Mustafa Cengiz: "Sneijder'in geri dönüp dönmemesine hocamız karar verir"

Gelsin, 1 milyon yuroya olur bu iş, 2 yıllık mukavele. 60'da girer, 1 şut, 2 tek pas ile işi bitirir.

şu fizik ve kondüsyonla sahada 30 dk çıkaramaz futbol dersen zaten kafasında bitirmiş. bize zerre faydası olmaz. görmek isteyen bir maçını izlesin hak verecektir.

Misyonunu doldurmuştu, gitmesi taraftarıydım. Dedikodu olsa inanmazdım fakat birincil ağızdan ücretini yarıya indirmek istediği söyleniyorsa mutlaka kalmalıymış. Bonuslarla beraber yıllık 2.5 milyon euro'ya oynayan bu düzeyde kaç tane oyuncu getirebilirsin ki Türkiye'ye. Ama şuan için ister misin diye sorarsanız sanmıyorum. Gelecek sezon için başka bir 10 numara bulmamız lazım. Bunun ismi de Sneijder olmamalı. CL'de daha efektif ve dinamik birisi lazım.

ilk zamanlarda kondisyondan 30 ar falan oynar. sonra bi bakmıssın belhanda dan formayı almıs. alır mı alır. sneijder ne kadar yetenekli ve hırslıysa, belhanda bi o kadar gevsek. aylardır aktif yatan bir oyuncuya forma bile kaptırır.

Sneijder mı hırslı güldürmeyin kimse sneijder i bu saatten getirmez yine komik duruma düşeceksiniz

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Podolski ve Wesley'i imparatorlu Galatasaray'da gelecek sene görmek isterdim doğrusu.

ilk zamanlarda kondisyondan 30 ar falan oynar. sonra bi bakmıssın belhanda dan formayı almıs. alır mı alır. sneijder ne kadar yetenekli ve hırslıysa, belhanda bi o kadar gevsek. aylardır aktif yatan bir oyuncuya forma bile kaptırır.

Adamda kumaş var yetenekli. Eğer hemen kontrat yapılır yaz kampının ilk gününe yetişirse seneye hamle oyuncusu olarak başladığı ligde 6. hafta dolmadan ilk 11'e girer. Belhanda mı? Takımda kalırsa Sneijder'in ayakkabılarını taşır!

Terim, Sneijder'i yaş olarak en kabul edilebilir seviyede iken istemiyordu. Hali hazırda hiç istemez. Üstelik yabancı sınırının kademeli olarak düşürüleceği göz önüne alınırsa bu işin olabilitesi yok gibi.

09.06.1984 doğumlu, iki şampiyonluk adayı takım ile adı anılan Burak'dan sadece bir yaş büyük, Ligin en iyi ortasaha oyuncusu denilen Emre'den 4 yaş küçük.
Veteran oyuncu muamelesi yapılmış, gelsin 30 dk oynasa yeter diyenler için birkaç kısa bilgi.

09.06.1984 doğumlu, iki şampiyonluk adayı takım ile adı anılan Burak'dan sadece bir yaş büyük, Ligin en iyi ortasaha oyuncusu denilen Emre'den 4 yaş küçük.
Veteran oyuncu muamelesi yapılmış, gelsin 30 dk oynasa yeter diyenler için birkaç kısa bilgi.
Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'deki hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.

Son düzenleme:
Sağlam bir oyun kurucuya ihtiyacımız var wesley değil elbette ama orta sahamız 2 çok önemli oyuncu ile takviye edilmeli.

Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'de hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.
Bonservis bedeli ödemeden makul bi yıllık ücret ödenecekse bence alınsın.
İyi bir kamp dönemi ve ekonomik kullanım ile en az 25 maç oynar, 10 gol 15 asist yapar.
Tüm yedek kadroyu toplasan şu skoru elde edemez.

Maalesef veteran hükmünde artık Sneijder. Yaş olayını geçtim hocanın da bu saatten sonra isteyeceğini düşünmüyorum. Adama 28 yaşındayken dahi önyargılıydı. Keşke Belhanda macerasına atılmayıp bu seneyi de 10 numaramız olarak geçirseydi ama geçti borun pazarı. Katar'a kadar düştü yahu. Fizik ve mental olarak bitik durumdadır şimdi. Bu arada 38'lik Emre'de hırs hiç bir zaman Sneijder'de olmadı.

Quaresma'da katar'dan porto'ya geçti takır takır oynadı, o bir kıyaslama değilde wesley'in form durumu önemli.

Insan hayret ediyor, Sneijderin oyun gorusu ve Sut kapasitesi dunyada belki 5 tane oyuncuda vardir.

Evet, eski Sneijder mi? tabiki degil ama adam 2 sut ve 1 ara pasiyla forvetlere karsi karsi kaldirabiliyor, adamda oyun gorusu gercekten cok ust seviyede.

Mesela soyle dusunmek lazim. Seneye Malatya deplasmandasin, dakkika 65, skor 0-0 ve adamlar kapandi. Bu kilite sadece ya uzaktan sut atmakla acarsin yada arapaslarla, Sneijder'e alirsin mac 0-1 biter ve 3 puan cebe indirirsin, maca direk katki etcek guc hala Sneijder de var.

Ozledik kral

rY84fiD.jpg

Quaresma'da katar'dan porto'ya geçti takır takır oynadı, o bir kıyaslama değilde wesley'in form durumu önemli.
Quaresma daha kabul edilebilir bir yaşta düşmüştü Katar'a. Tıpkı Paulinho'nun da Çin'e kadar düşüp, Barcelona'ya transfer olması gibi o da performans babında yeterlilik sunmuştur ama yine de dediğin gibi son durumuna bakmak gerekir.

Geri
Üst Alt