Ben çok net 37 niye dediğimi 50 defa yazdım yeni gelenler üşenir bakmaz diye düşünüyorsun da ben içini biliyorum mamafih baştan beri okuyanlar da var
kardeşim geçen sene yayın havuzu geliri bu seneki market pool + coefficient ranking değil mi? evet
geçen sene tffye 22 düşmedi mi? evet
tek takım olarak bejeke yok muydu? evet
eca ve uefa bu sezon için önceki sezona göre artış garantisi vermedi mi? evet verdi ki nitekim arttı işte
eee o zaman 0 puan alacaksak dediğime göre 15 + 22 = 37 yapmıyor mu hesap minimum buydu ama illa ki 1 eurodan fazla artacaktı

değil mi mantıken

bu hesap bu şimdi gelelim grupların belli olup başkanın bu geceki açıklamalrına bak görüntü almana gerek yok zaten ikrar ederim süpriz bir şekilde beklediğimizden fazla oldu fener elenine 8-9 gelir diye düşünüyorduk ne olacaktı 45 civarı ama başkan 9-10 arası fazla oldu dedi coefficient rankinge dayandırarak ne kadarı market pooldan ne kadarı coefficienttan demedi anladın mı? hani fener elendi ya sen o 9 ile bugün başkanın dediği 9u ya karıştırıyorsun ya da algı operasyonu yapıyorsun ya da anlayışın kıt
bak tekrar yazalım 15 katılım
puantaj 0
solidarirty 0
market pool + coefficient ranking 40 tamam mı?
geçen sene 22 imiş bu tff için
demek ki bu sene totalde gçen sene tek bir ad altında olan ödeme 18 milyon euro artmış ve bu iki ayrı kalem adı altında galatasaraya bildirilmiş 2 gün önce bu gece de başkan totalde garanti para olarak 0 puan alsak bile minimum elimize asgari olarak 55 geçecek bu kadar basit elimize geçen paradan alacağımız olası puanları düşünce 55 kalmazsa o zaman başkan yalan söyledi dersiniz

hadi baş baş bu kadar üzülmeyin beşiktaşın devri bitti ühühühüh