Mustafa Cengiz: "En çok transfer yapana kupa verilecekse Fenerbahçe'ye verilsin"

Kendi icraatı olmadığı için fbye taş atarak prim yapmaya çalışıyor. Artık yemiyoruz başkan bunları. 20 yılda bu konuda prof olduk zaten

4 ayda iki kilit oyuncu alamadilar okadar.

Boş konuşmuşsun başkan. Hastalık seni iyice güçsüz de bıraktı. Bırak bizi, sağlığın ile ilgilen. Hala saygı görüyorken sen de Apo gibi nefret ettirme kendinden.

Çıkıp ben oyuncuyu satamadım diyeceksin arkadaş
Çocuk kandırır gibi konuşmayacaksın
Bu ffp kaç yıldır bildiğimiz bir şey zaten

Çok boş konuşuyor

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo denen pinokyo nerde baskan. Ciksin konussun Gs da transfer bitmez dedi harbi bitmedi.

Valla utanan varsa utanmalı başkana haksız muhalefetten... Çok üzüldüm allha yardımcısı olsun ki ben kendisine gazete ilanıyla bile destek verdim zira GALATASARAY HAKEDENE KİN HAKEDENE VEFADIR!

Har vurup harman savuran Ünal Aysal ki kendisi de iflas etti akmerkez ofisini haczettiler yahut Özhan Canayadın sülalesi battı büyük başkan olacak Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvart gibi borç yapmayan ki Alp Yalman ve Mehmet Cansun'u da hep derim başkan da söyledi mali disiplin sağlayanlar ezik olacak!!! ??? Öyle mi?

Galatasaray tarihinde borç yapan ilk başkan Faruk Süren'dir ki düşük bir borçtur ve Dünya Sıralamasında 1 numara oldu. Ama Özhan Canaydın ve Ünal Aysal iki dönemde kulübü bu duruma düşürdüler :(

Valla utanan varsa utanmalı başkana haksız muhalefetten... Çok üzüldüm allha yardımcısı olsun ki ben kendisine gazete ilanıyla bile destek verdim zira GALATASARAY HAKEDENE KİN HAKEDENE VEFADIR!

Har vurup harman savuran Ünal Aysal ki kendisi de iflas etti akmerkez ofisini haczettiler yahut Özhan Canayadın sülalesi battı büyük başkan olacak Mustafa Cengiz, Duygun Yarsuvart gibi borç yapmayan ki Alp Yalman ve Mehmet Cansun'u da hep derim başkan da söyledi mali disiplin sağlayanlar ezik olacak!!! ??? Öyle mi?

Galatasaray tarihinde borç yapan ilk başkan Faruk Süren'dir ki düşük bir borçtur ve Dünya Sıralamasında 1 numara oldu. Ama Özhan Canaydın ve Ünal Aysal iki dönemde kulübü bu duruma düşürdüler :(
Biz har vurup harman savursun demedik ama
İstediğimiz sadece orta saha ve kanat idi
İkisinden de birer tane alsak eminim şu an kimse eleştirmezdi haklı olarak
Onu geçtim boşta olan bile sürüsüyle futbolcu vardı. En az 2 transfer bizim için lüks değil zaruri bir gereksinimdi yani

Oyuncu satmak mesele değil de bu feghuli ve belhandayı satmak harbiden çok büyük mesele adamların kazandığı parayı katar da bile artık vermiyorlar nasıl göndereceksin dursun özbek denen adı batasıca varlık kulübün tapusunu bunların üzerine yapmış

Geri
Üst Alt