Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Lise olmasaydi Galatasaray da olmazdi bu kadar cabuk gaza gelmemek gerekir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yargıtaya başvurup edilebilir mali ibra aldığı için.Nasıl kalkacak? İtiraz edince yeniden oylama ihtimali mi doğuyor? Katılım fazla olursa yeniden oylamada ibra edilir gibi geliyor bana..
Lise olmasaydi Galatasaray da olmazdi bu kadar cabuk gaza gelmemek gerekir
%100
Genel olarak konuşmak yanlış ama zihniyete ediliyor lafın çoğu
Tweetçilerin bazı kesimi saçmalıyor orası ayrı
Diger taraftan ibra edildigi icin öbürü gecersiz sayiliyormus vs. Teknik bir konu.Nasıl kalkacak? İtiraz edince yeniden oylama ihtimali mi doğuyor? Katılım fazla olursa yeniden oylamada ibra edilir gibi geliyor bana..
Yüzde kaç sence ibra edilme ihtimali? 50'nin üstünde de lütfen admirim..Yargıtaya başvurup edilebilir mali ibra aldığı için.
Abi son seçimlerde ne olacağı belli olmuyor güçlü adaylar çıkabilir. Ali koçun yakaladığı şöhret (değerlendiremese de kötü yönetse de çok önemli bir medya figürü oldu) iş adamlarını heveslendirebilir.Ben 40 yaşındayım öyle zengin biri olmadı zihniyet buna izin vermiyor çünkü. Sistem o değil. Sıkıntıda bu.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Robert'te falan okuyorsun o zamanBundan 3 sene önce lise tercihlerinde Gs lisesi 2.tercihimdi keşke 1e yazsaydım belki başkan olurdum ilerde.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BoğaziçiRobert'te falan okuyorsun o zaman![]()
Büyük olasılıkla evet.Kendisi icin her sey bitti mi?
Büyük olasılıkla evet.
Nereye itiraz edecek? Mahkeme yolu kapalı gibi duruyormuş. Gidilir yine belki ama herifler bu sefer atı sağlama bağlamış.Neden? Itiraz edip secimi kazanabilir pekala