Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
İnsanlar derkenYa sen ciddi ciddi insanların 55 Milyona sevinmeyeceğini falan mı düşünüyorsun.
Insanlar her önüne gelene inanmıyor neden biliyor musun? Senin o savunduğun Dursun haini insanların güvencini o kadar kırdı ki 3 senede yalan söyleye söyleye, böyle güzel bir habere bile tereddütle yaklaşıyor insanlar bizzat başkanın ağzından çıkmasına rağmen güvenemiyorlar.
Ben de hâlâ tamamen ikna olmadım.
Evet uçurun demek. Çünkü insanların huzurunu bozuyorsun hem konuları uzattıkça uzatarak, hem manasız ve haksız boş ithamlarda bulunarak, hem türlü türlü hakaretlerde bulunarak, hem de konuları hep başka yerlere çekerek.
En kötüsü de kafanda daha doğrusu hayal dünyanda tek kendinin haklı ve başka herkesin haksız olduğunu düşünüyorsun (genel olarak yazıyorum bugünkü konuya özel değil).
Ben forumdan gidiyorum diyorsun geri dönüyorsun. Vallah ben istenmediğim ve ortamda bulunan çoğu kişi tarafından sevilmediğim bir yere geri dönmeyi bırak bir saniye kalmam bile. Sen bunu kendince mücadele olarak görüyorsun ama değil.
Hiç sordun mu kendine bu insanlar niye bana böyle tepkiler veriyor diye. Sonra "linç ediliyorum" koyuyorsun adını her dara sıkıştığında kolaya kaçarak. Senin bakış açın "ben vs hepiniz" , seninle aynı düşünmeyen adam zaten haksız zaten o tartışmayı kazanma şansı yok ve gözünde değersiz bir insan oluyor. Direkt aklınca küçük düşürücü ifadelere başvurup karşındakini vurmaya çalışıyorsun, mesela Sinan'a Aysalcı diyorsun ama bu adamın Aysal dan nefret ettiğini bilmiyorsun bile. Ya da aynısını Mehmet abi ye de yaptın bugün mesela.
Senin düşünceni paylaşmayan düşman oluyor kötü oluyor cahil oluyor Aysalcı oluyor FMci oluyor vs.
Bak hakaret olarak algılama sadece bir görüş ama gerçekten ruh hastası falan olma ihtimalinin varolduğunu düşünüyorum ben.
sent via GSC

Mezar taşilarına kadar en ufak yeniçeri izi bile bu ülkede silinmişken galata saraı ocağını padişahlar bile kapatamayıp tıbbiyei şahane yapmak zorunda kaldılar niye? çünkü bu memleketin ruhu biziz bizi çıkar ninnoş batı yanlısı bir yapı kalır böyle liboş sosyal demokrat kibar vizyoner tipler gitsin devleti yönetsin akıllarının basmayacağı işlere galatasarayı yönetmeye kalkışmasınlar...