Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır yeni yazdım arkadaşa fenere giden bir pay yok bu ek bir ödeme solidarity adı altında bu gruplara katılan federasyon payıyla alakalı değil yav o paraların hepsi bize kaldı ali koç enayisi sayesinde :) bu para sadece elenenlere verilir ve kendi gelirini üretir şampiyonlar ligiyle alakası yok yani şöyle düşün bırak sen mal sinanı uğur karakullukçuyu onlar entel gözüken dantellerdir herkesi cahil zannederler

Ön eleme maçları oynan mıyor mu kardeşim ? cebelitarık-andorra kulüpleri filan taaa oradan al işte son eleme turuna kadar bu maçlar yayınlanmıyor mu? bunların geliri yok mu bu gelirler elenen kulüplere dağıtılmaya başlandı sadece anladın mı üstat? Yani tffden 2 takım vardı fener gruplara kalsaydı ödeme almayacaktı elendiği için aldı bu kadar bunun şampiyonlar ligi yayın havuzuyla alakası yok bu bambaşka bir kaynak adamlar figüran da olsa mücadele etti bu eleme maçlarında bir hakları var deyip cebelitarık takımına da bu sene ödeme yapıldı bunlar bununla her sene verilen havuz payını karıştırıyor :) olay bu ama tabii @Mehmet Eroğlu gibi troller fırsat vermediğinden ve sen bana doğru soruları yöneltebildiğinden ancak cevap veriyoruz

olay şu yaptığım açılıma göre 55 milyon euroyu böl hesap ortada haticeye değil neticeye bakın 55 milyon euroya yakın bir para yahut fazlası 0 puan çektiğimizde bize kalırsa bu mallar yarın hayatlarına devam edecek ama başkan haksız çıakrsa istifasını isteyeceksiniz :) ortada bir yayın var mı yok 2 gün önce uefa galatasaraya bildirmiş başkana inanmayacak mıyız ki mantıklı

Al bak coefficient sıralaması burada bak geçmiş başarılarımıza kıyasla hangi takımların gruba kaldığı belli

Member associations - UEFA Coefficients - Ten-year club coefficients

bunların anlamadığı ve hep bunları mağlup edişimin ana etkeni uğur üşenir yazmaz demeleri ama ben üşenmem onlar gidiyorken ben dönüyordum HÜRMETLER

abicim
kabul ettin heralde o linke gore yapilan hesaptan 55 cikmasini
ha insallah 55tir
fb de solidarity parasindan almiyor
"
• No solidarity payments will be paid in the play-offs as the clubs involved will benefit from the UEFA Champions League/UEFA Europa League centralised phase distribution.
"
onlarin parasi bizim market pooldan alacagimiz paranin 10%u kesilip onlara verilmesiynen olusuyor
durum bu

Ne oldu verecek cevabın yok dime dursuncu uğur.Millete laf etmeğe benzemez bu işler.Sen çeğen tepesini bırakıp kaçtın korkudan.Ne olur adımı değiştirin bir daha yazmıycam ne olur adımı değiştirin bir daha yazmıycam diye ağlıyordun.Yazacaksan eğer adını Dursun Uğur Güzel olarak revize etsinler palavra bakanı.Ben trollsem sen de alkoliksin canım :D
Hayatımda öksürük şurubu dışında alkol kullanmadım bu kadar basit ayrıca beni dursun özbek yönetimi savcılığa verdi yazdıklarımdan ötürü sen ne anlatıyon değişik erkan mumcu ile otel münasebetleri ve can topsakalın adresini yazmam bir de burçin aslanın yazıhanesini vermemden ötürü arkadaşlara bilgi vermemş engelleyemezsin troll üzüldün mü 55 milyon euro geliyor diye git ispirto iç üstüne bir çakmak çak bakalım ne olacak

Tamam 40 in nasil olustugunu uefa metnindeki hesaplamalarla acikla mantikli sekilde

Orada 32 takimda alttan kac tane yukarida isen onun yaklasik 1,1 ile carpilacagi yaziyor , baskan da buna buyun 9 kusur dedi

Senin "cok net 37" dedigin gunlerde yaptigin hesap ve herkesin yaptigi hesapla da ortusuyordu

Cunku katsayidan gelecek parayi hepimiz bu aralikta hesapladik

Yayin havuzundan da 10-12 arasi bekledik agirligi azaldigi icin

Yani toplama 20 bilemedin 21-22 dedik , simdi nasil toplam 40 oluyor

Saga sola satasma cumleleri ile kendini yormadan bu 40 i aciklarsan seviniriz

Ayrica her mesajimda soruyorum , uefa dan faks geldigi 2 gun once bilgisini kimden aldin ?

Yeni gelen katsayidan 10 civari geliyor iste sinanin dedigi gibi.ayak basti 15.market poolda 292'nin 30'unu bize vermeleri lazim senin dedigine gore.

vermezler
selami
gormezler
hayır coefiicienttan 9 değil o belli değildi başkan bugün söyledi bildirmişler ne kadar olduğunu market pool ve coefficinet geçen sene kümülatif olarak türkçesi yayın havuzuydu sene bölündü yani totalde gelen başkanın dediğine göre 30 milyon euro olmuş puantaj 0 ve solidarity 0

La belli katsayi ne oldugu , yaziyor sayfada adamlar 1,1 demis , 32 takim icinde ne kadar yukarida isen alttan o rakami 1,1 ile carpip buluyorsun baskan da 9 kusur dedi demek ki alttan 9 uncu 8 inci filaniz , bu da sen dahil hepimizin onceden yaptigi hesapla uyusuyor zaten

Geriye kaliyor marketpool , katsayidan 9 kusur geldigi net iken tek kalan ihtimal market pooldan 30 gelmesi

Millet ictin mi ettin mi diye bu yuzden diyor , salak mi saniyorsun insanlari yahu

Alt kirilimlarini yaz su ayak basti harici paranin

40 milyon para var , bu hem ayri ayri artik eskiden kumulatifti diyorsun , tamam dogru o , ayri ayri olanin katsayi kismini baskan 9 kusur diye aciklamadi mi

Demek ki marketpool 30 olmasi lazim ki 55 tutsun

Ya bu hesaplamalari sen de yapip 37 bulmadin mi

Cocuklar-Duymasinda-Light-Selami-sinyali-1252.jpg

Hayatımda öksürük şurubu dışında alkol kullanmadım bu kadar basit ayrıca beni dursun özbek yönetimi savcılığa verdi yazdıklarımdan ötürü sen ne anlatıyon değişik erkan mumcu ile otel münasebetleri ve can topsakalın adresini yazmam bir de burçin aslanın yazıhanesini vermemden ötürü arkadaşlara bilgi vermemş engelleyemezsin troll üzüldün mü 55 milyon euro geliyor diye git ispirto iç üstüne bir çakmak çak bakalım ne olacak

Yav he he alkolik 26 aralık 2017 de kim yazdı o yazıyı seçimden 1 ay önce seçim propagandası bile yapmışsın dursuncu uğur.
Birde bilgi diyorsun ne bilgisi ben konuya girdiğim saçma saçma senin botoks fit boşandı falan filan magazinsel şeylerini gördüm, çok içiyorsun ne yazdığını bilmiyorsun bazen.İlk önce kaos çıkartıp milletin üstüne atıyorsun ama gördüğün gibi kimse yemiyor artık.
Sen cepheden kaçmam deyip forumu terkedip kaçan sonra tehlike geçince korkaklar gibi tekrar geri gelip yazan alkolik 1 adamsın.

Tamam 40 in nasil olustugunu uefa metnindeki hesaplamalarla acikla mantikli sekilde

Orada 32 takimda alttan kac tane yukarida isen onun yaklasik 1,1 ile carpilacagi yaziyor , baskan da buna buyun 9 kusur dedi

Senin "cok net 37" dedigin gunlerde yaptigin hesap ve herkesin yaptigi hesapla da ortusuyordu

Cunku katsayidan gelecek parayi hepimiz bu aralikta hesapladik

Yayin havuzundan da 10-12 arasi bekledik agirligi azaldigi icin

Yani toplama 20 bilemedin 21-22 dedik , simdi nasil toplam 40 oluyor

Saga sola satasma cumleleri ile kendini yormadan bu 40 i aciklarsan seviniriz

Ayrica her mesajimda soruyorum , uefa dan faks geldigi 2 gun once bilgisini kimden aldin ?
Ben çok net 37 niye dediğimi 50 defa yazdım yeni gelenler üşenir bakmaz diye düşünüyorsun da ben içini biliyorum mamafih baştan beri okuyanlar da var

kardeşim geçen sene yayın havuzu geliri bu seneki market pool + coefficient ranking değil mi? evet

geçen sene tffye 22 düşmedi mi? evet

tek takım olarak bejeke yok muydu? evet

eca ve uefa bu sezon için önceki sezona göre artış garantisi vermedi mi? evet verdi ki nitekim arttı işte

eee o zaman 0 puan alacaksak dediğime göre 15 + 22 = 37 yapmıyor mu hesap minimum buydu ama illa ki 1 eurodan fazla artacaktı :) değil mi mantıken :) bu hesap bu şimdi gelelim grupların belli olup başkanın bu geceki açıklamalrına bak görüntü almana gerek yok zaten ikrar ederim süpriz bir şekilde beklediğimizden fazla oldu fener elenine 8-9 gelir diye düşünüyorduk ne olacaktı 45 civarı ama başkan 9-10 arası fazla oldu dedi coefficient rankinge dayandırarak ne kadarı market pooldan ne kadarı coefficienttan demedi anladın mı? hani fener elendi ya sen o 9 ile bugün başkanın dediği 9u ya karıştırıyorsun ya da algı operasyonu yapıyorsun ya da anlayışın kıt

bak tekrar yazalım 15 katılım

puantaj 0

solidarirty 0

market pool + coefficient ranking 40 tamam mı?

geçen sene 22 imiş bu tff için

demek ki bu sene totalde gçen sene tek bir ad altında olan ödeme 18 milyon euro artmış ve bu iki ayrı kalem adı altında galatasaraya bildirilmiş 2 gün önce bu gece de başkan totalde garanti para olarak 0 puan alsak bile minimum elimize asgari olarak 55 geçecek bu kadar basit elimize geçen paradan alacağımız olası puanları düşünce 55 kalmazsa o zaman başkan yalan söyledi dersiniz :) hadi baş baş bu kadar üzülmeyin beşiktaşın devri bitti ühühühüh

Tartışmaya gerek yok.Bizim ülkeye düşen market pool'un yüzde 10'u fenere gidecek.Yüzde 90 bizde.Yani fener 2-3 milyon euro arası alacak,kalanı bizim.Artık ne kadar market pool belirlenirse

Ooo veriyle cevap veremeyince komiklikli şakalı cevaplar ne oldu hata arıyordun az önce :) izah edince geri vitesin görseli bu mu oluyor ayrıca isi ben seçmedim ki aklınca alay olsun baş baş

Lan mal veriyle anlattik ya.sadece ben de degil bu kadar kisi anlatmaya calisiyor anlamiyorsun.ne yuzsuz bir adamsin.

Yav he he alkolik 26 aralık 2017 de kim yazdı o yazıyı seçimden 1 ay önce seçim propagandası bile yapmışsın dursuncu uğur.
Birde bilgi diyorsun ne bilgisi ben konuya girdiğim saçma saçma senin botoks fit boşandı falan filan magazinsel şeylerini gördüm, çok içiyorsun ne yazdığını bilmiyorsun bazen.İlk önce kaos çıkartıp milletin üstüne atıyorsun ama gördüğün gibi kimse yemiyor artık.
Sen cepheden kaçmam deyip forumu terkedip kaçan sonra tehlike geçince korkaklar gibi tekrar geri gelip yazan alkolik 1 adamsın.
Benim itikadıma laf ediyorsun ben lakol kullanmıyorum ne propagandası be sana savcılık demişim can topsakalı tekrar listeye alınca mustafa cengizi destekledim orada hala durur işine geldiğini al kopyala

Baskanin demesine gerek yok ayrimi , uefanin sitesinde katsayi sonucu gelecek paranin nasil hesaplandigi ve carpilacak katsayi belli

Ustelik bu yaziyi sen de az once koydun

Coefficient ranking (€585m)
A new ranking has been introduced on the basis of performances over a ten-year period. In addition to coefficient points accumulated during this period, this ranking includes bonus points for winning the UEFA Champions League/European Champion Clubs' Cup, the UEFA Europa League/UEFA Cup and the Cup Winners' Cup. On the basis of these parameters, a ranking has been established and the total amount of €585.05m has been divided into 'coefficient shares', with each share worth €1.108m. The lowest-ranked team will receive one share (€1.108m). One share will be added to every rank and so the highest-ranked team will receive 32 shares (€35.46m).

Adamlar acik acik 1 inci takim 35 milyon , sonuncu takim 1 milyon olmak uzere 32 takimli siralamada hangi takimin hangi sirada olusuna gore alacagi parayi yazmis , bu degismez

Kaldi ki madrid sanirim , katsayidan 35 alacak biz nasil katsayi arti yayindan 40 aliyoruz ?

Hesap basit , demedik mi insallah benfica elenir psv elenir 1-2 milyon daha gelir diye

Burada oynayacak rakam sadece marketpoolda olursa olur

O da bizi 25 milyondan anca 35 lere bilemedin 36-37 lere cikarir

Hesap apacik ortada . Dersen ki marketpooldan biz bu sene 30 alacagiz , olmayacagini biliyorum ama oturur tartisiriz

Ama burada katsayi icin ne dagitilacagi apacik yaziyor , ileri derece ingilizce bilgisi de gerektirmiyor

Lan mal veriyle anlattik ya.sadece ben de degil bu kadar kisi anlatmaya calisiyor anlamiyorsun.ne yuzsuz bir adamsin.
Sensin yüzsüz market poolun bu sene iki alt kategoriye ayrıldığını izah ettim ya sen tabii tutarı yazdığın için kıvıramıyorsun da onun için de görsel komiklikli şakalı postlar paylaşıyorsun a+b = c ama sen az önce diyordun ki a=a hani nerede diyordun :)

Baskanin demesine gerek yok ayrimi , uefanin sitesinde katsayi sonucu gelecek paranin nasil hesaplandigi ve carpilacak katsayi belli

Ustelik bu yaziyi sen de az once koydun

Coefficient ranking (€585m)
A new ranking has been introduced on the basis of performances over a ten-year period. In addition to coefficient points accumulated during this period, this ranking includes bonus points for winning the UEFA Champions League/European Champion Clubs' Cup, the UEFA Europa League/UEFA Cup and the Cup Winners' Cup. On the basis of these parameters, a ranking has been established and the total amount of €585.05m has been divided into 'coefficient shares', with each share worth €1.108m. The lowest-ranked team will receive one share (€1.108m). One share will be added to every rank and so the highest-ranked team will receive 32 shares (€35.46m).

Adamlar acik acik 1 inci takim 35 milyon , sonuncu takim 1 milyon olmak uzere 32 takimli siralamada hangi takimin hangi sirada olusuna gore alacagi parayi yazmis , bu degismez

Kaldi ki madrid sanirim , katsayidan 35 alacak biz nasil katsayi arti yayindan 40 aliyoruz ?

Hesap basit , demedik mi insallah benfica elenir psv elenir 1-2 milyon daha gelir diye

Burada oynayacak rakam sadece marketpoolda olursa olur

O da bizi 25 milyondan anca 35 lere bilemedin 36-37 lere cikarir

Hesap apacik ortada . Dersen ki marketpooldan biz bu sene 30 alacagiz , olmayacagini biliyorum ama oturur tartisiriz

Ama burada katsayi icin ne dagitilacagi apacik yaziyor , ileri derece ingilizce bilgisi de gerektirmiyor
Yahu yazmıyor katılıma göre belli olur o metin haziran ayının gruplara kalan takımlar yeni belli oldu ayrıca totali 40 yapıyor dedim coefficient x market pool y demedim ki sen diyorsun onları totali 40 diyorum neye dayanarak başkana dayanarak ne dedi beklediğimizden fazla çıktı yani bir tek sinan bilgin mi biliyor da 200 tane sportif aş çalışanı bilmiyor ki 2 gün önce uefa bildirmiş başkan da müjde veriyor devletin akanalında bu kadar boş bir muhabbette bu kadar desteksiz ancak benim stalkerlarımı arkana alarak sakız gibi sündürebilirdin tebrikler niye bejekeden ölümüz bile fazla para kazanacak ki 0 puandan fazla toplayacağız :) neyse git bir soda iç beşiktaşın sonu gelmişti siz kabul etmiyordunuz ne kadar erken kabul ederseniz o kadar iyi tıpkı fener gibi....

Bu kadar insanla dalga geciyor ve hala burada yazabiliyor

Eskiden dedigi bazi seylere katilip fikir yurutuyordum ama matematigi bu kadar acik bir mevzuda boyle slalom valla bravo

Ben bu kadar cevap veriyorsam bir duello amaciyla degil buradaki forumdaslar bilsin diye ugrasiyorum ama art niyetli biri gelmis tum forumu aptal yerine koyuyor

Yetmiyor millete mal libos diye hakaret ediyor , ustune besiktasli fb li gibisinden takim sorguluyor

En acisi da Gsc yonetimi sanirim keyifle forumun aptal yerine konmasini izliyor

Sensin yüzsüz market poolun bu sene iki alt kategoriye ayrıldığını izah ettim ya sen tabii tutarı yazdığın için kıvıramıyorsun da onun için de görsel komiklikli şakalı postlar paylaşıyorsun a+b = c ama sen az önce diyordun ki a=a hani nerede diyordun :)

Daha once 37 yazmissin simdi 55 demissin.Sonra gelip bana kiviramiyorsun diyorsun.Kimin kivirdigi ortada.Burada 55 demeyen herkesin hesabi belli ama sen hala market pooldan nasil 30 geldigini acikliyamiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt