Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sen ciddi ciddi insanların 55 Milyona sevinmeyeceğini falan mı düşünüyorsun.

Insanlar her önüne gelene inanmıyor neden biliyor musun? Senin o savunduğun Dursun haini insanların güvencini o kadar kırdı ki 3 senede yalan söyleye söyleye, böyle güzel bir habere bile tereddütle yaklaşıyor insanlar bizzat başkanın ağzından çıkmasına rağmen güvenemiyorlar.

Ben de hâlâ tamamen ikna olmadım.

Evet uçurun demek. Çünkü insanların huzurunu bozuyorsun hem konuları uzattıkça uzatarak, hem manasız ve haksız boş ithamlarda bulunarak, hem türlü türlü hakaretlerde bulunarak, hem de konuları hep başka yerlere çekerek.

En kötüsü de kafanda daha doğrusu hayal dünyanda tek kendinin haklı ve başka herkesin haksız olduğunu düşünüyorsun (genel olarak yazıyorum bugünkü konuya özel değil).

Ben forumdan gidiyorum diyorsun geri dönüyorsun. Vallah ben istenmediğim ve ortamda bulunan çoğu kişi tarafından sevilmediğim bir yere geri dönmeyi bırak bir saniye kalmam bile. Sen bunu kendince mücadele olarak görüyorsun ama değil.

Hiç sordun mu kendine bu insanlar niye bana böyle tepkiler veriyor diye. Sonra "linç ediliyorum" koyuyorsun adını her dara sıkıştığında kolaya kaçarak. Senin bakış açın "ben vs hepiniz" , seninle aynı düşünmeyen adam zaten haksız zaten o tartışmayı kazanma şansı yok ve gözünde değersiz bir insan oluyor. Direkt aklınca küçük düşürücü ifadelere başvurup karşındakini vurmaya çalışıyorsun, mesela Sinan'a Aysalcı diyorsun ama bu adamın Aysal dan nefret ettiğini bilmiyorsun bile. Ya da aynısını Mehmet abi ye de yaptın bugün mesela.

Senin düşünceni paylaşmayan düşman oluyor kötü oluyor cahil oluyor Aysalcı oluyor FMci oluyor vs.

Bak hakaret olarak algılama sadece bir görüş ama gerçekten ruh hastası falan olma ihtimalinin varolduğunu düşünüyorum ben.

sent via GSC
İnsanlar derken :) 3-5 kişisiniz zaten hep aynı tipler tepki veriyor sinan bugün garip bir şekilde alakasız tepki verdi o kadar yoksa hep aynı kişilersiniz ayrıca sen aysalcı değilim de ama aysalcısın en çok da bunu çat çat diye söylemem rahatsız ediyor aynı iyi gün taraftarı profili çokça transfer, atar gider, karizma, alfa v.s. boş işler bunlar fenerde olur x ecnebi kulüpte olur galatasarayda olmaz neden biliyor musun?

Mezar taşilarına kadar en ufak yeniçeri izi bile bu ülkede silinmişken galata saraı ocağını padişahlar bile kapatamayıp tıbbiyei şahane yapmak zorunda kaldılar niye? çünkü bu memleketin ruhu biziz bizi çıkar ninnoş batı yanlısı bir yapı kalır böyle liboş sosyal demokrat kibar vizyoner tipler gitsin devleti yönetsin akıllarının basmayacağı işlere galatasarayı yönetmeye kalkışmasınlar...

mevzu zaten baskan 55 dediyse 55tir ise niye bu kadar ugrastiriyon milleti SELAMI m8
bunu yazan baskalari da vardi tek msjla soyleyip gittiler
neyse
İşte mevzu içerikte değil biçimde söyleyen ben olduğum için çatlıyorlar sen söylesen sıkıntı yok mesela deseydim ki yalan 55 değil 45 gelecek o zman kimse eski postuma bakmaz bilakis hayırrr koca başkan yalan mı söyleyecek derlerdi :) bizim için ufak mtefek detaylar bunlar çağrıldım bugün başkanın ko nuşması var diye millet gomis yüzünden geçirecekti baktılar ki gayet güzel geçti konu 55 milyon euroya kaydı sükutu hayale uğrayan gençler sinirini benden çıkardı olay bu :) sence de değil mi:) yemeyelim birbirimizi :) zira dürüstlük başa bela bu kadar açıkça riyakarlıkltan uzak tartışamaya alışık değiller hürmetler

Kimse kalmadı herkesi püskürttüm anlaşılan hadi allah rahatlık versin çekinip yazamayan vardıysa da arkamdan sallar her zamanki gibi sevinin azcık 80 trilyonumuz daha olmuş üzülmeyin bu kadar hürmetler...

İnsanlar derken :) 3-5 kişisiniz zaten hep aynı tipler tepki veriyor sinan bugün garip bir şekilde alakasız tepki verdi o kadar yoksa hep aynı kişilersiniz ayrıca sen aysalcı değilim de ama aysalcısın en çok da bunu çat çat diye söylemem rahatsız ediyor aynı iyi gün taraftarı profili çokça transfer, atar gider, karizma, alfa v.s. boş işler bunlar fenerde olur x ecnebi kulüpte olur galatasarayda olmaz neden biliyor musun?

Mezar taşilarına kadar en ufak yeniçeri izi bile bu ülkede silinmişken galata saraı ocağını padişahlar bile kapatamayıp tıbbiyei şahane yapmak zorunda kaldılar niye? çünkü bu memleketin ruhu biziz bizi çıkar ninnoş batı yanlısı bir yapı kalır böyle liboş sosyal demokrat kibar vizyoner tipler gitsin devleti yönetsin akıllarının basmayacağı işlere galatasarayı yönetmeye kalkışmasınlar...

Ne anlatiyorsun yine yahu. Iste dedigim bu ben ne yaziyorum sen nerelere cekiyorsun konuyu yine.

Ben Aysalci degilim falan demedim ki zaten sana hic, sadece Sinan'a ve Mehmet abi ye Aysalci demeni örneklendirdim. Bana da FM'ci dedin, ben hayatimda FM oynamamis adamim mesela, Mehmet'e de FM'ci dedin.

Bana Aysalci demen beni niye rahatsiz etsin ki. Ben Aysal'i seviyorum, kirgin oldugum ve kizdigim noktalar da var ama evet genel olarak seviyorum, bunu burada herkes de bilir yani zaten.

Beni rahatsiz eden insanlari tanimadan etmeden senin isine gelmedigi icin onlara libos, ergen, cahil, Aysalci, FM'ci diyerek kendince kücük düsürmen ve kendini üstün görmen. Artik Dursun'u savunan biri olarak kendini nasil üstün görüyorsan.

Hee püskürttün. Saat 3 olmus herkesin isi gücü var.

Not: Bana simdi laf atmadan, ben yarin bosum öglene kadar. Schalke macina bilet alabileyim diye gec gidecegim ise.

Şu selami denilen şahısı ciddiye alıp cevap vermeyin, sonra arkadaş kendini birşey sanıyor. Eğer takmazsanız zaten kendi kendine susacaktır. Yokmuş gibi davranın.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu selami denilen şahısı ciddiye alıp cevap vermeyin, sonra arkadaş kendini birşey sanıyor. Eğer takmazsanız zaten kendi kendine susacaktır. Yokmuş gibi davranın.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tıpkı senin az önce yaptığın gibi mi :asd:

karakullukçu :"market pool budandı, beşiktaşın aldığının yarısını bile alamayacak Galatasaray"

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

55 Milyon mümkün değil. Kim dediyse yanlış bilgilendirmiş.

Market Pool 10 yıllık kulüp sıralaması ve TV yayını olmak üzere ikiye bölündü. TV yayıncısı toplam havuzu yarı yarıya azaldı neredeyse.

Şu şartlarda gelecek para maksimum 35 Milyon Euro olacak 0 çekersen. Arada ki 20 Milyon fark 160 Milyon TL’lik affedilemez bir yanılmadır.

İngilizce bilen baksın UEFA sitesinden.

İzleyememiştim. Bütün söyleşiyi burada yazılı olarak paylaşan Alper Altun'a teşekkür ederim.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Terim ve Cengiz çok uyumlu olmuş ve bu ikili Galatasaray'ı yukarılara taşıyacaktır.

"Bir ipte iki cambaz oynamaz" Bir yanda herkesin malumu Fatih Terim egosu; diğer yanda bütün suç benim diyebilecek kadar açık sözlü Başkan Mustafa Cengiz. İnanın Mustafa Cengiz yerinde bir başkası olsaydı dünkü program "transfer ağızla yapılmıyor" sözünden dolayı tam bir faciaya dönüşebilirdi. Kaosun zirvesini görürdük. Bu açıdan çok mutlu oldum.

Gelelim esas meseleye. Forumun %99'u transferin son günü adamı topun ağzına yerleştirdi.
"Para yok, satmadan oyuncu alırsak ceza yeriz yüklenmeyin" deyip durduk ama kimse dinlemedi. Herkes hukukçu kesildi başımıza. Düşünün ki başkan herkesi tatmin edecek bir transfer yaptı ve dünkü UEFA listesine o adamın adını yazamadık. "Forvet al" diye kafa şişiren futbol profesörleri ve büyük hukukçu tayfa yine başkanı yerle bir ederdi.

Yineliyorum; tekrar ediyorum; her zaman söylüyorum.
"Rakip takımlara hava atıp kendini tatmin etme adına transfer isteyen cahil taraftar" takıma çok zarar vermektedir. Para yaparak transfer yapmak çok kolay. Dursun Özbek bunu cahil cahil yaptı. Bedelini ödüyoruz. Mustafa Cengiz de taraftardan gelecek tepkiye rağmen oyuncu almadı. Bunlar önemli ayrıntılar; bunlar fedakarlıktır. Kafası çalışan bir başkanımız var. Popülist gündeme kurban etmeyin bu adamı!

İzleyememiştim. Bütün söyleşiyi burada yazılı olarak paylaşan Alper Altun'a teşekkür ederim.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Terim ve Cengiz çok uyumlu olmuş ve bu ikili Galatasaray'ı yukarılara taşıyacaktır.

"Bir ipte iki cambaz oynamaz" Bir yanda herkesin malumu Fatih Terim egosu; diğer yanda bütün suç benim diyebilecek kadar açık sözlü Başkan Mustafa Cengiz. İnanın Mustafa Cengiz yerinde bir başkası olsaydı dünkü program "transfer ağızla yapılmıyor" sözünden dolayı tam bir faciaya dönüşebilirdi. Kaosun zirvesini görürdük. Bu açıdan çok mutlu oldum.

Gelelim esas meseleye. Forumun %99'u transferin son günü adamı topun ağzına yerleştirdi.
"Para yok, satmadan oyuncu alırsak ceza yeriz yüklenmeyin" deyip durduk ama kimse dinlemedi. Herkes hukukçu kesildi başımıza. Düşünün ki başkan herkesi tatmin edecek bir transfer yaptı ve dünkü UEFA listesine o adamın adını yazamadık. "Forvet al" diye kafa şişiren futbol profesörleri ve büyük hukukçu tayfa yine başkanı yerle bir ederdi.

Yineliyorum; tekrar ediyorum; her zaman söylüyorum.
"Rakip takımlara hava atıp kendini tatmin etme adına transfer isteyen cahil taraftar" takıma çok zarar vermektedir. Para yaparak transfer yapmak çok kolay. Dursun Özbek bunu cahil cahil yaptı. Bedelini ödüyoruz. Mustafa Cengiz de taraftardan gelecek tepkiye rağmen oyuncu almadı. Bunlar önemli ayrıntılar; bunlar fedakarlıktır. Kafası çalışan bir başkanımız var. Popülist gündeme kurban etmeyin bu adamı!
Savunulacak bir taraf yok bunların yaptığı plansızlık

O almadığın forvet çok daha büyük para kayıplarına sebep olabilir.

Olabilir değil bence kesinlikle olacak.

Sırf CL de bile bir galibiyetin getirdiği para ortadayken ve bizim her türlü ekstra gelire ihtiyacımız varken bu plansızlık başımızı çok ağrıtacak bu sezon hem yerel hem de uluslararası boyutta.

Hadi CL den elendik diyelim bu dünyanın sonu olmaz ama forvetsizlik yüzünden ligde şampiyonluk da giderse geçmiş olsun şampiyonluk sayesinde seneye elde edeceğin CL geliri de püf diye havaya uçuyor böylece.

Sırf transfer diye bakmasın kimse, zincirleme kaza gibi olabilir bir tane yapmadıkları transferin etkisi. Tek hata sonrakileri etkiliyor.

sent via GSC

Plansızlık yaptığını kabul ediyor zaten. Bu doğru.

Ama şunda bir anlaşalım. NE OLURSA OLSUN OYUNCU SATMADAN YENİ BİR OYUNCU ALAMAZSIN. SATTIĞIN KADAR ALACAKSIN! yaptırımı UEFA tarafından kulübe uygulanıyor değil mi? Oyuncu satılamadı. Adam nasıl yeni bir oyuncu satsın? Bana kalırsa bütün planı Belhanda, Feghouli satışına bağladı. Onlara kesin gözüyle baktı. Ama satamadılar. Kimse almadı ya da zararına satış olacaktı. Elde kaldı. Her şey alt üst oldu. Şimdi transfer sezonu kapanmış, bu adamlar senin sözleşmeli oyuncun. Çıkıp "bu adamları kimse istemedi elde kaldı" diye bir şey diyemez. O açıdan bakılmalı.

Ben ipini koparmışcasına milyonlarca liralık transfer yapıp o oyuncuyu sadece süper ligde oynatıp, UEFA'ya götürememe aptallığı yapma yerine bu şekilde kalmasını tercih ederim. Herkes biraz hafızasını kontrol etsin. Ceza açıklanana kadar herkes çok daha kötü günlere alıştırmıştı kendini. Ceza açıklanınca şükredip sustunuz. Şimdi ne olduysa herkes transfer diye ağlamaya başlamış. Şimdiki kadroya ben şükrediyorum. Bu kadro bizi sezon ortasına kadar götürecektir.

Baskan beni ikna etti. Hatayi, Beceriksizligi kabul etti.

Transfer bir türlü olmamis. Modeste - Bonservis elinde degilmis. Halada netlik kazanmamis olay. TFF, Fifa ile hep görüsülmüs. Hatta Floryaya gelmis.

Vagner Love menajer aracili ile bedava olur diye haber gelmis. Terim onay vermis ancak BJK 750.000 Bonservis istemis. Bir sekilde buda olmamis.

Terime güvendigini tüm yetkinin onda oldugunu söylüyor. Bu sevindirici. Baskan alcak gönüllü ve kimseye suc atmiyor.

Ocak ayinda illaki Transfer yapilir ve gönlümüz alinir.

O zamana kadar insallah Forvet Problem olmaz. 5 Forvetimiz var dedi. Eren, Mugdat, Sinan ve diger ikisi gencler sanirim.

Terim ben hallederim demis belliki Baskana. Orda detaylara girmek istemedi. Demekki bir plani var Hocanin.

Allah Kerim Fatih Terim.

Kasimpasa ve Lokomotifi yenersek yine moraller gelir.

2 sene sonra düzlüge cikariz bu gidisle.

Başkan çıktı adam gibi konuştu, açıkladı.
Evet plansızlık var mı? Var.
Bir yandan da başka gerçekler var.

Bu sene 3 tane forvet alalım Ş.liginde başarı kesin mi ? Değil.
Başarı gelmediğin an seneye de gidemeyeceksin zaten ceza gelecek.Bu riski almak çok zor arkadaşlar.

Forvet bu sene alamayabilirsin ama seneye şampiyon ligine gidemezsen durum daha kötü olur, devre arasında takviye yapma durumu da var ayrıca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt