Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır o ikinci evliliği başkan olurken yeni eşini aldı o gündem oldu o değil spikeri kastettim neyse ya he he tamamen uyduruyorum yok öyle bir şey yahu adamın bu yaz tam sayfa gazete haberi çıktı sabah ikinci karısıyla akşam sevgilisiyle diye jet ski üstünde sen seversin magazini aç bul yoksa palavradır varsa sen yalan söylüyorsun başkanın rencide olmasın diye de adamın umrunda değil sana sümüğünü vermez taptığınız o adam galatasaray taraftarı için kılını kıpırdatmaz
Yalanlarına devam ediyorsun aysalcı değilim diyorum tapıyorsun diyorsun palavracı.Al adam 2009 yılında evlenmiş GS başkanı iken de evliliği devam etmiş ne anlatıyorsun
1536097916613.webp

Bu 55 milyon mevzusu nedir ? Benim bildigim 35 civarı. Dikkat etsinler yine hesaplarda hata olmasin :)

Yalanlarına devam ediyorsun aysalcı değilim diyorum tapıyorsun diyorsun palavracı.Al adam 2009 yılında evlenmiş GS başkanı iken de evliliği devam etmiş ne anlatıyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 28375
İşte başkan olurken demişim başkan olduktan sonra dememişim başkan olduktan sonra ikinci eşini aldattı şimdi de eski spikerle birlikte ama karıları memnun ilk karısı da ikinci karısını alırken memnundu sen fakir olduğundan böyle özendiğin tiplerin ne denli dejenere olduğunu bilemezsin bastırır parayı susturur bak hani yalan :)

Ünal Aysal Önce Sevgilisiyle Sonra Eşiyle Tatil Yaptı

üzülme alan memnun satan memnun nasılsa dehlemişiz haa sen de böyle bir hayat istiyorsan git çantacılık yap burada forumda yazarak olmaz bu işler hürmetler

Aranizda bosuna munakasa ediyorsunuz . Baskanin verdigi bilgi dogru degil

Ugur karakullukcu hakli , ortada 55 milyon euro filan yok .. olursa bu mutlaka uefa nin bir guncellemesi ile aciklanir ve biz de inaniriz . Gs kulup baskani bir kanit degildir

5 haziran 2018 tarihli uefa kulup odul dagitimi makalesinden hepimiz kurusu kurusuna alacagimiz rakami yazdik , bu ortaligi karistiran arkadas da kendi mesajinda bizim 35-36 arasinda dememize laf ederek asagidaki mesaji atti

70516C66-4DCB-4DA5-B9DE-A81EA08F1C7B.webp

Allahtan inkar etmesine sebep olmayacak sekilde mesajinin ekran goruntusu de burada

Asagidaki linkte de (malesef diyorum ama) fb nin on elemede elenmesi sebebiyle 10% yayin geliri payi alacagini da iceren yazi mevcut . Eger benim ingilizcem yetersiz ise herkes diledigi tercume programi veya sair yontemleri kullanarak kendi tesbit ettigi dogruya inanir

Bu arkadasa satasmak istemiyorum ama sizi kandiriyor . Kendi bizim gibi onceden belirledigi 37 rakamini bugun 55 e cikariyor ve destekleyici hic bir yazili dokuman sunamiyor

Yarin baskan pardon 25 mis dese , onu gelir satar burada , her devrin adami ..

Eger boyle bir artisi on goruyorsan 37 neden dedin , yok ongormuyorduysan "2 gun once kulube bu bilgi geldi" bilgisini kimden aldin ?

Hepimiz bu rakamin 55 , 65 , 105 olmasindan keyif aliriz ama asagidaki link internette guncellenmedikce benim icin ne bir forum uyesinin ne ugur karakullukcunun ne de kulupten baskan dahil birinin sozu gecerlidir

Bu aciklama 5 haziranda 2018/2019 sezonu icin yapilmis ve 37 yi 55 e cikaracak hangi radikal degisim olmus , kimsenin verdigi dogru duzgun bir cevap yok

Yarin gider bunu guncellerler , biz de O GUN guncelleriz bilgimizi ..

2018/19 UEFA club competitions revenue distribution system

Not : Kendisi simdi de gelmis 5 hazirandaki uefa makalesini guncel olmamakla ihtam ederken bazi linkler koyuyor , mart ayina ait ve o mart ayindaki habere istinaden bir gun sonraki gazete kupurlerine ait

Yarin gelir 55 cikar 65 veya 25 cikar orasinda degilim , ama sizi bu kadar temelsiz konusup laf salatasiyla ikna eden biri olmasi forum adina uzucu

İşte başkan olurken demişim başkan olduktan sonra dememişim başkan olduktan sonra ikinci eşini aldattı şimdi de eski spikerle birlikte ama karıları memnun ilk karısı da ikinci karısını alırken memnundu sen fakir olduğundan böyle özendiğin tiplerin ne denli dejenere olduğunu bilemezsin bastırır parayı susturur bak hani yalan :)

Ünal Aysal Önce Sevgilisiyle Sonra Eşiyle Tatil Yaptı

üzülme alan memnun satan memnun nasılsa dehlemişiz haa sen de böyle bir hayat istiyorsan git çantacılık yap burada forumda yazarak olmaz bu işler hürmetler
Haber tarihi
8 Haziran 2016 Çarşamba 09:40 bak sana diyorum ki adam GS başkanı iken ama onla ilgili birşey bulamadın galiba adam başkan değilkenki şeyi atıyorsun yalanlarını böyle örtpas edemezsin

Adam 2009 yılında evlenmiş 2011 yılıda başkan seçilmiş tarihlere iyi bak 2 sene önce mi başkan olurken oluyor 1 algı kasmaya çalışıyorsun ama olmuyor çünkü yalan bilgiler kullanıyorsun kendine yakışan 1 biçimde

country coefficientından club coefficienta geçildiğine dair;

Changes announced to 2018/19 UEFA Champions League | Sports Shorts

yayın gelirlerinin bir önceki seneye göre artacağına dair

How clubs' 2018/19 UEFA Europa League revenue is shared

UEFA Rankings & Access List

yalnız bunların bir olduğu bir haber vardı daha sarih yazıyordu eca-uefa anlaştı diye kulüplere müjde gibi bir şeydir bir tabloidden

2. Attigin linkte uefa avrupa ligi yaziyor dalga mi geciyorsun arkadas?dolar tahminin gibi yanlis cikacak ve yine yanildigini kabul etmeyeceksin.

Haber tarihi
8 Haziran 2016 Çarşamba 09:40 bak sana diyorum ki adam GS başkanı iken ama onla ilgili birşey bulamadın galiba adam başkan değilkenki şeyi atıyorsun yalanlarını böyle örtpas edemezsin

Adam 2009 yılında evlenmiş 2011 yılıda başkan seçilmiş tarihlere iyi bak 2 sene önce mi başkan olurken oluyor 1 algı kasmaya çalışıyorsun ama olmuyor çünkü yalan bilgiler kullanıyorsun kendine yakışan 1 biçimde
Ya neyin peşindesin sen burada dönen muhabbet başkan 55 dedi buradaki antifirzlerle karakullukçu değil dedi aklınca beni meşgul edip konuyu mu sulandırıyorsun :) başaramazsın hem sana laf yetiştirir hem de başkanınıza giydiririm bana bak bana eğer o benden önce ölürse gidip mezarına işemeyen adam değildir tamam mı kendimi kameraya alıp savcılığa teslim olmayan da sen ne anlatıyorsun git yaz zıbar

Yalniz sizde de hata var , google a girip bir kac keyword ile arasaniz ne sinanin ne baskasinin iteledigi linklere muhtac kalmazsiniz

Bu kadar Gs ile ilgili iseniz sadece karsilikli tartisma yapan insanlardan birine inanmak degil , kendinizin de girip kendi arastirmanizi yapabiliyor olmaniz gerekir

Konuya gelip yazmadan önce konuda bir çok mesajım var ama kendisine sorarsan, benim bütün mesajlarım ona geyik çevirmek imiş.

Normalde hiç alıntılamayacağım ama konuya geldiği sırada herkese sataşarak konuyu mahvettiği için ona mahsus dokunuyorum ama o bunu anlayacağına dediğin gibi dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanıyor.

Uğur adlı yalancı kişiye itibar etmeyin diyince direk üstüne alınıyorsan ona birşey yapamam.Sana yazarken alıntı yapmıştım dünya senin etrafında dönmüyor.

Ugur karakullukcu hakli , ortada 55 milyon euro filan yok .. olursa bu mutlaka uefa nin bir guncellemesi ile aciklanir ve biz de inaniriz . Gs kulup baskani bir kanit degildir

5 haziran 2018 tarihli uefa kulup odul dagitimi makalesinden hepimiz kurusu kurusuna alacagimiz rakami yazdik , bu ortaligi karistiran arkadas da kendi mesajinda bizim 35-36 arasinda dememize laf ederek asagidaki mesaji atti

Ekli dosyayı görüntüle 28373

Allahtan inkar etmesine sebep olmayacak sekilde mesajinin ekran goruntusu de burada

Asagidaki linkte de (malesef diyorum ama) fb nin on elemede elenmesi sebebiyle 10% yayin geliri payi alacagini da iceren yazi mevcut . Eger benim ingilizcem yetersiz ise herkes diledigi tercume programi veya sair yontemleri kullanarak kendi tesbit ettigi dogruya inanir

Bu arkadasa satasmak istemiyorum ama sizi kandiriyor . Kendi bizim gibi onceden belirledigi 37 rakamini bugun 55 e cikariyor ve destekleyici hic bir yazili dokuman sunamiyor

Eger boyle bir artisi on goruyorsan 37 neden dedin , yok ongormuyorduysan "2 gun once kulube bu bilgi geldi" bilgisini kimden aldin ?

Hepimiz bu rakamin 55 , 65 , 105 olmasindan keyif aliriz ama asagidaki link internette guncellenmedikce benim icin ne bir forum uyesinin ne ugur karakullukcunun ne de kulupten baskan dahil birinin sozu gecerlidir

Bu aciklama 5 haziranda 2018/2019 sezonu icin yapilmis ve 37 yi 55 e cikaracak hangi radikal degisim olmus , kimsenin verdigi dogru duzgun bir cevap yok

Not : Kendisi simdi de gelmis 5 hazirandaki uefa makalesini guncel olmamakla ihtam ederken bazi linkler koyuyor , mart ayina ait ve o mart ayindaki habere istinaden bir gun sonraki gazete kupurlerine ait

Yarin gelir 55 cikar 65 veya 25 cikar orasinda degilim , ama sizi bu kadar temelsiz konusup laf salatasiyla ikna eden biri olmasi forum adina uzucu

Bu hususta sizle sirt sirta vermis durumdayim

3 ay boyunca forvet bulamiyan sahsiyetler gene taraftara laf yapip gevelemis.

Transfer sorularında çuvallamış. Birde scout ekibi corneliustan dolayı 3 gün uyuyamamış mı? Ne alaka lan eğer öyle sacma bir muhabbet var ise tam şu anda görevi bıraksınlar. Dünya üzerinde bedelsiz kiralanabilecek corneliustan yetenekli 100 tane adam vardır heralde. Hayır nasıl bir sapkınlıksa tamam buldunuz kardeşim 3 yıldır listenizde vardı da bu israr niye. Bu herifin çıktığı topraklar her sene yenı oyuncu saliyor piyasaya akşama kadar youtubede search yapan adam corneliusun muadili 10 tane oyuncuyu listeye yazar sonra araştırır 3 gunde rapor sunar.

Hayır cornelius pesinde koşana kadar ingvartsei kiralamak icin ugrassalar daha az maliyetle daha yetenekli oyuncu almis olurlar. Ayrıca o yoksa onuachu var mis gibi pivot santrafor hayvan gibi golleri var.

Ayrica başkan emre emre diye ortalikta dolanacagına ayni paraya sassuloya giden 21 yaşındaki patlama yapma olasiligi yuksek chelsea altyapisindan cikan heremie bogayi alsan hocanin oynatmak istedigi oyuna daha fazla yardimi dokunan transfer olurdu. Yok ali girmis isin icine yok taraftar transferi istemis. Bu kadar şımartmaya gerek yok taraftar susmayıda bilecek ama sen gidip takımi eksik birakmayacaksin hamleleri yapacaksin. Neymis oyuncu mutsuz olacakmis cokta fiesta yani ne olursa olsun adan eger istiyorsa gidersin menajerine 6 ay daha oyna teklifleri reddet kendini hazir tut devre arasi bonservisini alacagiz dersin kamil belhandayi gonderinde bir miktar paraya alirdin.

Takim planlamasi rezalet ötesi ne terim ne utkucanlar ne apo kardeşim hepsinin başına profesyonel yoneticiyi getieip koyacaksin kimse kimseye karismayacak diyeceksin. Hoca isini yapacak utkucanlar isini yapacak apo gidip oyunculara gaz verecek profesyonel ise oyuncuyu gelecek sunacak yonetime alip gelecek. Fener gibi falanda olmayacak içi kapiya 25 yas üstü içi geçmis adam giremez yazacaksın profesyonele prim vereceksin sene sonunda bu adam tutarsa 100 bin eura daha sana para, 10 milyon ustu satilirsa 300 bin komisyon falan filan bak bakalim en kaliteli patlama yapmaya yonelik adamlari ikna ediyorlar mi etmiyorlar mı.
Portekizli menajerler keriz mi lan adami oradan aliyor oraya goturuyor fahis fiyatlar buluyor ucunda para varsa her kapinin anahtarini acar bu herifler.

55 milyon para ve transferi görünce ölümlü dunyadaki sorgu sahnesi geldi aklima;D

Ya neyin peşindesin sen burada dönen muhabbet başkan 55 dedi buradaki antifirzlerle karakullukçu değil dedi aklınca beni meşgul edip konuyu mu sulandırıyorsun :) başaramazsın hem sana laf yetiştirir hem de başkanınıza giydiririm bana bak bana eğer o benden önce ölürse gidip mezarına işemeyen adam değildir tamam mı kendimi kameraya alıp savcılığa teslim olmayan da sen ne anlatıyorsun git yaz zıbar
Şimdi de kendin yaptığın şeyi bana atıyorsun bak DURSUNCU kardeşim sen kendin aysal maysal muhabettini başlatmadın mı bu konuda yediğin naneleri başkasına suç olarak atıyorsun.Konuşacak şeyin kalmayınca böyle saçmalarsın işte.O laf yetiştirme muhabbetlerini bir kenara at ismailenver GSC cepheden kaçtı geçtiğimiz haftalar korkudan adını değiştirmiş.

Ekli dosyayı görüntüle 28373

Sinan iyi saldırmış bu kez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt