Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Arkadaşlar bu haddini bilmez eyyamcı bunaklara öyle bir ders vermeliyiz ki, bir daha Galatasaray’ın kapısının önünden bile geçemesinler. Sosyal medyada tepki vermek yeterli gelmeyecek, eğer Cengiz istifa ettirilirse:

1. Stada kimse gitmesin.
2. Storedan hiçbirşey alınmasın.
3. Ligtvler iptal.

Bu şerefsiz köpekleri kulüpten defetmek için büyük bir fırsattır bu. Öyle büyük bir hareket ortaya koymalıyız ki, köpek gibi sinsinler. Galatasaray’ın 15 Temmuzudur bu gece, bu hainliği yapanların fetöden bir farkı yok.

ultraslan yargı dağıtacaktır şimdi taraftar bir olmalı bu zihniyeti al aşağı etmeliyiz

Kendi saltanatlarını Galatasaray'ın önüne koyan bu oluşumun bir an evvel lağvedilip imam hatip lisesine dönüştürülmesi elzemdir.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ultraslan bi zahmet Galatasaraylilar adina lise zihniyetine sövsün de rahatlayalim

D2X2tRIWkAAQ4De.jpg:large

bu kadar net hersey

ultrAslan’dan bende artık fazla hoşlanmıyorum ama şöyle 3-5 kendini bilmez ergenin ultrAslan’a şu lafları etmesi zoruma gidiyor. Son harçlığını, gecesini,gündüzünü bu takıma veren taraftarlara edilen küfür hepimize edilen küfürdür. Bu liseliler kendilerinden başka kimseyi beğenmez, kendilerini hep bi tepede görürler ama takıma destek olmaya gelince iş analarının sıcak kucaklarından çıkıp deplasman deplasman gidemezler. ultrAslan’ın ayak tırnağı olamazsınız kokuşmuş örümcek beyinli liseli bozuntuları sizi

Dursunu başkan yapacaklar yine.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengiz + Apo + Terim + uA + Taraftar cephesi vs. Lise cephesi

Net koyacagiz secimlerde bu olay da bitecek sonsuza kadar

Dursun aday bile olamaz tum Liseciler oylarin bolunmemesi adina bir adaya yogunlasacaktir o da Esref falan olur herhalde Burak Elmas falan da olabilir belki biraz daha buyuk bir ismi zorlayabilirler taraftari yanlarina cekmek icin

Dursun başkan olursa benden bu kadar

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bir savaş.

GS taraftarı bu kadar aleni şerefsizligi affetmez, affetmemeli.

Takim her turlu tff, mhk serefsizliklerine ragmen sampiyonluk yolundayken, dursun ozbek gibi kulubu her acidan mahveden herif ibra edilmisken, Mustafa Cengizin ibra edilmemesi asla ve asla kabul edilemez. Bu art niyettir savaştır.

GS taraftarı Mustafa Cengizin yanindadir ve bu hainligin bedelini bu liseli p.çlere ödetecektir!

Son dönem başkanları düşünülürse Cengiz açık ara ikisini de üst üste koyar... Neyse.

Yanlışlar var doğru ama bu şekilde itibarsizlastirilamazlar. Arazileri peşkeş çeken Dursunu onaylayanlar bunu yapamaz. Yapmamalı.

Bu takım şampiyonluğa gidiyor. Bugun ki karar ne demek oluyor biliyo musun? , şampiyonluk falan umurumuzda değil. Ya bizim dediğimiz olur ya gidersiniz.
Yaptılar da. birsuru şey denilebilir belki ama yaptıkları ciddi ayıp.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sana katılıyorum ibra edilmeme olmamali ama ben yönetimi beğenmiyorum. Mustafa cengiz ve albayrak ile giden yönetim olmaz. Albayrak ne kadar capsiz gördü herkes. Bir daha görev alamaz bitti işi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün zafer aldıklarını sanıyorlar ama kaybettiler.

Geri
Üst Alt