Aranizda bosuna munakasa ediyorsunuz . Baskanin verdigi bilgi dogru degil
Ugur karakullukcu hakli , ortada 55 milyon euro filan yok .. olursa bu mutlaka uefa nin bir guncellemesi ile aciklanir ve biz de inaniriz . Gs kulup baskani bir kanit degildir
5 haziran 2018 tarihli uefa kulup odul dagitimi makalesinden hepimiz kurusu kurusuna alacagimiz rakami yazdik , bu ortaligi karistiran arkadas da kendi mesajinda bizim 35-36 arasinda dememize laf ederek asagidaki mesaji atti
Ekli dosyayı görüntüle 28373
Allahtan inkar etmesine sebep olmayacak sekilde mesajinin ekran goruntusu de burada
Asagidaki linkte de (malesef diyorum ama) fb nin on elemede elenmesi sebebiyle 10% yayin geliri payi alacagini da iceren yazi mevcut . Eger benim ingilizcem yetersiz ise herkes diledigi tercume programi veya sair yontemleri kullanarak kendi tesbit ettigi dogruya inanir
Bu arkadasa satasmak istemiyorum ama sizi kandiriyor . Kendi bizim gibi onceden belirledigi 37 rakamini bugun 55 e cikariyor ve destekleyici hic bir yazili dokuman sunamiyor
Yarin baskan pardon 25 mis dese , onu gelir satar burada , her devrin adami ..
Eger boyle bir artisi on goruyorsan 37 neden dedin , yok ongormuyorduysan "2 gun once kulube bu bilgi geldi" bilgisini kimden aldin ?
Hepimiz bu rakamin 55 , 65 , 105 olmasindan keyif aliriz ama asagidaki link internette guncellenmedikce benim icin ne bir forum uyesinin ne ugur karakullukcunun ne de kulupten baskan dahil birinin sozu gecerlidir
Bu aciklama 5 haziranda 2018/2019 sezonu icin yapilmis ve 37 yi 55 e cikaracak hangi radikal degisim olmus , kimsenin verdigi dogru duzgun bir cevap yok
Yarin gider bunu guncellerler , biz de O GUN guncelleriz bilgimizi ..
2018/19 UEFA club competitions revenue distribution system
Not : Kendisi simdi de gelmis 5 hazirandaki uefa makalesini guncel olmamakla ihtam ederken bazi linkler koyuyor , mart ayina ait ve o mart ayindaki habere istinaden bir gun sonraki gazete kupurlerine ait
Yarin gelir 55 cikar 65 veya 25 cikar orasinda degilim , ama sizi bu kadar temelsiz konusup laf salatasiyla ikna eden biri olmasi forum adina uzucu