Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim itikadıma laf ediyorsun ben lakol kullanmıyorum ne propagandası be sana savcılık demişim can topsakalı tekrar listeye alınca mustafa cengizi destekledim orada hala durur işine geldiğini al kopyala
Dursuncusun işte kabul et 26 aralık 2017 de yazmışsın seçim 1 ay sonraydı.
İtikadına laf getirtmek istemiyorsan insanlara sizin taptığınız adam diye kelime kullanmazsın herşeyi işine geldiği gibi yorumluyorsun ama hem iftiracısın hem yalancı.
başkanın rencide olmasın diye de adamın umrunda değil sana sümüğünü vermez taptığınız o adam galatasaray taraftarı için kılını kıpırdatmaz

Ben Keramettin'e güveniyorum yakında tokadı yapıştıracaktır.

sent via GSC

Gram delikanli isen 2 gun once bahsettigin haber ya da uefa faksinin geldigini kimden ogrendigini forumla paylasirsin

Bu kadar insanla dalga geciyor ve hala burada yazabiliyor

Eskiden dedigi bazi seylere katilip fikir yurutuyordum ama matematigi bu kadar acik bir mevzuda boyle slalom valla bravo

Ben bu kadar cevap veriyorsam bir duello amaciyla degil buradaki forumdaslar bilsin diye ugrasiyorum ama art niyetli biri gelmis tum forumu aptal yerine koyuyor

Yetmiyor millete mal libos diye hakaret ediyor , ustune besiktasli fb li gibisinden takim sorguluyor

En acisi da Gsc yonetimi sanirim keyifle forumun aptal yerine konmasini izliyor
Ya sen milleti aptal yerine koyma bana hem diyorsun ki sen daha düşük bekliyordun sonra da diyorsun ki 55 çıkmaz izah et ediyorum mention atmıyorsun alıntılamıyorsun doğal olarak geç cevap veriyorum kendi verdiğin metin üzerinden cevap veriyorum böyle ajiatasyon demogoji retorik kasıyorsun normalde tartıştığın adamlarla bir olup beni alt etmek için kardeşim 55 demiş başkan ben de bir 10 milyon euro fazla gördüm ama hesap ortada kalabilir yanigalatasaraya kalan parayı topladığın puanlardan düşersin puan başı belli değil mi :)

eee zaten 2-3 güne haberi yapılır ortaya çıkarbir çelişki yok bugün aldığın 1 çöp sene-i devriyesinde %20 artıyor tek takımın alacağı paranın artmamasını mı bekliyordun??? 55 çıkmazsa adama zaten fenerlisinden tut sana kadar herkes yüklenecek ama çıkarsa her zamanki gibi sessiz sedasız köşenize çekileceksiniz ha bunu niye yapıyorsunuz? İşinize gelmiyorbeşiktaşın namağlup gruptan çıkıp 0 puan çekecek olan galatasarayın fersah fersah altında gelir elde edecek olması ki bu kurlarla :) niye hayatı tanımıyorsunuz size göre ali koç ve matkap fiko ideal yöneticiler ama duygun dede; polat işbirlikçi, dursun ilyas salman, albayrak muavin, mustafa cengiz nizipli evrak kayıt memuru filan aysal bunu dese vooooovv derdiniz önemli olan muhteviyattır biçim değil siz şekilde kalmışsınız o yüzden liboş diyorum ki eskiden kabul ediyordun liboş olmayı ne oldu turancı olmaya mı karar verdin :) çalışmaya karşıyım diyen babam mıydı :)

Bana aysalci demen zaten forum nezninde yeterince komik bulunacaktir

Ustelik polat savunuculugu yuzunden yemedigim laf kalmadigi da herkesin malumudur

Komik oluyor hakikaten

Ben çok net 37 niye dediğimi 50 defa yazdım yeni gelenler üşenir bakmaz diye düşünüyorsun da ben içini biliyorum mamafih baştan beri okuyanlar da var

kardeşim geçen sene yayın havuzu geliri bu seneki market pool + coefficient ranking değil mi? evet

geçen sene tffye 22 düşmedi mi? evet

tek takım olarak bejeke yok muydu? evet

eca ve uefa bu sezon için önceki sezona göre artış garantisi vermedi mi? evet verdi ki nitekim arttı işte

eee o zaman 0 puan alacaksak dediğime göre 15 + 22 = 37 yapmıyor mu hesap minimum buydu ama illa ki 1 eurodan fazla artacaktı :) değil mi mantıken :) bu hesap bu şimdi gelelim grupların belli olup başkanın bu geceki açıklamalrına bak görüntü almana gerek yok zaten ikrar ederim süpriz bir şekilde beklediğimizden fazla oldu fener elenine 8-9 gelir diye düşünüyorduk ne olacaktı 45 civarı ama başkan 9-10 arası fazla oldu dedi coefficient rankinge dayandırarak ne kadarı market pooldan ne kadarı coefficienttan demedi anladın mı? hani fener elendi ya sen o 9 ile bugün başkanın dediği 9u ya karıştırıyorsun ya da algı operasyonu yapıyorsun ya da anlayışın kıt

bak tekrar yazalım 15 katılım

puantaj 0

solidarirty 0

market pool + coefficient ranking 40 tamam mı?

geçen sene 22 imiş bu tff için

demek ki bu sene totalde gçen sene tek bir ad altında olan ödeme 18 milyon euro artmış ve bu iki ayrı kalem adı altında galatasaraya bildirilmiş 2 gün önce bu gece de başkan totalde garanti para olarak 0 puan alsak bile minimum elimize asgari olarak 55 geçecek bu kadar basit elimize geçen paradan alacağımız olası puanları düşünce 55 kalmazsa o zaman başkan yalan söyledi dersiniz :) hadi baş baş bu kadar üzülmeyin beşiktaşın devri bitti ühühühüh

Yaniliyor olma ihtimaliniz oldugunu dusunuyor musunuz?

Ben Keramettin'e güveniyorum yakında tokadı yapıştıracaktır.

sent via GSC
Sanki çok hevesli olan var çağrıldım yazdım 55 milyon euro diye sevindik sizde normal sıradan bir galatasaraylı gibi sevinseydiniz 4 saaatir devam etmezdi sordunuz cevapladık iftira attınız çürrttük kaynak dediniz verdik o değil bu dediniz metne girdik cevap veremeyince de linç hani her şey linç değildi :) bu postun manası ne uçurun demek :) az tutarlı ol

Ben acikcasi ozgur irademle fikrimi belirteyim

Senin bu forumdan cikarilmani ve burada artik yazmana izin verilmemesini uygun buluyorum

Seni burada gormek istemiyorum ve muhtemelen de boyle olacaktir

Baska platformlarda rahatsizlik vermeyi surdurebilirsin , oralara gun gelir uye olur da kafama eserse oradan da sutlanirsin olur biter makul bir zaman icinde

Biz buna liboslar olarak azaltarak bitirme deriz ... seversin

Yaniliyor olma ihtimaliniz oldugunu dusunuyor musunuz?
Üstat ben zaten daha düşük bekliyordum adamlar da onla itham etmiyor mu ben sana durumu eca-uefa arasını bashettim sonra aynı metin üzerinden inceledik gayet mantıklı ayrıca ben duyum aktarmadım ki başkan söyledi başkana inanmayıp sinana inanmamızı istiyorlar sinandan gıcık alan tipler sırf bana olan gıcıklıkları yüzünden sevinecekleri yerde sebebip de hafsalaları almıyor bejeke na mağlup ama 0 puanlı galatasaraydan az para kasalarına girecek niye? son 4 yıllık ezberleri bozulacak fmci al sat ransferleriyle değil mali disiplinle borç ödenir şamiyonlar liginde esas gelir rakibinin elenmesidir sen toplayacağın para değil niye çünü tff 2 temsilciye sahip ülke sıralaması gereği o zaman ne olacak matkap fikonun boş olduğunu kabul edecekler bu son 4 sene bir yalana inandıklarını kabul etmek :) yoksa bana ne ben 80 trilyon daha borcumuz azalacak diye sevinirim bunlar sevinemez zira bu para transfere kullanılamaz umrunda mı bunlşarın mali durum bunlar ıyun oynama derdinde ver parayı takımlarını değiştirirle ve 10 milyon dolar bırak takımı memleketini değiştirip dünyanın öb
ür ucuna yerleşecek hedonistler haa olamaz mı başka kulüpte olabilir ama galatasarayda olmaz değerlerimiz var o kadar...

Ben acikcasi ozgur irademle fikrimi belirteyim

Senin bu forumdan cikarilmani ve burada artik yazmana izin verilmemesini uygun buluyorum

Seni burada gormek istemiyorum ve muhtemelen de boyle olacaktir

Baska platformlarda rahatsizlik vermeyi surdurebilirsin , oralara gun gelir uye olur da kafama eserse oradan da sutlanirsin olur biter makul bir zaman icinde

Biz buna liboslar olarak azaltarak bitirme deriz ... seversin
Oldu senin istemenleydi tırrrıttt verecek cevap kalmadı :) eee delikanlıysan diyordun faks maks nedir izah et onu da cevaplayayım

Uefadan 2 gun once kulube bilgi geldi dedin , bunu tv programinda baskanin soylemesinden mi cikardin yoksa birinden mi ogrendin dedim

Uefadan 2 gun once kulube bilgi geldi dedin , bunu tv programinda baskanin soylemesinden mi cikardin yoksa birinden mi ogrendin dedim
Başkan söyledi ya izlemedin mi :) ben de ne diyorsun sandım 55 milyon euro bilgisini işte başkan ona dayandırıyor ya sinan :) delikanlıysan açıkla dediğin bu muydu önce bir dinle sonra itiraz et hey allahım ya

mevzu zaten baskan 55 dediyse 55tir ise niye bu kadar ugrastiriyon milleti SELAMI m8
bunu yazan baskalari da vardi tek msjla soyleyip gittiler
neyse

Tamam. Di li gecmis zaman kullaninca baska yerden duydun dedim kendimci

Finalize ediyorum , bu 55 isi olursa ben yanildigimi kabul ederek ozur dilerim

Peki olmaz ise , onceki tahminler dogrultusunda gerceklesir ise ayni ozru senden duyabilecek miyiz , ama ben hatice konusmalari istemiyorum , ornek

-baskana inanmayacak miydik
-45 oldu ben zaten 10 milyon fazla geldi demistim
-en bastan 37 yazmistim zaten

Ve turevleri ...

55 diyorsun , bu rakam + , - 1 veya 2 milyon oynarsa da kabul ama boyle 30 lu rakamlarda kalirsak ozur bekliyorum

O zamana dek bu forumda olacagini sanmiyorum ama olursan gecerli olsun bu mesele

Sanki çok hevesli olan var çağrıldım yazdım 55 milyon euro diye sevindik sizde normal sıradan bir galatasaraylı gibi sevinseydiniz 4 saaatir devam etmezdi sordunuz cevapladık iftira attınız çürrttük kaynak dediniz verdik o değil bu dediniz metne girdik cevap veremeyince de linç hani her şey linç değildi :) bu postun manası ne uçurun demek :) az tutarlı ol

Ya sen ciddi ciddi insanların 55 Milyona sevinmeyeceğini falan mı düşünüyorsun.

Insanlar her önüne gelene inanmıyor neden biliyor musun? Senin o savunduğun Dursun haini insanların güvencini o kadar kırdı ki 3 senede yalan söyleye söyleye, böyle güzel bir habere bile tereddütle yaklaşıyor insanlar bizzat başkanın ağzından çıkmasına rağmen güvenemiyorlar.

Ben de hâlâ tamamen ikna olmadım.

Evet uçurun demek. Çünkü insanların huzurunu bozuyorsun hem konuları uzattıkça uzatarak, hem manasız ve haksız boş ithamlarda bulunarak, hem türlü türlü hakaretlerde bulunarak, hem de konuları hep başka yerlere çekerek.

En kötüsü de kafanda daha doğrusu hayal dünyanda tek kendinin haklı ve başka herkesin haksız olduğunu düşünüyorsun (genel olarak yazıyorum bugünkü konuya özel değil).

Ben forumdan gidiyorum diyorsun geri dönüyorsun. Vallah ben istenmediğim ve ortamda bulunan çoğu kişi tarafından sevilmediğim bir yere geri dönmeyi bırak bir saniye kalmam bile. Sen bunu kendince mücadele olarak görüyorsun ama değil.

Hiç sordun mu kendine bu insanlar niye bana böyle tepkiler veriyor diye. Sonra "linç ediliyorum" koyuyorsun adını her dara sıkıştığında kolaya kaçarak. Senin bakış açın "ben vs hepiniz" , seninle aynı düşünmeyen adam zaten haksız zaten o tartışmayı kazanma şansı yok ve gözünde değersiz bir insan oluyor. Direkt aklınca küçük düşürücü ifadelere başvurup karşındakini vurmaya çalışıyorsun, mesela Sinan'a Aysalcı diyorsun ama bu adamın Aysal dan nefret ettiğini bilmiyorsun bile. Ya da aynısını Mehmet abi ye de yaptın bugün mesela.

Senin düşünceni paylaşmayan düşman oluyor kötü oluyor cahil oluyor Aysalcı oluyor FMci oluyor vs.

Bak hakaret olarak algılama sadece bir görüş ama gerçekten ruh hastası falan olma ihtimalinin varolduğunu düşünüyorum ben.

sent via GSC

Tamam. Di li gecmis zaman kullaninca baska yerden duydun dedim kendimci

Finalize ediyorum , bu 55 isi olursa ben yanildigimi kabul ederek ozur dilerim

Peki olmaz ise , onceki tahminler dogrultusunda gerceklesir ise ayni ozru senden duyabilecek miyiz , ama ben hatice konusmalari istemiyorum , ornek

-baskana inanmayacak miydik
-45 oldu ben zaten 10 milyon fazla geldi demistim
-en bastan 37 yazmistim zaten

Ve turevleri ...

55 diyorsun , bu rakam + , - 1 veya 2 milyon oynarsa da kabul ama boyle 30 lu rakamlarda kalirsak ozur bekliyorum

O zamana dek bu forumda olacagini sanmiyorum ama olursan gecerli olsun bu mesele
Bak anlamamak da direniyorsun da eski hasımların yeni hısımlarının uykusu geldi gittiler numara yapmana gerek yok tekrar yazayım;

1) Ben asgari 0 puanda teknik olarak 37 olacak dedim ve öyle zaten

2) Artış tutarını da fener elendikten sonra 8 civarı olarak düşündüm yani beklediğim 45 idi

3) Başkan bugün 55 dedi çok sevindim

4) Sen 3 ay önceki metni çıkarıp durdun zaten ikrar ettiğim şeylerin görüntülerini paylaştın millet de bir şey var zannedip konuyu bilmeden eksik ingilizceyle kimisi solidarity paymentı market poola dahil etti kimisi geçen seneki market poolun bu seneki coefficient ranking allocationı kapsamadığını zannetti hatta kimisiyse country coefficientıyla club coefficientını karıştırdı hespi senin suçun bir de bana kendi kabahatini yükledin milletin aklını karıştırıyorsun diye halbuki sen yaptın

5) Totalde başkana uefadan gelen bilgiye göre market pool + coefficient ranking = 40 milyon euro tutmuş

6) Ben bunu 30 bekliyordum başkan 40 diyorsa yani totalde 45 değil 55 diyorsa başkana inanırım ama hesap bu demek ki bu iki kalemin totali 40 solidarity ve puantaj 0 bizim için en kötü senaryo zira 0 puan çeksek ve gruplardayız ve eleme oynamıyorz

7) Başkanın yanılma payı 2-3 milyon euroyu geçerse bu sehven olmamış olacağından eğer 55 değil de 52 altı filan olursa dediğin gibi özür dilerim ama hiç ihtimal vermiyorum bunun kaynağı olmaz kaynak kulübe çekilen faks yahut maildir çünkü servis edilmedikçe ve uefa tarafından açıklanmadıkça bilinmez lakin bu bilgi kısa sürede zaten anonim olur bu kadar abartacak ne var anlamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt