Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Ya twitter da sacma sapan linc edenler varsa,linc i hak eden serefsizler ortaya cikti onlari alt üst edin bari de bir ise yarayin

Hainleri linc edin

Bunlar bir de bizim geleceğimiz! Lisede nasıl bir eğitim veriyorlar acaba çok merak ediyorum.
Utanç verici resmen aileleri kızmıyor mu bunlara? Böyle hassas bir günde bu fotoğrafı atmak karaktersizliğin göstergesidir! Bu fotoğrafa inanmak istemiyorum!
Bunun acısı elbet çıkar!

Bana göre %49 haketti %51 haketmedi yönetim. O da şuan şampiyonluğa oynadığımız için ibra edilmeliydi. Forvetsiz oynanan ilk yarıyı ve cagne ye gömülen parayı affedemeyeceğim. Rezalet ötesi şeylerdi. Dursun da uzak dursun. Üzüldüm Cengiz’e ama ekibi kötü malesef. Hayırlısı olsun.

Bu kadar sinire strese değmiyor her defasında başa dönüyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 43641

Alın size 150.dönem gsllileri. Ne diyeyim bilemiyorum
ultrAslanın hata yaptığı oldu o tribünde kombinem vardı ortamı da yakından biliyorum fakat bunun gibi köpekler Galatasaray'ı ele geçirmesin diye bu taraftar oluşumuna ihtiyacımız var. uA'dan herhangi biri bunun karşısına geçse tir tir titrer %100 eminim.

Lise seviyesinden bahsedilir bir de her zaman.

Böyle seviyeyi yesinler.

Dursun denen herif mali hatta yönetsel olarak ibra ediliyorsa Adnan Polat dahil herkes ibra edilmelidir. Defolup gitsinler artık şu fosiller.

şimdi hangi sebeblen dursun ibra edildi, hangi sebeblen mustafa c. ibra edilmedi

İdari açıdan ibra edilmedi tam olarak ne demek oluyor arkadaşlar...???

Mustafa cengiz ve albayrak çok yanlış işler yaptilar. Şu an ligde bu halde isek sebebi onlar sene başı yapılan yanlis işler. Albayrak bir daha hicbir yönetime girmemeli. Herkes gördü çapını. Son kazıkları Diagne oldu kulübe. Lise tayfası yaptığı pislik ibra etmeme olayi ama ben yönetim kötü diyorum. Galatasarayin haklarını da savunamadılar. Tff de falan etkinliğimiz kalmadi. Bu yönetim ile bir gelecek görmüyordum 2 adam üzerine kurulmuş vasifsiz bir yönetim idi şimdi bakalim neler olacak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son dönem başkanları düşünülürse Cengiz açık ara ikisini de üst üste koyar... Neyse.

Yanlışlar var doğru ama bu şekilde itibarsizlastirilamazlar. Arazileri peşkeş çeken Dursunu onaylayanlar bunu yapamaz. Yapmamalı.

Bu takım şampiyonluğa gidiyor. Bugun ki karar ne demek oluyor biliyo musun? , şampiyonluk falan umurumuzda değil. Ya bizim dediğimiz olur ya gidersiniz.
Yaptılar da. birsuru şey denilebilir belki ama yaptıkları ciddi ayıp.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

başkanından ziyade iyi bi yönetim ekibi gelirmi diyecemde yok arkadaş nekadar yiyici varsa toplanır gene
adamlar nekadar açgözlü arkdaş birazcık kulüp belini doğrultmaya görsün paylarını bi şekilde alıyorlar hemen

Geri
Üst Alt