Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim pohpohlanmaya hic ihtiyacim yok modunda ama surekli kendini baska yollar uzerinden pohpohlama cabasinda.
Uefa bizim kara kasimiza kara gozumuza bakip bizi affetmedi demisti. Yani bakin biz (yani ben) cok calisiyoruz, uefa'dan af cikarttiysak buda bizim sayemizde demeye getirmisti.
Oysa ki Uefa her ne kadar topla oynanan bir oyunu yoneten cemiyet gibi gorunsede isin asli futbol bir business ve ona uygun hareket etmeleri gerekiyordu. yani ALmanya ve Turkiye'de 40-50 milyon Turk'un kupa esnasinda uefa'nin kasasina aktaracaklari gelirleri de goz onunde bulundurarak o karari cikarmisti. Cengiz bey kara gozu sayesinde oldu sana dursun.

dunki programda da izledim. vucut dili cok sicak kanli. gercekten kendi imajina deger veren bir insan. ama politik olarak hep dogruyu soylemesi beni telaslandirmiyor degil.

Ayrica bir Baskan hocam, hocasi, hocacigi onunde bu kadar kuculebilir.

2 sene evvel ayni durum mevcutken neden avrupadan yasaklandim eger uefa turkiye pazarini bu kadar onemsiyorduysa

Cengizin bir katkisi yoksa , o zaman dursun veya aysalin da bir sucu yoktu gecmiste o halde

Yok cengizin katkisi varsa , ancak o zaman "dursun beceremedi" deme hakkimiz olur

Secip istedigimize inanabiliriz ama iki ayni durumu kafamiza gore eleyip inanamayiz

2 sene evvel ayni durum mevcutken neden avrupadan yasaklandim eger uefa turkiye pazarini bu kadar onemsiyorduysa

Cengizin bir katkisi yoksa , o zaman dursun veya aysalin da bir sucu yoktu gecmiste o halde

Yok cengizin katkisi varsa , ancak o zaman "dursun beceremedi" deme hakkimiz olur

Secip istedigimize inanabiliriz ama iki ayni durumu kafamiza gore eleyip inanamayiz
Sebebi Ünal Aysal'ın menfi etkisi yıllar geçtikçe azalıyor...Fenerde is tam tersi çünkü faizin faizi geliyor ve aziz yıldırım etkisi hiç azalmayacak ancak varlık satışı ama varlıkları yok tıpkı bejekede yıldırım demirören etkisinin azalmaması gibi

Yav 50 kere mi tekrar edelim.Market Pool'un yüzde 90'ı bizim.Gruptan çıkar başarımızı arttırırsak payımız az daha yükselir.Bizim ülkeye ne kadarlık Market Pool payı düşecek onu kimse bilmiyor.292 den bize de çok bir kısım kalmaz sanırım

Elf gözlerim beni yanıltmıyorsa Yusuf dönmüş, hoşgeldin.

Biraz bilgi edineyim dedim valla zamnimiza yazik bilgi varsa dusunce varsa paylasalim lutfen.

Özü bir pox olmayıb, hamını lağa qoyub, “tənqid" edib, proqressiv görünmək istəyərək like yığanlardan kim var?

Konu dışı yeterince yazdım. Başkan hem doğru işler yapıyor hem yanlış ama en azından sevdiğim yanı hatalıyım diyor. Yanlış olduğunu düşündüğüm şeyler var ama içeride yaşananları tam bilemiyoruz. Taraftar olarak çok baskı kuruldu Emre konusunda ve adamlar almak zorunda kaldı. Fenerbahçe desen her teklif yaptığımız oyuncuya sulanarak fiyat artırmış. Adam hatalı işler yapsa bile en azından hırsız değil

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaslar ben bu forumu haber takip etmek icin kullaniyorum cunku hem hizli hem guvenilir ama boyle onemli konularda yeni yorumlar olunca yeni gelismeler var saniyorum ama iki kisi kavga ediyor. Hem bilgiye ulasmak icin zorluk hem de bas agritiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt