Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Mehmet Demirkol bir Galatasaray lisesi mezunudur. Bildiğiniz üzere kendisi Fenerbahçelidir. Dilerse Galatasaray kongre üyesi olma hakkı vardır.

Sırf lisesinden mezun olduğu için kongrede oy hakkına sahip olan birçok Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı liseli mevcut. Böyle bir sistem olamaz, olursa da bu akşamki gibi iç isyan sonuçlarına imkan verir.

Takım şampiyonluk yarışında son düzlükteyken, başkan ve yönetimi darbe ile indirenlerin, zafer fotosu çektirip, taraftara hareket çekip küfürlü tweet atanların Galatasaraylı olmadığı aşikar değil mi? Fenerbahçeli ergenler resmen dalga geçmekte o resimde.

Bu sistemsel yanlışlık hemen çözülmeli. Mustafa başkanı sevsekte sevmesekte arkasında birlik olup bu ne idüğü belirsiz hainlerin saltanatını yıkmalıyız.

Koçun damadı İnan Kıraç zaten gereken yerden emiri alıp bu Galatasaraykı olmayan liseli kongre üyelerini harekete geçirmişti. Bunun adı resmen darbedir. Bu yapılan 15 temmuzda ülkemize yapılana benzer bir hainliktir. Sayın Cengiz'i mahkemeye gitmeye ardından da seçimde aday olmaya davet ediyorum. Arkadaşlar lütfen başkanımıza onu beğensekte beğenmesekte sahip çıkalım, Dursun ve onun darbeci yandaşlarına kulübü bırakmayalım.

Son düzenleme:
Harry Potter serisini seven ve Kollektionuna sahip birisi olarak şu an filimleri teker teker silme moduna geçiyorum.

Potter ı gördükçe bu gözümün önüne gelecek be... Pfff...
Hocam bu veledi Harry Potter'a benzettiysen sil gitsin zaten :asd:

sistem değişmeli, kulübü hainlerin yönetmesine izin verilmemeli. ya da bir şekilde kulübü katarlıların satın almasına uygun şekilde yapı kazandırılmalı

Şimdi ordaki veletli savunacak halim yok ama onların oy kullanabildiklerini sanmıyorum. Büyük ihtimal liseden yeni mezun, kongrede görev yaptırılan çocuklar. Küçücük veledleri hedef göstermeyin. Ağız burun kırılacaksa belirli yaşa gelsinler.

Şimdi ordaki veletli savunacak halim yok ama onların oy kullanabildiklerini sanmıyorum. Büyük ihtimal liseden yeni mezun, kongrede görev yaptırılan çocuklar.
Canlı yayını izlediniz mi üstad? İzlemediyseniz YouTube sayfamızda falan bulunur elbet, bir bakın derim.

D2X6g_pX4AAnhr5

Statta yirtilmis deri koltuklarina mudahele etmeyen bir kulubun yonetimini ben de idari yonden ibra etmezdim.

Infial yaratmaya gerek yok, yonetimlerin ibra edilmesi artik bir gelenek olmaktan cikmasi lazim.

Buyuk kulup diye geciniyoruz, onlarca yuzlerce idari eksikler var yillardir.

Yillarca bu kulübe destek cikmis sevgi göstermis, maddi manevi katkida bulunmus adamlar üye olmak isteyince önlerine onlarca engel koyuluyor. Ama öte yandan icine tükürdügüm lisesini bitiren adamlar kolayca kulübe üye oluyorlar sirf liseliler diye.

Alsinlar liselerini baslarina calsinlar. Lisespor kursunlar orada ne bok yiyorlarsa yesinler de bizi rahat biraksinlar artik.

Bunu liseli ve lisesiz savasina cevirmeye gerek yok

Eminim akli selim liseliler baskanimizi destekliyordur

Galatasaray Lisesi kulturumuz ve gecmisimiz acisindan cok onemlidir

O yavsak liseli kesimin tam da istedigi bu zaten

uA direkt ellerine oynadi, baskan ayni hataya dusmemeli

Fotoğraftaki orta parmağı ve dili çıkartan bu 2 soytarıya o parmaklar ve diller geri sokulmalı. Ki zaten bundan sonra onlar için zor günler başlayacaktır.

Geri
Üst Alt