- 26 Kasım 2012
- 179.093
- 241.091
- 5.688
Hayır yeni yazdım arkadaşa fenere giden bir pay yok bu ek bir ödeme solidarity adı altında bu gruplara katılan federasyon payıyla alakalı değil yav o paraların hepsi bize kaldı ali koç enayisi sayesindebu para sadece elenenlere verilir ve kendi gelirini üretir şampiyonlar ligiyle alakası yok yani şöyle düşün bırak sen mal sinanı uğur karakullukçuyu onlar entel gözüken dantellerdir herkesi cahil zannederler
Ön eleme maçları oynan mıyor mu kardeşim ? cebelitarık-andorra kulüpleri filan taaa oradan al işte son eleme turuna kadar bu maçlar yayınlanmıyor mu? bunların geliri yok mu bu gelirler elenen kulüplere dağıtılmaya başlandı sadece anladın mı üstat? Yani tffden 2 takım vardı fener gruplara kalsaydı ödeme almayacaktı elendiği için aldı bu kadar bunun şampiyonlar ligi yayın havuzuyla alakası yok bu bambaşka bir kaynak adamlar figüran da olsa mücadele etti bu eleme maçlarında bir hakları var deyip cebelitarık takımına da bu sene ödeme yapıldı bunlar bununla her sene verilen havuz payını karıştırıyorolay bu ama tabii @Mehmet Eroğlu gibi troller fırsat vermediğinden ve sen bana doğru soruları yöneltebildiğinden ancak cevap veriyoruz
olay şu yaptığım açılıma göre 55 milyon euroyu böl hesap ortada haticeye değil neticeye bakın 55 milyon euroya yakın bir para yahut fazlası 0 puan çektiğimizde bize kalırsa bu mallar yarın hayatlarına devam edecek ama başkan haksız çıakrsa istifasını isteyeceksinizortada bir yayın var mı yok 2 gün önce uefa galatasaraya bildirmiş başkana inanmayacak mıyız ki mantıklı
Al bak coefficient sıralaması burada bak geçmiş başarılarımıza kıyasla hangi takımların gruba kaldığı belli
Member associations - UEFA Coefficients - Ten-year club coefficients
bunların anlamadığı ve hep bunları mağlup edişimin ana etkeni uğur üşenir yazmaz demeleri ama ben üşenmem onlar gidiyorken ben dönüyordum HÜRMETLER
abicim
kabul ettin heralde o linke gore yapilan hesaptan 55 cikmasini
ha insallah 55tir
fb de solidarity parasindan almiyor
"
• No solidarity payments will be paid in the play-offs as the clubs involved will benefit from the UEFA Champions League/UEFA Europa League centralised phase distribution.
"
onlarin parasi bizim market pooldan alacagimiz paranin 10%u kesilip onlara verilmesiynen olusuyor
durum bu