Mustafa Cengiz: "Hocamız kimi istediyse transfer ettim"

Sırf hocaya bok atmak için akıl tutulması yaşayıp yönetimi öven ve yalanlarına göz yumanlar Terim'i koşulsuz şartsız destekleyenlerden 10 kat daha kötü bir zihniyet.

Bu yönetime başarılı diyen de akli melekelerini kontrol ettirsin.

Neden bir tarafa olan nefretiniz , daha önce diğer tarafın hatalarını görmenize engel oluyor cidden çok anlayamıyorum.

İki tarafın da aynı anda gitmesini dileyebilirsiniz mesela.

Seçimi erteleyip , Eylüle kadar kalsa , Cengize de ana avrat düz gireceksiniz iki ay sonra .

Trollük filan yapılıyor heralde , çok başka denebilecek birşey yok.

Yeme bizi başkan panik transferleri yaptınız ayrıca olmadık paralar harcadınız. Fatih hoca formsuz ve kötü idare etti evet, sonuç olarak bu adam klübün muhasebecisi değil teknik konulardan sorumludur para olayı size yazar idare edemediniz.

İlk yıl forvetsiz şampiyonlar ligi maçlarına çıktık. İkinci yıl bence kadro iyiydi haklarını yememek lazım. İkinci yıl başarısızlık hocaya da yazar biraz. En son ise takımda orta saha yoktu. Hoca Taylan'ı 6'ya Emre'yi 8'e ilk yarıda devşirmese küme düşebilrdik. İlk yarı hocanın büyük başarısı var. İkinci yarıda transferler gelince şampiyon olabilirdik ama bu sefer de yönetim gitti Belhanda'yı yolladı.

Ama asıl vahim tablo bu yıl ortaya çıkacak. 1 ay içinde transferler yapılması lazım. Kulüpte daha hoca yok.

Muhtemelen Şampiyonlar liginden eleneceğiz ve en büyük sorumlusu sensin Mustafa

Niye böyle açıklamalar yapmaya devam ediyor başkan, iki taraf da kendi haklı çıkarmaya çalışmaktan vazgeçsin artık 50 gün sonra maça çıkacağız ama taraftarın yarısı kadar dert eden yok çünkü işleri güçleri taht savaşları olmuş.Sizin ego yarışınızı izlemekten bıktık

Hafızanızı kaybettiniz sanırım. Kaç transfer dönemi geçirdiler , her seferinde takımın önemli mevkilerinde boşluklar oldu. Nasıl yalan söylüyormuş derken utanmıyor musunuz Sinan Gümüş'ün fw oynadığı CL sezonundan , çıkabileceğimiz gruptan çıkamayışımızdan ? 6 numara olmadan çıkılan , takımda dribling yapabilecek tek adamın olmadığı sezonlardan ? FT kötü top oynattı eyvallah , teknik taktik hata yaptı eyvallah hatta şampiyonluğu verdi eyvallah , yönetimin beyinsizliklerini savunmak ise bambaşka bir boyut.

Galatasaray Erzurumspor maçının ardından Fatih Terim'den yönetime transfer teşekkürü!​

Son dakika spor haberleri: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ocak ayında yapılan transferlerin takıma çok büyük güç kattığını belirten deneyimli teknik adam, "Transfer döneminde gelen oyunculardan memnunum, çok doğru seçimler olduğunu gösterdiler. Kulübümüzü ve ekibimizi kutluyorum" dedi.​

İlk yıl forvetsiz şampiyonlar ligi maçlarına çıktık. İkinci yıl bence kadro iyiydi haklarını yememek lazım. İkinci yıl başarısızlık hocaya da yazar biraz. En son ise takımda orta saha yoktu. Hoca Taylan'ı 6'ya Emre'yi 8'e ilk yarıda devşirmese küme düşebilrdik. İlk yarı hocanın büyük başarısı var. İkinci yarıda transferler gelince şampiyon olabilirdik ama bu sefer de yönetim gitti Belhanda'yı yolladı.

Ama asıl vahim tablo bu yıl ortaya çıkacak. 1 ay içinde transferler yapılması lazım. Kulüpte daha hoca yok.

Muhtemelen Şampiyonlar liginden eleneceğiz ve en büyük sorumlusu sensin Mustafa
İkinci yıl son gün Falcao, Lemina ve Andone gelmese rezalet olarak anılacak bir dönemdi. Yaz boyu Diagne'yi yollayacağız diye her kameraya konuştular.

Zaten son gün gelen bu 3 oyuncunun ikisi sezonun %70inde diğeri de %50sinde sakattı.

Forvet alamadılar diye kızmıştım bunlara ama zaten forvete gerek yokmuş. Terim in pozisyon bulma özürlü sistemiyle kimi alsan çöp olur zaten. Vericeksin Terim e Barış Ayhan Mustafa Sarp kıvamında orta saha, kaos futbolu oynatacak. Başka birşey bilmiyor zaten.

Devre arası gerekli hamleler yapıldı çok geniş bir kadro vardı şampiyonluğu yönetim hoca el ele verdiler. Eteboyu oynatan Falcao ile çift forvet deneyen falan Terim de çok suçlu saçma sapan fanteziler yaptı 10 kişi kalmışız Rize maçında hurra saldırıyor takım. daha farklı bile bitebilirdi o maç

“2 forvet alacağız”
Forvet transferi yapacaklarını ifade eden Albayrak, "Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne olacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun" değerlendirmesini yaptı. Albayrak, "Forvetlerden biri yerli mi olacak?" şeklindeki soru üzerine, hayır yanıtını verdi.

---

Albayrak, “Yönetim kurulumuzun belirlediği bedellerin dışına çıkmayacağız. Galatasaray taraftarları merak etmesin. Orta sahaya hocamızın listesi doğrultusunda aldığımız değerli bir futbolcumuz var. İnşallah Etebo’nun dışında orta sahaya bir tane daha eklemenin çabası içindeyiz.

--

ne zmn aldınız
sadece bu sezon ocakta aldılar o da hoca çıkıp şunu bunu istedim dedikten sonra
onları da ocağın sonlarında alıp şimdi gelmiş niye sezonu kurtarmadın dior

Galatasaray Erzurumspor maçının ardından Fatih Terim'den yönetime transfer teşekkürü!​

Son dakika spor haberleri: Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ocak ayında yapılan transferlerin takıma çok büyük güç kattığını belirten deneyimli teknik adam, "Transfer döneminde gelen oyunculardan memnunum, çok doğru seçimler olduğunu gösterdiler. Kulübümüzü ve ekibimizi kutluyorum" dedi.​

Eeee ? Son devre arasından mı bahsediyoruz biz burada yoksa yönetimin genel performansından mı ? Gelenlerden memnunum demiş , takım eksik değil çok iyi bir 6 numaramız var takımın kadrosu harika mı demiş ? Madem yalan söylemiyor yönetim kim kardeşim bu takımın 6 numarası ? FT'nin parlatıp o mevkiye çektiği , aslında o mevki için sadece alternatif olabilecek kapasitedeki Taylan mı ? Josef Beşiktaş yerine sende olsa şampiyondun.

Hoca istiyor diyorsunuz sanki siz istemiyorsunuz . Hoca istemiyorum dese kızıyorsunuz istiyorum diyor yine kızıyorsunuz anlamadım valla. Hamza hoca istemedi diye evlatçı diyip gönderdiler neden transfer istemedi bu takım bana yeter dediği için.

Konudan bağımsız olarak kiralık oyuncularla bu futbol fazla bile.Dünyada örneği yoktur her sene kiralık oyuncu ile her sene şampiyon olan takım.
La ıkisi de gitsin işte uzatmayalım. He diyelim geçelim.

2019 yaz dönemi için diyorsa haklı onun dışında traş yapmamalıdır

Geri
Üst Alt