Mustafa Cengiz: "Serdar Tatlı, rakip takım taraftarı, hastası"

Başkan şaka mısın sen yav
Tamam dediğine hepimiz katılıyoruz da tff iyi niyetli deyip , kendi oyuncuna şeref ve haysiyetten bahsetmen ne demek oluyor
Sezonun ilk devresi yönetim olarak siz görevinizi çok mu iyi yerine getirdiniz. Hatta şimdi bile... Çok mu iyi yerine getiriyorsunuz görevinizi ?

Başkan şaka mısın sen yav
Tamam dediğine hepimiz katılıyoruz da tff iyi niyetli deyip , kendi oyuncuna şeref ve haysiyetten bahsetmen ne demek oluyor
Sezonun ilk devresi yönetim olarak siz görevinizi çok mu iyi yerine getirdiniz. Hatta şimdi bile... Çok mu iyi yerine getiriyorsunuz görevinizi ?

işte dediğim yola geldin müns

Şimdi dinledimde mhkye ve hakemlere baya bi eleştiri yapmış. Takım hakkında söyledikleride kısmen doğru, yedlinin nerdeyse ayağının kırıldığı pozisyonda donk hadi kalk diyo kimse ilgilenmiyor brnde ekranda çıldırdım orada. Takım ve hoca belhandadan sonra çok değişti, umursamazlar bu mu profesyonellik. Ha başkan belhandayı kovmakta hatalı ama takımda umursamaz olmamalıydı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Topçular hiç ağlamasın. Doğru söyledi
Milyon euro alıyorlar..

Ama bir tane itiraz eden adam yok ..İtiraz etmese bile sarı kart, etse kırmızı..

Doğru diyor..Kötü bi niyetle demek istemedi..
Lakin hakemler de doğruyor..Ve oyuncularımızı sindiriyor..

isimleri daha öne koyan içimizdeki Galatasaray düşmanlarını kudurttuğuna göre 40 yılın başı doğru konuşmuş demekki

Futbolcular konusunda söyledikleri temelde doğru ancak hocaya bir malzeme daha çıkardı.

Radikal hamleler/önlemler yapılmadıkça söylenen sözlerin benim açımdan hiçbir değeri yok. Yapılan edilen her şey ortada. Olan olmuş giden gitmiş. Başkan, futbolcu veya teknik heyet ne ise o.. Her şey gayet basit ortada, büyük bir basiretsizlik var.

Tayyibin sen benim başörtülü bacıma diye çıkıştığı gibi

hocamda cengize sen benim şenerime,ömerime,ardama,akbabama nasıl şerefsiz dersin diyip çıkışsa keşke

Hoca zaten zırt pırt ceza alıyo sorulardan kaçıyo,taraftarda yok tepki verip yuhlayacak,sessiz sessiz sıvıştı yine işin içinden

cengiiz yine tetikledi çokta güzel yaptı,ip ele gelip kopmuyosa dahada inceltmeli,kendisi zaten gidecek giderken terimide götürsünki oda işbilmez teknik heyeti ve sözleşme uzatılması düşünülen çöpleri götürsün

domino taşı etkisi lazım çok acil,yoksa yine herkes kendinden başka herkese suçu atıp rezil olmaya devam edicez

Topçulardada keşke şeref olsada tek taaraflı feshetseler sözleşmelerini,söz tazminat şu bu istemiyicez yeterki s gidin.

Fesheden olmazsa cengiz level atlayıp hakaretten küfüre geçmeli

Mustafa Cengiz bir sonraki dönemde Galatasaray başkanı olamayacağını biliyor aptal bir adam değil çıkıp içinde kalanları söylemiş konuşmayı dinlemedim ama yazılanlar içinde yalan iftira bir şey var mı ?

Futbolcular neye tepki gösteriyor ? sahada tepki göstereceklerdi hakem açık açık sahada Galatasaray'ı doğrarken, rakip futbolcu sahada arkadaşlarının bileğini kırmaya varabilecek işler yaparken iplemiyorlar yalan mı ? iş işten geçtikten sonra Florya'da sizin gösterdiğiniz tepkinin de ...

Başkan haklı ama bunları bize değil hocaya soyleyecek hesap soracak bu oyuncular neden oynamıyor diye sen neden sürekli tribündesin diye . Başkan güçlü olacak hesap sorabilecek şuan durum öyle değil .

Başkan haklı ama bunları bize değil hocaya soyleyecek hesap soracak bu oyuncular neden oynamıyor diye sen neden sürekli tribündesin diye . Başkan güçlü olacak hesap sorabilecek şuan durum öyle değil .
Zaten öyle değil mi reis ? kızım sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi. Açık açık Gs TV stüdyosunda Fatih Terim'i topa tutamaz Mustafa Cengiz, hatta Mustafa Cengiz değil kimse yapamaz

Futbolcular üzerinden Fatih Terim'e hesap soruyor işte ki futbolcular da Fatih Terim kadar suçlu

Başkana hak verecek sanırım.

Aman sakın sahaya çıkıp futbol oynamasınlar yeter ki!

Hakemi, zemini, Tff&Mhk'yı sonra Var'ı bahane ettiler şimdi Göztepe Trabzon maçlarında olası puan kaybının bahanesi de oluştu. Sahada bir bok oynamayan Galatasaray'ı konuşmak yerine Mustafa Cengiz'in açıklamalarını konuşuruz Fatih Terim de futbolcular da bunu bahane eder artık

Milyon euro alıyorlar..

Ama bir tane itiraz eden adam yok ..İtiraz etmese bile sarı kart, etse kırmızı..

Doğru diyor..Kötü bi niyetle demek istemedi..
Lakin hakemler de doğruyor..Ve oyuncularımızı sindiriyor..
Yav kardeş itiraz etse ne olacak..Sarı kart kırmızı kart allah ne verdiyse görecekler..

Ülkenin en çok itiraz eden oyuncuları caner,serdar aziz gibi adamları bize koysan sadece itiraz etmekten 2 maçta bir kart görürler...

Ardaya bak!!!!!

Lan sen kimsin

bu aramanın “girişi” kulübün dahada kaosa girmesi

“gelişmesi” cengizin terimi göndermesi

“sonucuda” senin sözleşme uzatamamanla sonuçlanır inşallah

sahada götünü kaldıracak mecali yok,mikserlikte,irfan transferinde,hocayı başkanı birbirine düşürmekte,gedsonun sözleşmesini uzatmakta,yeniçerilikte mecali var

seni tekrar kulübe musallat edenlerede ,elimizden eleştirmek dışında bişey gelmesede buna boyun eğmek zorunda kalan bizlerede yazıklar olsun

Geri
Üst Alt