Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Hangi iki ismin satılacağından emin? Pazartesi maç sonu açıklama yapıyorlar, cuma akşamı transfer kapanacak.

2. Hayır transfer sezonu başladığında diyeceklerdi, alıcaz edicez deyip durdular. Terim hele 4 adam istiyorum ve alınacak dedi, nasıl kandırdılarsa.

3. Terim santrafor alınmayacağını bilse Akbaba'yı istemezdi.

Tarihte böyle bir durumla Polat döneminde sakatlıklar yüzünden karşılaşmıştık Uefa 4. tur maçına Kewell'ı stoper oynatarak çıkmıştık ve şampiyon olma ihtimalimiz olan sezon da çöpe gitmişti. Santraforsuz sezona giriyoruz hiç beceremiyorsan gidip bedavaya Sakho'yu, Papiss Cisse'yi falan alacaktın.

Açıklamıyorlar doğal olarak ama bana göre onlar Belhanda ve Feghouli'yi satacaklarını düşündüler.

Ortada kötü yönetilen bir süreç oldu. Kabul ama adamları giyotin sehpasına yerleştirdiler. Benim itiraz ettiğim nokta bu.

Lafım son gün verilen tepkilere değildi. Ben de biraz kızdım. Ama genel anlamda öyle bir taraftar profili var. Bunlar takıma zarar veriyor.

Son gün yaşananların sebebini plansızlık olduğunu söyledi. Doğru. Son gün gelince hatalarını anladılar. Ama sırf hatalarını örtbas etmek için aptalca transfer mi yapsalardı? ŞL'de oynamayacak oyuncuyu ne yapalım! Oyuncu transfer edip ŞL'de rezil olacağımıza başkanın çıkıp "hata yaptık plansızlık yaptık, ama Galatasaray'ın parasını çöpe atmamak için yanlış transfer yapmadık" demesi benim gözümde daha olgun, erdemli bir davranış. Bu mantık bize fayda sağlayacaktır.
Koskoca Galatasaray'in forvet alternatifi nasil olmaz? Suclarini kabul etmeleri onlari affetmemiz gerektgi anlamina gelmez.

Televizyonlara cikip devamli konusmicskti, arastirip uygun fiyata santrafor getirecekti.

FFP bir tek bizde yok, cogu takimda var. Adamlar ihtyac bolgelerini doldurdu, bir biz variz bu kadar bu kadar rezil bir transfer politikasi uyguluyan.

Ondan sonra transfer taraftari diyorsunuz, insan biraz utanir.

Affedilmiyecek hata yapildi, bunu affeden birdaha kesin cenesini hic birseyi elestirmesin, cunku Galatasaray basarisizligi kabul etmez.

Açıklamıyorlar doğal olarak ama bana göre onlar Belhanda ve Feghouli'yi satacaklarını düşündüler.

Ortada kötü yönetilen bir süreç oldu. Kabul ama adamları giyotin sehpasına yerleştirdiler. Benim itiraz ettiğim nokta bu.

Arabistan'da transfer kapanmıştı ve bu adamlara o an bir teklif de yoktu, nasıl satacaklarını düşündüklerini anlamış değilim.

Halen mi van persie, hakettiği elin tersi.....:mad:
Olsa olsa mario gomez, o da ffp varken yemez...:cautious:

Koskoca Galatasaray in nasıl forveti olmaz diyorsunuz Galatasaray in ne zaman bütün mevkileri tam olduki Muslera gelene kadar kaleci Eboue mariano gelene kadar sağ Beki nagamoto gelene kadar sol beki ön libero su stoperi forveti hep eksik oldu orta sahamız oldu kanatta yasin oynadı

Ultraslan ve taraftarin baskisindan sonra Emre Akbaba alindi ama bence yonetim burada sureci yanlis yonetti. Onceligimiz forvet transferi olmaliydi, Badou da vardi zaten, sirf taraftari tatmin etmek icin ellerini kollarina baglamamalissin. Cikacaklardi aciklama yapip bizim ve hocamizin onceligi forvet transferi, hocamiz ilk gunden beri forvet istiyor, Alanya su kadar para istiyor, bu sartlarda bu paralari veremeyiz, Emre'yi alabiliriz ama forvet transferinde sıkıntıya girebiliriz deseydi taraftar anlayis ile karsilardi.

Muthis bir kura cekmisken malesef ne kura sevincini yasattilar, ne de transfer sevincini yasattilar. Yanlis planlama ve taraftarin burnunu her boka sokmasi bizi bu duruma getirdi.

Başkan yüzümü kara çıkartmadı. En azından tereddütler oluşan imajim bu nebze ile temizlenmiştir. Bugüne kadar olmayan bir şeyi hiç bir zaman paylaşmadım. Çok şükür buda kanıtlandı.

Levent abi o tereddüt yaşayan kişiler foruma yeni üye olanlardı. Seni tanıyanlar zaten geleceğini biliyordu. Ben şahsen gram şüphe duymadım.

bana güven veren bir adam

inan edin güzel günler göreceğiz

Kimse kalmadı herkesi püskürttüm anlaşılan hadi allah rahatlık versin çekinip yazamayan vardıysa da arkamdan sallar her zamanki gibi sevinin azcık 80 trilyonumuz daha olmuş üzülmeyin bu kadar hürmetler...
Saat 3 herkesi püskürtmuş herkes senin gibi sabahlamiyor. Hadi hafta sonu olsa neysede.

Sen bence ateşin üstünde de çıplak ayakla yürürsün. :asd:

Saat 3 herkesi püskürtmuş herkes senin gibi sabahlamiyor. Hadi hafta sonu olsa neysede.

Sen bence ateşin üstünde de çıplak ayakla yürürsün. :asd:
Gördüğün gibi yine buradayım püskürtecek kimse yoktu 1 dakika önce atmışın buyur :) Söyleyecek herşeyi söyledik zaten açıklanır haber yapılır haydi hürmetler

İnan edin yalan söylüyor

Valla ben de inanmıyorum 55 milyon olayına.

Tarık denen herif kalacağına o parayı Sabri'ye veririm daha iyiydi hiç değilse sahaya çıkıp Galatasaraylı gibi oynamaya çalışırdı.

Nasıl inanmıyorsunuz yav ? Ne garip adamlarsınız. Basbaya 55m giricek işte. Millet iyice kafayı yedi ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt