Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Her sayfaya 5 er adet yazarsan bence olay daha iyi anlasilir arkadasim.
Merak etme kafalar boyle olunca 100 kere de yazsak anlasilmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sayfaya 5 er adet yazarsan bence olay daha iyi anlasilir arkadasim.
Demagojiyi kes ya. Takım forvetsiz orta sahasız dedik , gereken transferler yapılmadı dedik diye Messi'yi istemiş mi oluyoruz ? Konuyu bağlamından koparıyorsunuz işinize geldiği gibi. Konunun içeriği FT'nin oynattığı futbol değil başkan bozuntusunun alenen yalan söylemesi. Kim söylüyor bu sezon iyi top oynadık diye burada kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.Hataya yenilmissin, rizeye yenilmissin, ankaragucune yenilmissin, sivasla, karagumrukle berabere kalmissin Falcaolu, Muhammedli, Halilli, onyekurulu, keremli, Taylanli, Gedsonlu, Emre kilincli, Marcaolu, Muslerali, Lyundamali kadronla.
Ama sorun sadece yonetimdeymis!!
Messi, Ronaldo falan almamislar!!
Ustelik bu kadro maclarin %90 ninda vasat bile futbol oynayamadi !
Sırf terim istiyor diye 11 milyona alsa iyi mi olurdu renkdas1 kilo baklava ile İrfan Can Kahveci transfer etmeye çalışan Mustafa Cengiz beyefendi'ye bakın![]()
kardeş sıkıntılımısın ne bu agresiflik, yazdığım şeyde hoca suçsuzdur diye yazan bir yer mi var ben mi göremiyorum. çık bi hava alStopersiz, santraforsuz dedigin kadroyu yazdim oraya. Ankaragucu, hatay, rize gibi takimlara yenilen kadroyu!!
Baya eksikmisiz di mi bu ust duzey takimlara karsi!! Hocamiz yonetim yuzunden ne kadar kotu kadroyla bu muhtesem takimlara karsi mucadele vermis gercekten!
Sırf terim istiyor diye 11 milyona alsa iyi mi olurdu renkdas
Oyuncuyu istiyor diye demedim. 11 İrfan'a verilmez kabul ediyorum ama alternatif olarak kim geldi ? Gedson yine son dakika geldi. Uçak hava da iki tur fazla atsa imzayı yetiştiremiyorduk yahu. Gözünüzü seveyim yapmayın. Yarım sezon forvetsiz oynadık. Yetmedi son gün gittiler Kasımpaşa'yı zengin ettiler. Terim İrfan Can istiyor mevzusu değil ki buSırf terim istiyor diye 11 milyona alsa iyi mi olurdu renkdas
Oyuncuyu istiyor diye demedim. 11 İrfan'a verilmez kabul ediyorum ama alternatif olarak kim geldi ? Gedson yine son dakika geldi. Uçak hava da iki tur fazla atsa imzayı yetiştiremiyorduk yahu. Gözünüzü seveyim yapmayın. Yarım sezon forvetsiz oynadık. Yetmedi son gün gittiler Kasımpaşa'yı zengin ettiler. Terim İrfan Can istiyor mevzusu değil ki bu![]()
Baklava'nın kilosu 250 lira olan var yahuBaklava maklava diyip başkanımızı aşağılamışsın renkdaş. Açıkçası bir Galatasaraylı olarak zoruma gitti.
Baklava diyerek başkanımızı yalancı çıkarmayalım. Çikolata partisi yapıldı o günBaklava maklava diyip başkanımızı aşağılamışsın renkdaş. Açıkçası bir Galatasaraylı olarak zoruma gitti.
Baskan, iyi de Terim acik acik Irfan, Visca, Onyekuru, Mustafa'yi istiyorum derken neden 6 numara istemedi veya israr etmedi?Bence hocanın son 3 sezonda da önemli hataları oldu.
Lakin yönetimin hataları hocadan çok daha fazla.
Bu sene özelinde ise kararsızım, son maçlardaki Akbaba ısrarı ve Rize maçı dışında da hocaya fazla bir şey diyemiyorum.
En önemli mevki orta saha boş girdik sezona.
Baskan, iyi de Terim acik acik Irfan, Visca, Onyekuru, Mustafa'yi istiyorum derken neden 6 numara istemedi veya israr etmedi?
Iste, benim de fikrim Etobo kalsaydi dahi 1 tane 6 numara almanin yolunu bulmalilardi.Taylan o mevkiyi idare ediyordu çünkü, bir de öncelik o yazdığın adamlardı Visca dışında.
Sezonun sonlarında burada bir tane oyun aklı ve oyunu yönlendirecek adam yok diye ağlıyorduk, İrfan az kendini gösterdi 3 maçı onun sayesinde aldı mesela Fener, bizde ise bu tarz pasör ve oyun açacak kimse yoktu. 6 numara mı öncelikti yoksa orta saha mı? Bence 6 numara.
Onyekuru ile Mustafa zaten elzemdi, santraforsuz oynuyorduk sürekli, Kuru gelene kadar Kerem kendini pek gösterememişti.
Ayrıca Aytaç ve Salih Uçan da istendi ancak alınamadı. Ek olarak 1 Ocak'ta Etebo'yu göndermek için kulübüyle görüştük ancak yanaşmadılar, onu göndermeden de 6 numaraya başka adam almadılar.
Iste, benim de fikrim Etobo kalsaydi dahi 1 tane 6 numara almanin yolunu bulmalilardi.
Para yoksa Irfan ve Visca'yi nasil alacaktik? Eger sponsorsa 6 numara icin de bulunabilirdi. Eger sorun TFF limiti ise onun da caresi rahat bulunurdu.Para yoktu yav.
Harcadığımız bonservis 2 milyon euro bile değil o para da zaten MM için gitti, 6 numara için bütçe ayıramazdık. Yedlin'in bile yarım senelik maaşında indirim yaptırıp gelecek sene için fazla ödeyeceğimizi söyledik.
Aytaç'ı bedava verseler alacaktık onu zaten ama vermediler, Salih için de aynı durum geçerli. 500 bin euro falan istendi.
Para yoksa Irfan ve Visca'yi nasil alacaktik? Eger sponsorsa 6 numara icin de bulunabilirdi. Eger sorun TFF limiti ise onun da caresi rahat bulunurdu.
Simdi 2 milyon icin 30 milyondan olduk.Visca işi rüzgardı yav, oradaki açıklama da zaten yönetime top atmak içindi.
Sponsoru bulduk, İrfan için verecekti yani başka adama yönlendiremezsin o şartlarda parayı ki biz yine de yönlendirdik son gün Boupendza'yı istedik o parayla ama olmadı. Oradaki sponsorun olayı sükse yaratmaktı, sıradan bir 6 numara için olmak istemedi muhtemelen bir de İrfan meselesi de sondan 1 gün önce belli oldu zaten.