Mustafa Cengiz: "İnşallah Mayıs'ta savaşı biz kazanacağız."

Daha kotu derim.. Bu kadro yapisi ve olmayan yonetimle.. Ornek icin, Polat donemi.
Bu kadro ligde bu duruma düşmemeli. Dandik bir lig burası. Sert diyip kandırıyorlar. Çok yumuşak bir lig. Bu kadar puan kaybedilmesi saçma. Geretsin o boktan kadrosu rekor puan almisti 2006 da.
Puanda değil olay oynanan oyun ve sistem. Çorba gibi yaptı takımı. Sirk gibi oldu takım. 2 forvet olayı nerden cikti onu çözemedim. Gole ihtiyacın var forvetleri çıkartıyor. Defanstakileri forvete gönderiyor.

Konuşursam, çok ağır konuşurum.
images.webp

Bu kadro ligde bu duruma düşmemeli. Dandik bir lig burası. Sert diyip kandırıyorlar. Çok yumuşak bir lig. Bu kadar puan kaybedilmesi saçma. Geretsin o boktan kadrosu rekor puan almisti 2006 da.
Puanda değil olay oynanan oyun ve sistem. Çorba gibi yaptı takımı. Sirk gibi oldu takım. 2 forvet olayı nerden cikti onu çözemedim. Gole ihtiyacın var forvetleri çıkartıyor. Defanstakileri forvete gönderiyor.

Baris gel ilk 3'teki rakipler ile bolge bolge kiyas yapalim. Bak ben dedigine katiliyorum ancak bazi seyleri de gozardi etmemeyi salik veriyorum.

Ayni Gerets sonraki sezonda malum :) Yani herseyin bir panzehiri var. Bende memnun degilim halimizden cok uzuldum Rize maci dahil diger iki puan kaybi olan macada. Ama bazi gerceklerde var. Kadro muhendisligimiz baya baya hatali, onceki yonetimlerin diyeti odeniyor bu acidan suanki yonetime ehhh dogru diye gecitiriyorum ama bu iyi olduklarini gostermez. Elde para/butce ve UEFA onayi yok. Limitlerde dahilinde donduruyorlar ancak kizdigim oyunvu satamamak bu da network'u isaret ediyor zaten. Bunu da yaziyorum ben kendi adima yeni yonetimden beklenti olarak. Rakiplerin yapiyorsa sende yap.

Konuya donersek, kadromuzun cok da iyi oldugunu dusunmuyorum. Bulundugumuz yerin kotu olmasa da cok supriz olmadigini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt