Mustafa Cengiz İdari Açıdan İbra Edilmedi!

Canlı yayını izlediniz mi üstad? İzlemediyseniz YouTube sayfamızda falan bulunur elbet, bir bakın derim.

Maalesef canlı seyredemedim. Ama tam versiyonunu bulabilrsem seyredicem.
Bu veledlerin üye olduklarını sanmıyorum. Demek istediğim GS lisesinde okuyorlardır yada yeni mezunlardır.
Tahminlerim bu yönde ama eğer böyle değilse vah halimize.
Sakalı bitmemiş, tecrübesiz, hayat sınavını vermemiş tiplerin üye olamaması lazım. Ben böyle düşünüyorum.
Oradaki üyeler Galatasaray'a katkı yapsın diye üye yapılması gerekiyor. 18 yaşındaki kardeşlerimin tepkisini çekmek istemem ama doğru olan bu.

Genelde böyle kaoslardan başarı çıkarıyoruz. Mustafa başkan umarım şampiyon olarak bırakır başkanlığını. Verilecek en büyük en güzel cevap bu olur

Topçulara mayısa kadar parada ödenemez özellikle yabancıları motive etmek zor olur, transferde anlaşılabilecek oyuncularla görüşmeler vs sonlanır, ciddi sıkıntılar bizi bekliyor. Fatih hocanında geleceği belirsiz. 2 ay sonra gidecek bi yönetim bundan sonra nasıl iş yapacak.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa Cengiz itiraz edecek.1 hafta sonra da seçim için aday olacak..

ibra edilmemesinin en büyük nedeni kulüpte profesyonel olarak çalışan ve torpille işe alınmış bir çok liselinin işine son vermiş olması...bu bariz belli,bunun akabinde gelişen olaylar nedeni ile bunlar yaşandı
+ liseli kongre üyesi adaylarını reddetmek

Maalesef canlı seyredemedim. Ama tam versiyonunu bulabilrsem seyredicem.
Bu veledlerin üye olduklarını sanmıyorum. Demek istediğim GS lisesinde okuyorlardır yada yeni mezunlardır.
Tahminlerim bu yönde ama eğer böyle değilse vah halimize.
Sakalı bitmemiş, tecrübesiz, hayat sınavını vermemiş tiplerin üye olamaması lazım. Ben böyle düşünüyorum.
Oradaki üyeler Galatasaray'a katkı yapsın diye üye yapılması gerekiyor. 18 yaşındaki kardeşlerimin tepkisini çekmek istemem ama doğru olan bu.
Üstad şöyle söyleyeyim, sayımlar yapılırken aynı böyle belki daha da fazlası oy kullanıyordu. Yayın tekrarına bir şekilde ulaşabilirseniz maalesef göreceksiniz.

Statta yirtilmis deri koltuklarina mudahele etmeyen bir kulubun yonetimini ben de idari yonden ibra etmezdim.

Infial yaratmaya gerek yok, yonetimlerin ibra edilmesi artik bir gelenek olmaktan cikmasi lazim.

Buyuk kulup diye geciniyoruz, onlarca yuzlerce idari eksikler var yillardir.
tamam gelenek saymayalım o halde
peki cengiz baskan ibra edilmeden 10 dk evvel dursun neden ibra edildi?

Şimdi Mustafa Cengiz tekrar aday olamıyor mu? İtiraz edince olabiliyor mu biri özet geçebilir mi kafayı yiyeceğim..

Mustafa Cengize ayıp ve terbiyesizlik edildi şampiyonluk zora girdi ve olumsuz bir durum lakin yeni baskan yeni heyecan yeni kaos uzun süre sıkılmayız. Zengin, kulübe sıcak para koyacak proper bir baskanımız olabilir. Mustafa cengiz ibrasızlığı haketmiyordu ama mükemmel bir başkan da değildi. Kel ölünce sırma saçlı olmasın lütfen.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

işin gerçeği Mustafa Cengiz yönetimi benim de içime sinmiyordu,ama böyle gönderilmeleri büyük hainlik....umarım Dursun'a yol açmaz bu durum Burak Elmas,Ebru Köksal gibi Avrupa çapında bir marka yaratabilecek vizyon sahibi yöneticilere ihtiyaç var bence

Şimdi Mustafa Cengiz tekrar aday olamıyor mu? İtiraz edince olabiliyor mu biri özet geçebilir mi kafayı yiyeceğim..
Adnan Polat'ın emsal kararı ortada. Normal şartlarda geçersiz sayılması gerekir bu karar.

300 küsur kişinin kararı ile düşmemesi gerekir kesinlikle başkanlığı. Seçime girip hodri meydan okunması gerekir. Seçimi kazanacaktır yine o vakit büyük olasılıkla. İnşallah mahkemeye baş vururlar

Adamlar 3 tane kıçı kırık mezun aday olamadı diye 25 milyonluk camiayı kaosa çektiler.

Mustafa Cengize ayıp ve terbiyesizlik edildi şampiyonluk zora girdi ve olumsuz bir durum lakin yeni baskan yeni heyecan yeni kaos uzun süre sıkılmayız. Zengin, kulübe sıcak para koyacak proper bir baskanımız olabilir. Mustafa cengiz ibrasızlığı haketmiyordu ama mükemmel bir başkan da değildi. Kel ölünce sırma saçlı olmasın lütfen.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben 40 yaşındayım öyle zengin biri olmadı zihniyet buna izin vermiyor çünkü. Sistem o değil. Sıkıntıda bu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar tepkiye rağmen Dursun denen orman çocuğu başkan olursa o koltukta nasıl oturur bilemiyorum.

Geri
Üst Alt