Mustafa Cengiz: "Hocamız kimi istediyse transfer ettim"

Abicim iki tarafta geçin kenara tartışın yaw. Bırakın yeni gelenler işlerini yapsınlar. Sezon boyunca biriniz sahadan digeriniz kulup kanalindan veya basin toplantisi duzenleyerek vurdunuz birbirinize. 2 salak kuş familyası çömezler tarafindan yonetilmese dahil bile olamazdik sampiyonluga. Bitime 5-6 hafta kala takimdan ümidini kesenler vardi burada cok iyi hatirliyorum. Biriniz sahaya digeriniz kulübün haklarini savunmaya yogunlasamadiniz. Olan oldu bitti artık. Birakin gidin, açın şu kulübün önünü

Ne çok hoca düşmanı var ya. Bu yönetimin transferde başarılı olduğu tek dönem bu yıl ocaktır. Onda da hocanın basın toplantısında şunu şunu istiyorum diye baskı yapmasıdır

Neden bir tarafa olan nefretiniz , daha önce diğer tarafın hatalarını görmenize engel oluyor cidden çok anlayamıyorum.

İki tarafın da aynı anda gitmesini dileyebilirsiniz mesela.

Seçimi erteleyip , Eylüle kadar kalsa , Cengize de ana avrat düz gireceksiniz iki ay sonra .

Trollük filan yapılıyor heralde , çok başka denebilecek birşey yok.

Net 2 tarafta gitmeli ki yonetim gitti zaten.

Ama gitmesi gereken FT gitmedi.

Sorun orada. Hepimiz biliyoruz ki Temmuz ayinda basimizda Mustafa Cengiz olmayacak ama belli ki bunca hata yapan FT olacak baskan adaylarinin Terimi yalama turnuvasindaki performanslarindan!

Isyanimiz bunadir.

Bence hocanın son 3 sezonda da önemli hataları oldu.

Lakin yönetimin hataları hocadan çok daha fazla.

Bu sene özelinde ise kararsızım, son maçlardaki Akbaba ısrarı ve Rize maçı dışında da hocaya fazla bir şey diyemiyorum.
En önemli mevki orta saha boş girdik sezona.
6 mac tribundeydi knk. Unutmayalım. Bu 6 maçın 4ün de de puan birakmisiz. Hic hakem yuzunden, sergene vermiyorlar, ortada bi duzen var bize karsi gibi laflarin arkasina siginmayalim. Bunlarin oldugunu en iyi hocanın kendisi biliyor zaten. Bile bile aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Herif kariyerinin 1 sezonunu tribunde gecirmis yaw. Hep mi baskaları hatalı

Yardimci hocalari konusmaya luzum gormuyorum ztn.

6 mac tribundeydi knk. Unutmayalım. Bu 6 maçın 4ün de de puan birakmisiz. Hic hakem yuzunden, sergene vermiyorlar, ortada bi duzen var bize karsi gibi laflarin arkasina siginmayalim. Bunlarin oldugunu en iyi hocanın kendisi biliyor zaten. Bile bile aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Herif kariyerinin 1 sezonunu tribunde gecirmis yaw. Hep mi baskaları hatalı
Evet o da var unutmuşum.

Sorun orada. Hepimiz biliyoruz ki Trmmuz ayinda basimizda Mustafa Cengiz olmayacak ama belli ki bunca hata yapan FT olacak baskan adaylarinin Terimi yalama turnuvasindaki performanslarindan!

Isyanimiz bunadir.

Doğru ama emekli oluyorum demedikçe bunun sonu gelmeyecek.

İşin özeti iki ucu boklu değnek , başka birşey değil.

Ama şu süreç tamamen vakit kaybı. Bir şekilde bir seçim yapılması gerekecek.

20200920_2_44445128_58280091-1608538245.jpg

Doğru ama emekli oluyorum demedikçe bunun sonu gelmeyecek.

İşin özeti iki ucu boklu değnek , başka birşey değil.

Ama şu süreç tamamen vakit kaybı. Bir şekilde bir seçim yapılması gerekecek.

Terimle iyi futbol oynamak icin teknik adama ihtiyac duymayacak kadar iyi oyuncular alacak butce olmali ,rakiplerimizin 2 degil 4 kati kadar yani.

O yuzden yeni baskan adaylarina paran varsa gel dedi Terim. Beni rakiplerimin sadece 2 kati butcesine layik goren baskan olmasin dedi ya o yuzden.

Akli, vizyonu olan baskan Terimle devam etmez. Yabanci getirir. Ben futbolu ile keyif veren ve avrupada biseyler yapan Galatasaray istiyorum.

Bu da Terimle artik imkansiz.

Sorun orada. Hepimiz biliyoruz ki Temmuz ayinda basimizda Mustafa Cengiz olmayacak ama belli ki bunca hata yapan FT olacak baskan adaylarinin Terimi yalama turnuvasindaki performanslarindan!

Isyanimiz bunadir.

Terim de gitti.

Burak Elmas dışındaki hiç bir adayla çalışmak istemiyor. Hatta Burak Elmas seçilse bile devam etme konusunda çok istekli değilmiş. Çama sapan yetersiz yönetimlerle çalışıp Fatih Terim makasına zarar vermek istemiyormuş. Muhtelif duyumculardan edindiğim bilgi bu.

Ne transfer ettin ya
Getirdiklerin de hep son gün transferi bir tane kampa yetişen adam akıllı transfer mi var

Bence hocanın son 3 sezonda da önemli hataları oldu.

Lakin yönetimin hataları hocadan çok daha fazla.

Bu sene özelinde ise kararsızım, son maçlardaki Akbaba ısrarı ve Rize maçı dışında da hocaya fazla bir şey diyemiyorum.
En önemli mevki orta saha boş girdik sezona.
Kesinlikle.

Fatih Terim döneminde son 2 yıldır doğru düzgün top oynamıyoruz. Fatih Hoca eskiden 1996-2000 veya 2012-2013 döneminde basan ısıran bir takım yapardı.

Son 2 yıldır garip bir tiki takaya döndü. Pas Pas Pas ama hiç bir işe yaramayan pas.

Duran toplardan gol atamıyor. Daha da önemlisi geriye düşünce kazanamamaya başladı. Comeback artık olmuyor pek.

Ha yönetim Galatsaray tarihinin en kötüsü. Dursun'dan bile kötüler bence.

Bu yıl Belhanda'yı kovarak şampiyonluğu verdiler. İlk yarı bizi orta sahasız başlattılar. Bu yıl Yönetim 70 Terim 30 sorumludur.

Ama Terim'in de sorumluluğu var. Hatta son maçta Emre Akbaba'yı oynatmasa gene şampiyonduk muhtemelen.

Gedson'u hoca olmasa nası alacaktı acaba

Gedsondan ben de cok umitliydim. Son donemde biraz toparlasa da GS da orta saha kriterim cok net.: Gole katki saglayamiyorsan Galatasarayin orta sahasi olamazsin.

Gedson belki 6 numaraya evrilebilir. Ama o kadar. 6 numaranin ilerisinde oynuyosan gole katkin yoksa yallah demeliyiz.

Analize bak analize , Raphael Honigstein Emre Özcan falan halt etmiş.

Ne hikmetse Galatasaray tarihinin teknik taktik açıdan en doyurucu en kompakt oyunlarını (99-00 , 11-12 , geçen sezon pandemi öncesi seri ) FT oynatmış. Komik oluyorsunuz.
Yine oynatsın o zaman elini kolunu bağlayan mı var? Taktik miş. Şu 2000 sendromundan kurtulun artık. Bir siz anlıyorsunuz taktikten.

Terim de gitti.

Burak Elmas dışındaki hiç bir adayla çalışmak istemiyor. Hatta Burak Elmas seçilse bile devam etme konusunda çok istekli değilmiş. Çama sapan yetersiz yönetimlerle çalışıp Fatih Terim makasına zarar vermek istemiyormuş. Muhtelif duyumculardan edindiğim bilgi bu.

Ben saga sola bakmiyorum .

Ahmet de, esref de, burak da daha kac kere aciklamali Terimle devam etmek istediklerini? Esref bildiri yayinlayalim birlikte dedi yaw!

Abicim iki tarafta geçin kenara tartışın yaw. Bırakın yeni gelenler işlerini yapsınlar. Sezon boyunca biriniz sahadan digeriniz kulup kanalindan veya basin toplantisi duzenleyerek vurdunuz birbirinize. 2 salak kuş familyası çömezler tarafindan yonetilmese dahil bile olamazdik sampiyonluga. Bitime 5-6 hafta kala takimdan ümidini kesenler vardi burada cok iyi hatirliyorum. Biriniz sahaya digeriniz kulübün haklarini savunmaya yogunlasamadiniz. Olan oldu bitti artık. Birakin gidin, açın şu kulübün önünü
Gözlerimi yaşarttı yorumların

Geri
Üst Alt