Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Ulan amcalar 100 yasinda insallah dogru anlamislardir cogu yerinde oturuyor muhtemelen kulaklar duymuyor

Kim Milyoner Olmak İster programında seyirciye sordukları gibi bi buton veya bi telefon uygulaması yapmak bu kadar mı zor?

Yağlı sürat denen hırsız bizzat devlet tarafından içimize koyulmuş hirsizlardir o yüzden nasil ibra edilir fln demeyin

Dikkat edildi mi bilmiyorum da gençlerin çoğu ibrasızlık yönünde oy verdi.Yaşlı üyeler ibraya evet dedi,benim gördüğüm o şekildeydi.

Yıl olmus 2019 hala el kaldırarak sayıyoz. Elektronik ortamda verecen tercihi

Sol taraf daha çok yav ibra edilmeyecek heralde

İdari ibranın hükmü yok bir şey olmaz ama başkan sinirlenip seçime gidebilir istedikleri de bu zaten.

adnan polat disinda ibra edilmeyen kimse yoktu ki bu el kaldirma isi de sacma

Dikkat edildi mi bilmiyorum da gençlerin çoğu ibrasızlık yönünde oy verdi.Yaşlı üyeler ibraya evet dedi,benim gördüğüm o şekildeydi.
Sinirlenmemek için izlemiyorum ama dediğin gibiyse birileri tarafından satın alınmışlardır. Üyelerin aidatlarını ödeyen çok başkan adayı var duyduk daha önce.

Eski Başkan Dursun Özbek ve kulüp üyesi eşi, 2. Mustafa Cengiz Dönemi'ni idari yönden ibra etmedi.

Yazıklar olsun yemin ederim.
Ultraslana çok iş düşüyor şu salonu basması yada kapıda beklemesi bile gerekirdi.
Olmadı liseye gidilip protesto edilmeli.

Sol taraf smp ligi

sag taraf zurna cup diyebilirmiyiz

Geri
Üst Alt