Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Kendi icraatı olmadığı için fbye taş atarak prim yapmaya çalışıyor. Artık yemiyoruz başkan bunları. 20 yılda bu konuda prof olduk zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener gibi hile yapamayiz diyorMustafa Cengiz: "Taraftarı da anlıyorum, böyle alıştılar. Hile-i desise, artık neyse adı yapın, satın, alın. Hayır efendim. Biz öyle bir şey yapamayız. Bizden bunu istemeyin."
Ne demek istiyo bu
Falcao da bize gecirdiFalcao'ya iyi laf geçirmiş
Biz har vurup harman savursun demedik amaValla utanan varsa utanmalı başkana haksız muhalefetten... Çok üzüldüm allha yardımcısı olsun ki ben kendisine gazete ilanıyla bile destek verdim zira GALATASARAY HAKEDENE KİN HAKEDENE VEFADIR!
Har vurup harman savuran Ünal Aysal ki kendisi de iflas etti akmerkez ofisini haczettiler yahut Özhan Canayadın sülalesi battı büyük başkan olacak Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvart gibi borç yapmayan ki Alp Yalman ve Mehmet Cansun'u da hep derim başkan da söyledi mali disiplin sağlayanlar ezik olacak!!! ??? Öyle mi?
Galatasaray tarihinde borç yapan ilk başkan Faruk Süren'dir ki düşük bir borçtur ve Dünya Sıralamasında 1 numara oldu. Ama Özhan Canaydın ve Ünal Aysal iki dönemde kulübü bu duruma düşürdüler![]()