Mustafa Cengiz: "Sneijder'in geri dönüp dönmemesine hocamız karar verir"

Gerek yok, hoca isterse futbolu bırakınca başka bir görevde yer alarak döner.

463-twitter-dan-kaka-ya-transfer-teklifi.jpg

kral 1 topçu idi ama

Madrid bitirdi kendisini maalesef

Yanlis bir sey dememis ki adam, her karari teknik ekibe birakacagini ve teknik ekibi katiyyen bozmayacagini soyluyor her firsatta

Zaten boyle bir baskan yeterli. Kulubun gerceklerini soylesin, teknik ekibe karismasin, en iyi sponsorluklari kovalasin. Baska hicbir sey yapmasina gerek yok.

Ha yaşa Yasin bir de zam isteyip duruyordu, onun yerine bu kotayı ver Sneijder'e rahatına bak.

gelsin 1.5m euro'ya oynasın hatta daha azına maç başına da oynar bence. 45 dakika bile girse ne kaybederiz , yasin gireceğine sneijder girmiş olur oyuna.

10 tane şut çekse 3 ü gol zaten.

Doğrudur fakat ben yine de transfer de tüm yetkinin hocaya bırakılmasını Fatih hocanın 2. dönemini göz önününde bulundurarak sıkıntılı bulurum. En iyisi (yönetim - teknik heyet - profesyoneller) iyi bir ekip çalışması olmalı.

Yanlis bir sey dememis ki adam, her karari teknik ekibe birakacagini ve teknik ekibi katiyyen bozmayacagini soyluyor her firsatta

Zaten boyle bir baskan yeterli. Kulubun gerceklerini soylesin, teknik ekibe karismasin, en iyi sponsorluklari kovalasin. Baska hicbir sey yapmasina gerek yok.

Sneijderin yeri yok bu takımda duygusallığa gerek yok. Katar liginde oynayan oyuncudan bahsediyoruz bu saatten sonra futbolu düşünmez.

Sneijderin yeri yok bu takımda duygusallığa gerek yok. Katar liginde oynayan oyuncudan bahsediyoruz bu saatten sonra futbolu düşünmez.
Katar ligi diye gelmez degil. Quaresma katar'dan Porto'ya gidip BJK ye döndü. Katkilari ortada.

Daha cok istiyor mu, ve yasi var

Sneijder'i severim ve bir gun tekrar donecegini de dusunuyorum ama futbolcu olarak degil.

Madem istemiyorsun niye böyle bir diyaloğa girme ihtiyacı duydun akifcigim
Banami gıcığın belhandayami

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Sen savundukca ben daha cok gicik oluyorum bu herife .. biz gicik oldukca da sen daha cok savunma ihtiyaci duyuyorsun boyle bir kisir dongu var forumda :)

Dursun taraftara sirin gözükmek icin Sneijderi getirebilir

Geri
Üst Alt