Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskan alamayacaksan 2 gun once tvlere cikip inan olsun ki alicaz santrafor demiycen!

Kaldi ki ne halt edersen et GS i santraforsuz CL ye ve lige baslatma hakkin yoktu.

Sozlerin palavra artik benim icin!

Son düzenleme:
55m € sence doğru mu?
Bana da fazla geldi yazdım zaten fenerin elendiği gece ama 22.000.001 olacaktı en az taahhüdü vardu eca'ya uefa'nın demek ki 18 fazla oldu ki 8 milyon euro ortalama fenerin katılmamasından geliyordu garanti yani 10 direkt coefficient sıralamasından. Sonuçta başkan kulübün idari mali işlerine uefanın 2 gün önce bildirdiğini söyled sportif aş müdür aynı zmanda galatasaray başkanı imza sirkü sahibi spk var yanlış beyanat olduğunu inanacak halin yok duyduk yani sehven değil kaç kez söyledi 0 puan alırsak ve grup sonuncusu olursak diye

55m euro diye bir rakam ortaya atılıyorsa bunda yalan yoktur arkadaşlar bence. Sayın Cengiz böyle birşey yapmaz.

Bana ne yav senin ne düsündügünden.

Ayrica beni tebrik etme böyle sacma birsey icin. Ugur beni ilgilendirmiyor, baskan'in lafinin agirligi (baskan Dursun gibi yalan makinasi olmadigi müddet) Ugur'un veya benzeri birinin lafindan üstündür. Ugur vukuatli bir adam, inanmiyorum da sevmiyorum da. Nasil bir tesadüf degil mi onun ismi de Ugur.
Hiç sorma ya lanet olsun ki adaşız beşiktaşlı olduğunu itiraf etse de kurtulsam

Hiç sorma ya lanet olsun ki adaşız beşiktaşlı olduğunu itiraf etse de kurtulsam
Beşiktaşlı mı orasını bilmem ama Beşiktaş sempatizanı olduğu aşikar.

Bu tiplerden burada da çok vardı son 3 sene de ama geçen sezon biz şampiyon olunca biraz geriye çekildiler.

sent via GSC

55m euro diye bir rakam ortaya atılıyorsa bunda yalan yoktur arkadaşlar bence. Sayın Cengiz böyle birşey yapmaz.
Yapmaz yapamaz spk var...Ama gel gör ki sinan gibiler kırık dökük ingilizceleriyle 3 ay önecki metinleri gösterip işte belge diyorlar hayır dediğimizde de belgen nerede diyorlar sanki başkanız yahut idari maili işlerde kulüpte çalışanız uefa bize 2018-2019 yayın havuzu gelirmizi gösterir evrak ibraz etsin :)

Beşiktaşlı mı orasını bilmem ama Beşiktaş sempatizanı olduğu aşikar.

Bu tiplerden burada da çok vardı son 3 sene de ama geçen sezon biz şampiyon olunca biraz geriye çekildiler.

sent via GSC
evet açtığım beşiktaş battı başlıklarına yazıp bize yenildikten sonra geçen sene bir daha yazmaz oldular çok eskisini bilemeyeceğim neyse

göz göre göre zaten yalan söylemez. simdi bu uğur dallaması baskan itham altında bırakıyor, sorun budur... baskan yanlış yönlendirilmiş olabilir mi bilmiyorum.

neden forvet transfer yapmadigimizi da hala anlamış degilim

uefa geçen baharda european club associationa her federasyon 2017-2018'de müsabık cl katılımcılarına asgari ödediğinden fazlasını 2018-2019 sezonunda ödemeyi taahhüt eder dedi yani tffye 22 milyon euro düşmüştü bjk aldı yayın geliri olarak dolayısıyla zaten 22.000.001 euro alacaktı en kötü galatasaray ve tek başına alacaktı bunu izah ettim

Uğur adlı yalancıya kişiye itibar etmeyiniz

yanliz 0 puana 55m € bana da mantıken fazla geliyor ama oturup hesaplamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt