Mustafa Cengiz: "Sneijder'in geri dönüp dönmemesine hocamız karar verir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1525943576988.webp

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezon başında Galatasaray'dan ayrılan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'le ilgili konuştu.

TRT Spor'da katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Cengiz şunları söyledi:

Sneijder'in gitmesini istemedim. Sneijder çocuğunu Türkiye'de büyütmek istiyordu. Ve bu insan Türk futboluna da katkıda bulunabilirdi. Ücret konusunda da 'Yarı yarıya düşürürüm' demişti. Tabii ki geri dönüp dönmemesine hocamız karar verir ve Sneijder'in fiziksel kondisyonu da önemli.

"Terim bıraktım diyene kadar devam edeceğiz"

Mustafa Cengiz ayrıca teknik direktör Fatih Terim'in, 'bıraktım' diyene kadar göreve devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Dün de söyledim, yarı ücret faktörü önemli.

İlk 11 oynamak zorunda da değildi, bayağı kilit açardı özellikle skor üretemediğimiz maçlarda. Mesela bu konuda Podolski de faydalı olurdu, koca sene ciddi şekilde skor üretecek oyuncu eksiği hissettik.

Her sey bir yana yari ucretine inmisse kalmaliydi

Kendini bilmez yerlilere Galatasarylilik dersi vermis, vermeye de devam ediyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şaka bir yana gitmesini isteyenlerin çoğu zaten maaşı yüzünden istiyordu.Kadro kalitesi yerlerde olunca o maaşa Sneijder'i tutmak lükse kaçıyordu

Hele bir de gidipte komisyon transferi Belhanda'yı almak çok kötü oldu kimseyi almasak daha karlıydık

Zamanında Sneijder yerine Kaka'yı istemişti şimdi yaşlı halini mi isteyecek? Geçelim.

gelsin 1.5m euro'ya oynasın hatta daha azına maç başına da oynar bence. 45 dakika bile girse ne kaybederiz , yasin gireceğine sneijder girmiş olur oyuna.

10 tane şut çekse 3 ü gol zaten.

Ah be Wesley :(

4edf04440af1da014ec19769441f2715.jpg

sent via GSC

sneijder değilde poldi olsaydı ikinci forvet olarak iyi iş yapardı bu sezon

Zannetmem Fatih Terim zamanında Sneijderi pek istememişti, bence onun yerine oyuncu alamazlar ise Sneijder geri gelir

Karakterli oyuncular dönebilir!

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

sneijder değilde poldi olsaydı ikinci forvet olarak iyi iş yapardı bu sezon
Ceza sahası yayına çok top sekiyor Gomis den Garry den falan.

Poldi veya Sneijder olsaydı sırf buradan rahat bi +6-7 gol yazardık en az.

Daha Gomis'in yaptığı koşulardan açılan boş alanlardan bahsetmedim bile. Modermn orta sahamız 10 numaramız daha şut dahi çekemiyor.

sent via GSC

podolski ve feghouli ayni anda sahada olsaydilar çok temposuz bir hucum hattimiz olurdu muhtemelen

35 yaşında göbeği patates çuvalı gibi olmuş adamdan medet ummak
Sanki futbolcuların nesli tükendi

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Hocamın böyle bi halde istemeyeceğini bilmesi lazım başkanın. Taraftarın gönlünü hoş etme açıklamaları bunlar

Geri
Üst Alt