Mustafa Cengiz: "Hocamız kimi istediyse transfer ettim"

Cengiz kötü hatırlanmak için her şeyi yapıyor. Yazık.

Transfer işi en büyük fiyasko oldukları konu, hocanın çoğu istediği transfer olmadı. Alan ve Modeste transferinde yaşanan rezillikleri unutmadık. Özellikle o yalaka apo denen beceriksiz uzak kalsın bu kulüpten.

İkinci yıl son gün Falcao, Lemina ve Andone gelmese rezalet olarak anılacak bir dönemdi. Yaz boyu Diagne'yi yollayacağız diye her kameraya konuştular.

Zaten son gün gelen bu 3 oyuncunun ikisi sezonun %70inde diğeri de %50sinde sakattı.
Ya tabi onda da çok başarılı olduklarını söyleyemem ama ikinci yıl gene Nzonzi Seri Lemina ilerdeki hat , gene fena değil. Sakatlık risk sonuçta. Müzmin sakat Josef ile Abubakar Beşiktaş'ı şampiyon yaptı o iş şans.

Ben ikinci yıl için hocaya yazarım başarısızlığı 1-3 Mustafa.

Cengiz kötü hatırlanmak için her şeyi yapıyor. Yazık.

Transfer işi en büyük fiyasko oldukları konu, hocanın çoğu istediği transfer olmadı. Alan ve Modeste transferinde yaşanan rezillikleri unutmadık. Özellikle o yalaka apo denen beceriksiz uzak kalsın bu kulüpten.
Pato var bir de

O dönem ne topçular kaçtı elimizden bunlar yerine becerikli adamlar olsa arka arkaya 4.şampiyonluğu kutluyorduk.
Hocanın da bunların da suçları var. Yönetim basiretsiz,beceriksiz.
Hoca adaletsiz ve futboldan uzak durarak 2 şampiyonluğu rakiplere verdiler.

Forvet alamadılar diye kızmıştım bunlara ama zaten forvete gerek yokmuş. Terim in pozisyon bulma özürlü sistemiyle kimi alsan çöp olur zaten. Vericeksin Terim e Barış Ayhan Mustafa Sarp kıvamında orta saha, kaos futbolu oynatacak. Başka birşey bilmiyor zaten.
Analize bak analize , Raphael Honigstein Emre Özcan falan halt etmiş.

Ne hikmetse Galatasaray tarihinin teknik taktik açıdan en doyurucu en kompakt oyunlarını (99-00 , 11-12 , geçen sezon pandemi öncesi seri ) FT oynatmış. Komik oluyorsunuz.

Eeee ? Son devre arasından mı bahsediyoruz biz burada yoksa yönetimin genel performansından mı ? Gelenlerden memnunum demiş , takım eksik değil çok iyi bir 6 numaramız var takımın kadrosu harika mı demiş ? Madem yalan söylemiyor yönetim kim kardeşim bu takımın 6 numarası ? FT'nin parlatıp o mevkiye çektiği , aslında o mevki için sadece alternatif olabilecek kapasitedeki Taylan mı ? Josef Beşiktaş yerine sende olsa şampiyondun.
Renktaş doğru bir tanedir.. Yönetimin yaptığı transferlerden memmunum.. ( NOKTA ).. Hoca adamı teyit etmiş.. İstediğin gibi sakız gibi uzat ,o lafı al oraya çek buraya çek.. Buna eyyam diyoruz..

Bu alınan adamlara rağmen Arda'ya 40 maçta sıfır asist + 3-4 golle rezilleri oynasın ve ısrarla forma vermeye devam et + Emre Akbaba rezillikleriyle şampiyonluğu ver ve başarısızlık sonrası yine yönetime salla.. Yok öyle dünya..

2019-2020 transfer sezonunda aç forumu gör milletin yorumlarını.. Transferler sonrası memmun olmayan yoktu.. 60 milyon euroluk maaşı vardı bu takımın.. Başakşehir senin yarı bütçenle şampiyon oldu..

Yönetim kendini savunmaktan aciz.. Ama bu konuda haklı..

Ya tabi onda da çok başarılı olduklarını söyleyemem ama ikinci yıl gene Nzonzi Seri Lemina ilerdeki hat , gene fena değil. Sakatlık risk sonuçta. Müzmin sakat Josef ile Abubakar Beşiktaş'ı şampiyon yaptı o iş şans.

Ben ikinci yıl için hocaya yazarım başarısızlığı 1-3 Mustafa.
Bence hocanın son 3 sezonda da önemli hataları oldu.

Lakin yönetimin hataları hocadan çok daha fazla.

Bu sene özelinde ise kararsızım, son maçlardaki Akbaba ısrarı ve Rize maçı dışında da hocaya fazla bir şey diyemiyorum.
En önemli mevki orta saha boş girdik sezona.

Başkanım giderayak yanında kulübü sömüren ve evlatlarini zengin eden elemanı da götürme peşinde.

İkisi bir birinden rezildiler ama bana kalırsa eleman bir tık daha rezildi.

Sırf hocaya bok atmak için akıl tutulması yaşayıp yönetimi öven ve yalanlarına göz yumanlar Terim'i koşulsuz şartsız destekleyenlerden 10 kat daha kötü bir zihniyet.

Bu yönetime başarılı diyen de akli melekelerini kontrol ettirsin.

Mustafa Cengiz 3 sezondur hoca için söylemek isteyipte korkusundan söyleyemediği herşeyi bir aya sığdırmaya çalışıyor. Ne de olsa artık kimsenin kendini seçmeyeceğini biliyor ve gerçek karakterini ortaya koyuyor..

Toplumdaki en tehlikeli insanlar Mustafa Cengiz karakterine sahip insanlardır. Yazıkki toplumda adam yerine konulmaması gereken insanlar kulübe başkan bile olabiliyor.

Başkanım giderayak yanında kulübü sömüren ve evlatlarini zengin eden elemanı da götürme peşinde.

İkisi bir birinden rezildiler ama bana kalırsa eleman bir tık daha rezildi.
Yok be yönetim full rezildi. Hocayı sevmiyor olabilirler ama Galatasaray bu kadar sahipsiz bırakmaları hainliktir.

Geri
Üst Alt