimiz de beklentileri karsisinda mahcup olacaktir. Yeni gelen yönetim de tablonun tahminden cok daha agir oldugunu, ellerinin kollarinin baglandigini iddia edecek.

Yeni yönetimi de nekadar suclayabilirsin ? Bizde var mi Nihat Özdemir, Ali Koc, Kigili gibi adamlari birlikte barindiracak cephanelik tarzinda potansiyal herhangi bir yönetim ? Yok. Ve durum buyken secimi erteleyerek, yeni gelecek yönetimin, ve potansiyal yeni teknik heyetin elini daha daralttilar.

Ihanet var.

mustafa cengizi severim asla nefret etmem kizdigim tek nokta transferleri ya yapmadi ya son gune hbirakti sampiyon olacakken olamadik.saha disinda cok geride kaldi. kotu niyetli is yapmadi ama cokta is yapti sayilmaz kemer sikmaktan baska

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bilginin bugün paylaşılmış olması manidar. Buna benzer haberler daha önce de vardı.
Güzel seçim çalışması olmuş.

Kim ne derse desin başkan Dursun denilen iş bilmezden sonra ateşten gömleği giyip bu olaydan en az hasarla çıkmamızı sağlamıştır.

Zaten bu 5 tane tip , hadi burak elması yaşı sebebi ile geçtim, nerelerdeymiş acaba dursun 140 milyon euro zarar açıklarken, 0 kupa , 0 derbi galibiyeti ile takılıyorken ?

Bu herif dursunu geçmedi sence? Bence geçeli çok oluyor. Yani dursundan kurtulduk diye göbek atacaktık nerdeyse ama herif zamanla öyle bir noktaya evrildi ki ondan hiçbir farkı kalmadı, hatta olumsuz manada onu solladı bile maalesef. Bundan daha kötüsü gelmez dedikçe nasıl daha kötüsü gelebiliyor yav.

Mustafa Cengiz kim ne derse desin şu ameliyatına kadar Alp yalmandan sonra en iyi başkandı. Komik olmayın cidden dursun denen zibidi ile karşılaştırıp.

Mustafa Cengiz kim ne derse desin şu ameliyatına kadar Alp yalmandan sonra en iyi başkandı. Komik olmayın cidden dursun denen zibidi ile karşılaştırıp.
Aga yapma Allah aşkına ya, herifin döneminde yaşamadığımız rezillik kalmadı. GS tarihinde hiç bu kadar aciz duruma düştü mü, yaşım çok yok ama hiç sanmıyorum. Yağlı surat döneminde bile bu kulüp bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Ne kazandıysalar FT sayesinde kazandı adamlar. Bu kadar çapsızlığa rağmen 2 defa şampiyon olduk tamam da, bu bazı şeyleri saman altı ettirmemeli.
Dursun neyse, bunlar da o gözümde. Çapsızlık aynı çapsızlık. Biri maddi anlamda, diğeri manevi anlamda içinden geçti kulübün. Bir fark yok yani.
Üstüne Cengiz'in koltuk sevdası da var. Hem de taraftarda 1 gram desteği kalmamışken. Taraftar istemezse beni istifa ederim diyordu seçilmeden önce. Herif ölümle cebelleşirken hala başkanlığın derdinde yav.
Daha sayarım ama gerek yok.
Ben bu yönetimin iyi niyetine de zerre inanmıyorum artık. Çaplarını geçtim. Yağlı surat ile kıyas yapmamın asıl sebebi de zaten çapsızlıkları değil yani.

Son düzenleme:
Ali Sami Yen ile birlikte 1905 de başlayan bu serüven, o günden bu güne saygı içerisinde Galatasaray Kültürü ile harmanlanip örnek bir Genel Kurul tavrıyla günümüze kadar gelmiştir.

116 Yıllık koca Çınar her zaman olduğu gibi kendi özüne yakışır bir şekilde Genel Kurulumuzda Yeni Yönetim seçilecektir.Ve Eski yönetime verdikleri emek ve hizmetlerinden dolayı hep beraber teşekkür edicez.

Sportif Başarı konusu her gelip giden yönetim gibi konusulucaktir elbet ama inancım şudur ki; hiç bir Genel Kurul üyesi,Divan Kurulu üyesi ve Arma sevgisine sahip 7 den 77 ye gönül bağı kuran kimse sokakta bile sevdiğine zarar gelsin istemez düşüncesi hakim iken kasıtlı hatalar olduğuna kendini inandirmasin.Yanlis karar daha önceki yönetimlerimizde de olduğu gibi bu yönetimde de olmuştur ve gelecek olan yönetimde de muhakkak olucaktir.Hepimize düşen görev ise bu hataları en aza indirip güzel işlerin oluşmasına yardımcı olmaktır.Burda Galatasaray sevgisi içinde olan herkese görev düşmektedir.Aramizdaki fark ise yönetmek isteyenler neyi neden nasıl yaptığını eğrisi ve doğrusu ile tüm camiaya olan sorumluluk bilinciyle sefaffca anlatilmasidir.

Taraftar olarak bu sadece bizim için değil neredeyse her takım için ayni sey gecerli,ne hikmetse hep ayni cümleler "enkaz devraldık" kelimesinden sanirim tüm futbol severler bıkmıştır.Yonetici vasfına ulaşmış koca koca insanların seçimine kadar vaadettikleri konular, seçilince elimizi kolumuzu bağlayıcı konular olduğundan gem vurmaları atık hiç bir taraftar grubunun kabul edeceği cümleler olmayacaktır.

Şimdiden seçilecek yönetimi uyaralim.Yapmak istediğiniz bir çok projenin önünde duran bağlayıcı yaptırımlardan olacaktır.Yarin secildiginizde olası sıkıntılı durumlar için bir çözüm mekanizmanız yok ise boş yere seçime girmeyin.Yasanabilcek bir çok problemi taraftar görüpte siz görmüyorsanız ve secildiginizde en popüler şarkıların nakaratları gibi klasik cümleleri kuracaksaniz lütfen Yönetmek için Aday olarak oraları meşgul etmeyin.

Günün sonunda kazanan Galatasaray'imiz olması dileğiyle diyerek, ne yapacağını bilen çözüm yollarını çizmiş ve sorunların üstünden gelebilecek adaylarımıza başarılar dilerim.

Saygılar...

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha dun 150bin etmeyecek koita'ya 1.5 verildi. Ffp bitti diye cok sevinmenin anlami yok. Yeni gelen yonetim umalim da eline yuzune gozune bulastirmasin her seyi.

Geri
Üst Alt