Mustafa Cengiz: "Bugün itibarıyla, bizi bir yıl önceden serbest bıraktılar"

Aga yapma Allah aşkına ya, herifin döneminde yaşamadığımız rezillik kalmadı. GS tarihinde hiç bu kadar aciz duruma düştü mü, yaşım çok yok ama hiç sanmıyorum. Yağlı surat döneminde bile bu kulüp bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Ne kazandıysalar FT sayesinde kazandı adamlar. Bu kadar çapsızlığa rağmen 2 defa şampiyon olduk tamam da, bu bazı şeyleri saman altı ettirmemeli.
Dursun neyse, bunlar da o gözümde. Çapsızlık aynı çapsızlık. Biri maddi anlamda, diğeri manevi anlamda içinden geçti kulübün. Bir fark yok yani.
Üstüne Cengiz'in koltuk sevdası da var. Hem de taraftarda 1 gram desteği kalmamışken. Taraftar istemezse beni istifa ederim diyordu seçilmeden önce. Herif ölümle cebelleşirken hala başkanlığın derdinde yav.
Daha sayarım ama gerek yok.
Ben bu yönetimin iyi niyetine de zerre inanmıyorum artık. Çaplarını geçtim. Yağlı surat ile kıyas yapmamın asıl sebebi de zaten çapsızlıkları değil yani.

Ya yapmayin.

Madem FT tek basina kazanabiliyordu Canaydin doneminde neden mahvedip gitti o zaman 0 basari, 0 kupa ile?

Ne olur su Fatih Terim sayesinde basariliydi demeyin. Canaydinin bu kulubu 50 milyon dolar borcla alip 128 milyon dolar borcla birakmasinin en onemli sebebi kulubu , transferi tamamen "gonullerdeki teknik direktor" Fatih Terime birakmasidir. Ayni burak elmasin yapmayi planladigi gibi.

Ameliyat olana kadar Mustafa Cengiz gayet iyidi ve kulup Alp yalmandan bu yana ilk kez ust uste kar acikladi. Son donemde pandemi, bir de digiturkun paralari dusurmesi iyice durumu zorlastirdi.

En buyuk hatasi ekibiydi. Hicbiri onun 10 da biri adam degildi.

Bu donemin sonunda ayni Sneijder, Gomis, Mondragon, Melo, Falko, Stumpfu aradigimiz gibi onu da ariycaz malesef.

Once yuksek borclanma, sonra yurt ici bir iki basari, sonra artan borclar ve arivederci deyip giden Fatih Terim. Yanlis anlamayin o bir iki yerel basari da rakipler de mali yonden bitik durumda, ondan olur. Geriye artmis borclar , işe yaramayan bir takim birakacak. O zaman da o baskan suclanacak!!

Acayip başarılı oldu

Kendinden önceki beceriksiz veya yiyici yönetimlerin yıllardır oluşturduğu feci tabloyu düzeltti

Döneminin tamamında ffp vardı ve buna rağmen 2 şampiyonluk kazandırdı
Hem meli durumu düzeltti hem sportif başarı sağladı
Üstelik cezayı 1 sene erken bitirdi
(Tabi ki çıkıp şovunu yapacak)

Bazılarına bu kadar çok güvenmese son 2 yılın birinde daha çok rahat şampiyon olabilirdi takım

Başka bir başkan olsa ffp var yav deyip sorumluluk dahi almazdı

Kanser olmasına, kendini üzmemesi gerekmesine rağmen o borç harç sıkıntı ortamında devam etti

Tek hatası golcü almadan gomisi satması oldu, o da birkaç hatayı daha tetikledi
Onda da bazılarına çok güvenmesi etkili oldu, hatta başkanı o olayda yanlış yönlendirdiklerini düşünüyorum

Allah şifanı versin, bir daha böyle bir hastalık ne sana ne hiç bir insana değmesin. Galatasaray'dan uzak dur artık.

Her şey için teşekkürler başkan...Şu an başkan adayı olan şahıslar Dursun'un kulübü uçurumdan aşağı bıraktığı dönemde ortada yoktular.Döneminde toplamda 4 şampiyonluk kazanabilirdik.Ancak hocanın inatçı oyuncu seçimleri,evlat sevgisi ve sağa sola sataşıp saha içine konsantre olamamasından dolayı son iki sezon şampiyonluklarını yeni yetmelere verdik.Her şeye rağmen sağlık olsun.Ben taraftar olarak seni iyi hatırlayacağım.

Ya yapmayin.

Madem FT tek basina kazanabiliyordu Canaydin doneminde neden mahvedip gitti o zaman 0 basari, 0 kupa ile?

Ne olur su Fatih Terim sayesinde basariliydi demeyin. Canaydinin bu kulubu 50 milyon dolar borcla alip 128 milyon dolar borcla birakmasinin en onemli sebebi kulubu , transferi tamamen "gonullerdeki teknik direktor" Fatih Terime birakmasidir. Ayni burak elmasin yapmayi planladigi gibi.

Ameliyat olana kadar Mustafa Cengiz gayet iyidi ve kulup Alp yalmandan bu yana ilk kez ust uste kar acikladi. Son donemde pandemi, bir de digiturkun paralari dusurmesi iyice durumu zorlastirdi.

En buyuk hatasi ekibiydi. Hicbiri onun 10 da biri adam degildi.

Bu donemin sonunda ayni Sneijder, Gomis, Mondragon, Melo, Falko, Stumpfu aradigimiz gibi onu da ariycaz malesef.

Once yuksek borclanma, sonra yurt ici bir iki basari, sonra artan borclar ve arivederci deyip giden Fatih Terim. Yanlis anlamayin o bir iki yerel basari da rakipler de mali yonden bitik durumda, ondan olur. Geriye artmis borclar , işe yaramayan bir takim birakacak. O zaman da o baskan suclanacak!!
Gelir gelmez Ndiaye'yi satıp yerine adam almadılar yav. FT A2'ye gönderilen Donk ile şampiyon yapmadı mı takımı. Şampiyon olmasalardı sence o seçimi kazanabilir miydi şu anki yönetim?
Hemen bir sonraki sezon Gomis'i satıp bizi CL'ye Eren ile çıkarmadı mı bu adamlar? O sezon da şampiyon olduysak yine hoca sayesindedir, başkası olsa lağlet olsun diyip basardı istifayı.
Geçmişte hatalar olmuş olabilir. FT ile devam edilmemesi gerektiğini uzun zamandır söylüyorum. Ama sezarın hakkı sezara. FT'nin çeyreği kadar adam olsalardı son 2 sene böyle kıl payı şampiyonluğu kaybetmezdik.

Ben de sana şunu sorayım. Ölümle cebelleşen, taraftarın nefret ettiği bir adam niye görevi bırakmaz? Nerde kaldı onur, şahsiyet?

Gelir gelmez Ndiaye'yi satıp yerine adam almadılar yav. FT A2'ye gönderilen Donk ile şampiyon yapmadı mı takımı. Şampiyon olmasalardı sence o seçimi kazanabilir miydi şu anki yönetim?
Hemen bir sonraki sezon Gomis'i satıp bizi CL'ye Eren ile çıkarmadı mı bu adamlar? O sezon da şampiyon olduysak yine hoca sayesindedir, başkası olsa lağlet olsun diyip basardı istifayı.
Geçmişte hatalar olmuş olabilir. FT ile devam edilmemesi gerektiğini uzun zamandır söylüyorum. Ama sezarın hakkı sezara. FT'nin çeyreği kadar adam olsalardı son 2 sene böyle kıl payı şampiyonluğu kaybetmezdik.

Ben de sana şunu sorayım. Ölümle cebelleşen, taraftarın nefret ettiği bir adam niye görevi bırakmaz? Nerde kaldı onur, şahsiyet?

Taraftarın Cengizden nefret ettiğini sanmıyorum. Buradan ibaret değil GS camiası.

İlk 2 sene FT sayesinde kazandık son 2 sene başkan yüzünden kaybettik diyorsun ?

Özhan Canaydın zamanında da FT yüzünden değil başkan yüzünden kaybettik ?

Öyle mi ?

Son 2 şampiyonluğu yarı bütçeli takımlara veren Ft dir, yönetim değil.

Taraftarın Cengizden nefret ettiğini sanmıyorum. Buradan ibaret değil GS camiası.

İlk 2 sene FT sayesinde kazandık son 2 sene başkan yüzünden kaybettik diyorsun ?

Özhan Canaydın zamanında da FT yüzünden değil başkan yüzünden kaybettik ?

Öyle mi ?

Son 2 şampiyonluğu yarı bütçeli takımlara veren Ft dir, yönetim değil.
Özhan Canaydın nerden çıktı yahu şimdi. İkidir yazıyorsun.
Ben FT göreve geldiğinden beri gayet olan şeyleri söyledim. Bunların çapsızlıklarını ilk 2 sene hoca kapattı. Yalan mı. Yalansa yalan de, aksini iddia et.
Son 2 senenin suçlularından biri ise hocadır. Ben heybeye bıraksın demiyorum zaten. Burda hocaya en ağır eleştirileri yapan 3-5 kişiden biriyimdir. Hem de aylardır. Ama hoca 3 suçluysa yönetim 4 suçlu.
Bunlarda gurur olsa söylediklerini yemezlerdi zaten. Seçilmeden önce taraftar beni istemediğini anlarsam bırakıyorum diyordu, şimdi ölümün eşiğinde elinde olsa kendini koltuğa zincirleyecek. Böylesine de karakter abidesi işte savunduğunuz adam.

Özhan Canaydın nerden çıktı yahu şimdi. İkidir yazıyorsun.
Ben FT göreve geldiğinden beri gayet olan şeyleri söyledim. Bunların çapsızlıklarını ilk 2 sene hoca kapattı. Yalan mı. Yalansa yalan de, aksini iddia et.
Son 2 senenin suçlularından biri ise hocadır. Ben heybeye bıraksın demiyorum zaten. Burda hocaya en ağır eleştirileri yapan 3-5 kişiden biriyimdir. Hem de aylardır. Ama hoca 3 suçluysa yönetim 4 suçlu.
Bunlarda gurur olsa söylediklerini yemezlerdi zaten. Seçilmeden önce taraftar beni istemediğini anlarsam bırakıyorum diyordu, şimdi ölümün eşiğinde elinde olsa kendini koltuğa zincirleyecek. Böylesine de karakter abidesi işte savunduğunuz adam.

aksini iddia ediyorum.

Canaydın dönemini FT sazı eline aldığı dönem ve facia ile kapanmasından dolayı bahsediyorum.

Madem FT sayesinde şampiyon olunuyor neden bütün ipler elindeyken Canaydın döneminde tek kupa alamadı ve aldığı tek bir adam bile işe yaramadı ? O kadar da maddi külfet bıraktı diyorum ?

millet alelade orta sahalarla oynarken FT nin eline Nzonzi, Fernando, Lemina, Seri, Gedson gibi oyuncular vardı.

En son istediği oyuncuları da aldılar ne oldu ? Muhammed geldiğinden neden geriye gitti ? Onyekuru neden geldiğinden geri gitti diyorum ?

bjk nin bizim yarı maaşlı kadrosuna, aboubakar da bırakmışken şampiyonluk verdi işte. Önceki sene başak.

üstelik bu 2 sene tek bi güzel maç oynamadı bu takım.

aksini iddia ediyorum.

Canaydın dönemini FT sazı eline aldığı dönem ve facia ile kapanmasından dolayı bahsediyorum.

Madem FT sayesinde şampiyon olunuyor neden bütün ipler elindeyken Canaydın döneminde tek kupa alamadı ve aldığı tek bir adam bile işe yaramadı ? O kadar da maddi külfet bıraktı diyorum ?

millet alelade orta sahalarla oynarken FT nin eline Nzonzi, Fernando, Lemina, Seri, Gedson gibi oyuncular vardı.

En son istediği oyuncuları da aldılar ne oldu ? Muhammed geldiğinden neden geriye gitti ? Onyekuru neden geldiğinden geri gitti diyorum ?

bjk nin bizim yarı maaşlı kadrosuna, aboubakar da bırakmışken şampiyonluk verdi işte. Önceki sene başak.

üstelik bu 2 sene tek bi güzel maç oynamadı bu takım.
Adam ilk sene orta sahasız, ikinci sene forvetsiz şampiyon yapmadı mı? Neyin aksini iddia ediyorsun, onu anlamadım.
Bütün tuşlara basarak bölüm geçmek gibi bir şey seninkisi. Daldan dala atlamak denir buna. Bilmem kaç yıl önce olmuş olaylar. Kimse FT hiç hata yapmadı demiyor. Fikirlerine güvendiğim herkes Canaydın dönemine zaten facia diyor. Burda bir sıkıntı yok. Ama adamın 1 tane hatası varsa 10 tane doğrusu olmuş kulüpte.
Kimse FT'ye ipleri eline alsaydı başarılı olurdu demiyor.
Rahat bir çalışma ortamı sunulsaydı, son 2 sene şampiyonluğu vermezdik diyor. Buna rağmen de FT'nin kendi asli görevi olan TD'lik vazifesini hakkıyla yapmadı, yapsaydı her şeye rağmen yine şampiyon olurduk diyor.
O geldi, bu geldi şunun performansı geriye gitti filan bunlar başka tartışma konuları.

Sen bu adamların başarılı olduğunu iddia ediyorsun.
Neyde başarılı oldular. Onu da söyle bilelim.

Geçen yılın ocak transfer dönemi hariç bütün transfer dönemlerinde rezillik üstüne rezillik yaşanmadı mı? Dibine kadar yaşadı.
Senin TD'nin bile konuştuğu yerde bu kulübün hakkını TFF'ye karşı, medyaya karşı savundular mı? Savunmadılar.
Hakemlere güveniyoruz filan demediler mi? Dediler.
Azılı GS düşmanına statta plaket vermediler mi? Verdiler.
30 gol atan adamı satamayıp hiç etmediler mi? Ettiler.
Adamı mali olarak övüyorsunuz, borç artmadı mı? Arttı.
Kaç defa rakiplere futbolcu kaptırmadılar mı? Kaptırdılar.

Daha ne gibi bir rezillik / başarısızlık yaşanması gerekiyor acaba?

FFP anlaşması ve arazilerin geri alınması haricinde neyde başarılı oldular şu ana kadar sorması ayıptır?

Adam ilk sene orta sahasız, ikinci sene forvetsiz şampiyon yapmadı mı? Neyin aksini iddia ediyorsun, onu anlamadım.
Bütün tuşlara basarak bölüm geçmek gibi bir şey seninkisi. Daldan dala atlamak denir buna. Bilmem kaç yıl önce olmuş olaylar. Kimse FT hiç hata yapmadı demiyor. Fikirlerine güvendiğim herkes Canaydın dönemine zaten facia diyor. Burda bir sıkıntı yok. Ama adamın 1 tane hatası varsa 10 tane doğrusu olmuş kulüpte.
Kimse FT'ye ipleri eline alsaydı başarılı olurdu demiyor.
Rahat bir çalışma ortamı sunulsaydı, son 2 sene şampiyonluğu vermezdik diyor. Buna rağmen de FT'nin kendi asli görevi olan TD'lik vazifesini hakkıyla yapmadı, yapsaydı her şeye rağmen yine şampiyon olurduk diyor.
O geldi, bu geldi şunun performansı geriye gitti filan bunlar başka tartışma konuları.

Sen bu adamların başarılı olduğunu iddia ediyorsun.
Neyde başarılı oldular. Onu da söyle bilelim.

Geçen yılın ocak transfer dönemi hariç bütün transfer dönemlerinde rezillik üstüne rezillik yaşanmadı mı? Dibine kadar yaşadı.
Senin TD'nin bile konuştuğu yerde bu kulübün hakkını TFF'ye karşı, medyaya karşı savundular mı? Savunmadılar.
Hakemlere güveniyoruz filan demediler mi? Dediler.
Azılı GS düşmanına statta plaket vermediler mi? Verdiler.
30 gol atan adamı satamayıp hiç etmediler mi? Ettiler.
Adamı mali olarak övüyorsunuz, borç artmadı mı? Arttı.
Kaç defa rakiplere futbolcu kaptırmadılar mı? Kaptırdılar.

Daha ne gibi bir rezillik / başarısızlık yaşanması gerekiyor acaba?

FFP anlaşması ve arazilerin geri alınması haricinde neyde başarılı oldular şu ana kadar sorması ayıptır?

Borç artmadı, azaldı. : dursun kulübü bıraktığında borç 240 milyon euro idi.

şimdi 190 milyon euro. Ustelik stad sponsorluk yenilenme zamani geldi, gelen baskana da bu extra gelir olacak.

2 şampiyonluk . Derbi galibiyetleri.

Bu TFF ye karşı konuşup GS haklarını savunmak nasıl olacak bir anlatır mısın ?

RTE nin yönettiği ülkede RTE nin atadığı limakın patronu varken mesela burak elmasın ne yapacağını düşünüyorsun ? İn lan ordan mı d,ycek mesela ? İstifa et diycek mesela, etmeyecek, napıcak , tayyibe mi şikayet edecek atadığı keltoş nihatı ? Bunu ordan almazsan seni çankayadan indiricez mi diycek ?

Gomis bu yönetimin en büyük hatalarından. FT milyonların önünde "Allah seni kahretsin" işareti yaptıktan sonra tv lere " Atma dedim gitti attı" dediğini neden unutyorsun ? Gomisi antrenörün taraftarın önüne atarken bişey dedin mi FT ye ?

Ardayı MC istemiyorken FT ısrarı yüzünden almadı mı ? onu da aldı, sonuç ?

FT nin istediği Tettehi 11 milyona almalı mıydık mesela ?

Irfancanı 10 milyona almalımıydık ?

Sneijder yerine müzmin sakat Kakayı alsaydık ne olurdu mesela ? İstediği dönemden sonra kaka top mop oynayamadı mesela!!

Muhammedi istedi aldılar, geldiğinde nasıldı ? Sonra niye düştü ?

Onyekuru geldi kaç maç aldı, sonra kesildi o da düştü.

Bahsettiğin o ffp ve floryanın geri alınması, kemerburgazın geri alınması da çok önemli bir iş.

Dolayısı ile rasyonel biri MC nin ameliyat olana kadar performansını beğenir.

Zaten maddi durum iyi olmasa bu 5 çulsuz başkanlığa aday olur muydu ? Objektif ol, tarihte örneği yok bunun.

Bu çulsuzlar dursun bu kulübü yerle bir ederken, 140 milyon euro zarar açıklarken, tek derbi galibiyeti yokken, tek kupası yokken, TL bazında kulubün arsasını peşkeş çekiyorken , baskın seçim hilesi ile erken seçime gidip 3 sene daha yönetmeye kalkarken nerelerdelermiş bu tipini sevdiğim fedakar(!) başkan adayları ? Orada niye mali olarak ibra etmişler hiç soran olmuyor ama benim zihnim soruyor işte ! ;)

Bu 5 adayı toplasan çeyrek MC etmez.

Borç artmadı, azaldı. : dursun kulübü bıraktığında borç 240 milyon euro idi.

şimdi 190 milyon euro. Ustelik stad sponsorluk yenilenme zamani geldi, gelen baskana da bu extra gelir olacak.

2 şampiyonluk . Derbi galibiyetleri.

Bu TFF ye karşı konuşup GS haklarını savunmak nasıl olacak bir anlatır mısın ?

RTE nin yönettiği ülkede RTE nin atadığı limakın patronu varken mesela burak elmasın ne yapacağını düşünüyorsun ? İn lan ordan mı d,ycek mesela ? İstifa et diycek mesela, etmeyecek, napıcak , tayyibe mi şikayet edecek atadığı keltoş nihatı ? Bunu ordan almazsan seni çankayadan indiricez mi diycek ?

Gomis bu yönetimin en büyük hatalarından. FT milyonların önünde "Allah seni kahretsin" işareti yaptıktan sonra tv lere " Atma dedim gitti attı" dediğini neden unutyorsun ? Gomisi antrenörün taraftarın önüne atarken bişey dedin mi FT ye ?

Ardayı MC istemiyorken FT ısrarı yüzünden almadı mı ? onu da aldı, sonuç ?

FT nin istediği Tettehi 11 milyona almalı mıydık mesela ?

Irfancanı 10 milyona almalımıydık ?

Sneijder yerine müzmin sakat Kakayı alsaydık ne olurdu mesela ? İstediği dönemden sonra kaka top mop oynayamadı mesela!!

Muhammedi istedi aldılar, geldiğinde nasıldı ? Sonra niye düştü ?

Onyekuru geldi kaç maç aldı, sonra kesildi o da düştü.

Bahsettiğin o ffp ve floryanın geri alınması, kemerburgazın geri alınması da çok önemli bir iş.

Dolayısı ile rasyonel biri MC nin ameliyat olana kadar performansını beğenir.

Zaten maddi durum iyi olmasa bu 5 çulsuz başkanlığa aday olur muydu ? Objektif ol, tarihte örneği yok bunun.

Bu çulsuzlar dursun bu kulübü yerle bir ederken, 140 milyon euro zarar açıklarken, tek derbi galibiyeti yokken, tek kupası yokken, TL bazında kulubün arsasını peşkeş çekiyorken , baskın seçim hilesi ile erken seçime gidip 3 sene daha yönetmeye kalkarken nerelerdelermiş bu tipini sevdiğim fedakar(!) başkan adayları ? Orada niye mali olarak ibra etmişler hiç soran olmuyor ama benim zihnim soruyor işte ! ;)

Bu 5 adayı toplasan çeyrek MC etmez.
(Kur o zamanlar 4.30 filan, şimdi ise 8.7 filan)

Rakamları iyi araştırmak lazım. Kısa bir araştırma ile şunları buldum. Borç azalmış filan gelmedi bana. @Keramettin TANRIVERDİ o konuyu daha yakından takip ediyordu. Biliyorsa yeşillendirsin.

Şu hak koruma mevzusuna gelelim. Yapan nasıl yapıyor peki. Demek ki kılıfına uyduran uyduruyor. GS'ı hakemler çok rahat bir şekilde doğruyor ve en ufak bir yaptırımı olmuyorken rakiplerine aynı şekilde davranılmıyor. Demek ki burda bir hata, beceriksizlik var. Kaldı ki, her şeyi geçtim, TV önünde bile doğru düzgün açıklama yapamayan adamlar bunlar.

Tetteh filan yazmışsın. Tetteh'den önce Pato'yu istedi, Modeste'yi istedi, Alan'ı istedi alabildiler mi?
2 milyon euro'ya Koulibaly'i istedi, alabildiler mi?
Bu liste kabarır gider. Sanki istediği adamlar +10 milyon değerliydi de, alınması imkansızdı.
MHY ile anlaşıp FB'ye kaptırmadılar mı?
Mensah'ı BJK'ye kaptırmadılar mı?
Berat'ı TS'ye kaptırmadılar mı?
Daha sayayım mı?

Kaka demişsin. Kaka bize gelse nasıl performans vereceğini nerden biliyorsun?
Aynı şekilde Tetteh o dönem bize gelse nasıl performans vereğini nerden biliyorsun? En kötü genç olduğu için o parayı kurtarırdık. Onu bile alamadılar, parayı 27 yaşındaki Diagne'ye gömdüler. Ne oldu sonuç?

Derbi galibiyetleri diyorsun, takımın başında kim vardı acaba?

(Kur o zamanlar 4.30 filan, şimdi ise 8.7 filan)

Rakamları iyi araştırmak lazım. Kısa bir araştırma ile şunları buldum. Borç azalmış filan gelmedi bana. @Keramettin TANRIVERDİ o konuyu daha yakından takip ediyordu. Biliyorsa yeşillendirsin.

Şu hak koruma mevzusuna gelelim. Yapan nasıl yapıyor peki. Demek ki kılıfına uyduran uyduruyor. GS'ı hakemler çok rahat bir şekilde doğruyor ve en ufak bir yaptırımı olmuyorken rakiplerine aynı şekilde davranılmıyor. Demek ki burda bir hata, beceriksizlik var. Kaldı ki, her şeyi geçtim, TV önünde bile doğru düzgün açıklama yapamayan adamlar bunlar.

Tetteh filan yazmışsın. Tetteh'den önce Pato'yu istedi, Modeste'yi istedi, Alan'ı istedi alabildiler mi?
2 milyon euro'ya Koulibaly'i istedi, alabildiler mi?
Bu liste kabarır gider. Sanki istediği adamlar +10 milyon değerliydi de, alınması imkansızdı.
MHY ile anlaşıp FB'ye kaptırmadılar mı?
Mensah'ı BJK'ye kaptırmadılar mı?
Berat'ı TS'ye kaptırmadılar mı?
Daha sayayım mı?

Kaka demişsin. Kaka bize gelse nasıl performans vereceğini nerden biliyorsun?
Aynı şekilde Tetteh o dönem bize gelse nasıl performans vereğini nerden biliyorsun? En kötü genç olduğu için o parayı kurtarırdık. Onu bile alamadılar, parayı 27 yaşındaki Diagne'ye gömdüler. Ne oldu sonuç?

Derbi galibiyetleri diyorsun, takımın başında kim vardı acaba?

Euro bazinda o 1.1 milyar tl o zaman 240 milyon euroydu.

Mhy, mensah, berat kim ya? Bunlar mi GS i sampiyon yapacak?

Alan kim? Ugrastilar alamadilar, ama cok mu hint kumasi?

Modesteyi alsalar yiyecegimiz cezadan haberin var mi?

FT elinde yari maasli kadrolara sampiyonluk veriyor 2 yildir. Gercek bu.

Diagneyi FT istemedi mi? Yani FT istemiyorken 13 milyon euro gomuldu oyle mi?

Tetteh gelse FT elinde ucardi diyorsun?

Once o Muhammedi 6 ayda geriye goturmesin. Iste firsat, muhammeti 6 ayda ayak tenisi idmanlari ile geri goturdu.

Simdi bakalim ileriye goturur mu onumuzdeki 3 yilda? Sorun degil goturmezse zaten suclu ya baskan olur, ya muhammedin kendisi. FT suclu olur mu hic?

Sonra zaten FT aslinda muhammedi istememisti denir en kotu!

Euro bazinda o 1.1 milyar tl o zaman 240 milyon euroydu.

Mhy, mensah, berat kim ya? Bunlar mi GS i sampiyon yapacak?

Alan kim? Ugrastilar alamadilar, ama cok mu hint kumasi?

Modesteyi alsalar yiyecegimiz cezadan haberin var mi?

FT elinde yari maasli kadrolara sampiyonluk veriyor 2 yildir. Gercek bu.

Diagneyi FT istemedi mi? Yani FT istemiyorken 13 milyon euro gomuldu oyle mi?

Tetteh gelse FT elinde ucardi diyorsun?

Once o Muhammedi 6 ayda geriye goturmesin. Iste firsat, muhammeti 6 ayda ayak tenisi idmanlari ile geri goturdu.

Simdi bakalim ileriye goturur mu onumuzdeki 3 yilda? Sorun degil goturmezse zaten suclu ya baskan olur, ya muhammedin kendisi. FT suclu olur mu hic?

Sonra zaten FT aslinda muhammedi istememisti denir en kotu!
Neyse ya, boşver. Bir yere varamayacağız. Olayı hep başka yerlere çekiyorsun.

Geri
Üst Alt