- 2 Nisan 2012
- 40.187
- 19.865
- 2.548
Gelsin, 1 milyon yuroya olur bu iş, 2 yıllık mukavele. 60'da girer, 1 şut, 2 tek pas ile işi bitirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin, 1 milyon yuroya olur bu iş, 2 yıllık mukavele. 60'da girer, 1 şut, 2 tek pas ile işi bitirir.
ilk zamanlarda kondisyondan 30 ar falan oynar. sonra bi bakmıssın belhanda dan formayı almıs. alır mı alır. sneijder ne kadar yetenekli ve hırslıysa, belhanda bi o kadar gevsek. aylardır aktif yatan bir oyuncuya forma bile kaptırır.
Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'deki hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.09.06.1984 doğumlu, iki şampiyonluk adayı takım ile adı anılan Burak'dan sadece bir yaş büyük, Ligin en iyi ortasaha oyuncusu denilen Emre'den 4 yaş küçük.
Veteran oyuncu muamelesi yapılmış, gelsin 30 dk oynasa yeter diyenler için birkaç kısa bilgi.
Bonservis bedeli ödemeden makul bi yıllık ücret ödenecekse bence alınsın.Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'de hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.09.06.1984 doğumlu, iki şampiyonluk adayı takım ile adı anılan Burak'dan sadece bir yaş büyük, Ligin en iyi ortasaha oyuncusu denilen Emre'den 4 yaş küçük.
Veteran oyuncu muamelesi yapılmış, gelsin 30 dk oynasa yeter diyenler için birkaç kısa bilgi.
Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'de hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.
Quaresma daha kabul edilebilir bir yaşta düşmüştü Katar'a. Tıpkı Paulinho'nun da Çin'e kadar düşüp, Barcelona'ya transfer olması gibi o da performans babında yeterlilik sunmuştur ama yine de dediğin gibi son durumuna bakmak gerekir.Quaresma'da katar'dan porto'ya geçti takır takır oynadı, o bir kıyaslama değilde wesley'in form durumu önemli.