Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendilerini ifşa etmeleri güzel olmus inşallah tez vakitte o dilini çıkartarak sevınen arkadasın dilini içeri soktukları haberini ve en öndeki vitaminsiz 2 harry poturun haberlerini alırız
ultrAslanın hata yaptığı oldu o tribünde kombinem vardı ortamı da yakından biliyorum fakat bunun gibi köpekler Galatasaray'ı ele geçirmesin diye bu taraftar oluşumuna ihtiyacımız var. uA'dan herhangi biri bunun karşısına geçse tir tir titrer %100 eminim.
Son dönem başkanları düşünülürse Cengiz açık ara ikisini de üst üste koyar... Neyse.Mustafa cengiz ve albayrak çok yanlış işler yaptilar. Şu an ligde bu halde isek sebebi onlar sene başı yapılan yanlis işler. Albayrak bir daha hicbir yönetime girmemeli. Herkes gördü çapını. Son kazıkları Diagne oldu kulübe. Lise tayfası yaptığı pislik ibra etmeme olayi ama ben yönetim kötü diyorum. Galatasarayin haklarını da savunamadılar. Tff de falan etkinliğimiz kalmadi. Bu yönetim ile bir gelecek görmüyordum 2 adam üzerine kurulmuş vasifsiz bir yönetim idi şimdi bakalim neler olacak.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dursundan ve adnan polatın son sezonundan daha kötü yönetmiş kulübü cengizİdari açıdan ibra edilmedi tam olarak ne demek oluyor arkadaşlar...???